• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canım bende iğnenin 10. Gününde yaptım benimde hiç silik bile çizgim yoktu ama yinede yarın kan testi yaptırcam her ihtimale karşı çok küçükde olsa bir umut benimkisi. Sende adetini bekle bakalım hayırlısı olsun hepimiz için
Hayırlısı diyorum ama yine de moralim bozuluyor haber ver bana da canim

Tebrik ederim :)) darısı başımıza inşallah :)
Rabbim isteyen herkeze nasip etsin kaanda çıkti ama iste 13.gün yaptigim icin gene tereddut ediyorum adet gunume 5 gün var bakalim hayirlisi neyse o olsunn inss sizide rahatsiz ettim ksura bakmayın

Rabbim isteyen herkeze nasip etsin kaanda çıkti ama iste 13.gün yaptigim icin gene tereddut ediyorum adet gunume 5 gün var bakalim hayirlisi neyse o olsunn inss sizide rahatsiz ettim ksura bakmayın

Emin olabilirsin canım değerin gayet güzel çıkmış ayrıca böyle güzel haberlerle ancak mutlu oluruz ne rahatsızlığı :)) değerin kat kat artsın sağlıklı bir gebelik ve evlat olsun inşallah :)

Hayırlısı diyorum ama yine de moralim bozuluyor haber ver bana da canim
Canım günaydın ben gittim kan testi için asm ye adetine 2 gün var daha 3 gün geçmeden kanda yanıltıcı olur diye geri gönderdiler. Seni yanıltır dedi doktor yapmadı sınır oldum sabah sabah geç kaldım diye de direk işe geldim. Perşembe gel yapalım dedi yani bugün yaptıramadım daha :KK43: gidebilirsem akşam özele gidip yaptırayım diyorum bakalım

Canım günaydın ben gittim kan testi için asm ye adetine 2 gün var daha 3 gün geçmeden kanda yanıltıcı olur diye geri gönderdiler. Seni yanıltır dedi doktor yapmadı sınır oldum sabah sabah geç kaldım diye de direk işe geldim. Perşembe gel yapalım dedi yani bugün yaptıramadım daha :KK43: gidebilirsem akşam özele gidip yaptırayım diyorum bakalım

İnsanı yalana teşvik ediyorlar işte.. Bir daha gidersen 3 gün geçti de bari

Ah canim benim aslında adete 2 gun kala kesin belli olurdu neyse sağlık olsun ben de merak ediyordum ne yaptın diye ben de belki yarın yaptırım 3 gun kalmış oluyor hayırlısı Allah tan senjn kacinci denemen canim klomen ve igneyi

Canim benim de ilk denemem ve benim de 9.gun negatif çıktı aynı durumu yaşıyoruz anlamadigim şey şu iki tane çok güzel yumurta olusmustu catlatma ignesi de vurduk neden dollenmediki bu yumurtalar sebep ne olabilir stres falan mı acaba
Birçok sebebi olabilir kuzum da bende anlamıyorum inanki . Var bir sebebi ve stres de en büyük düşmanımız bunu iyi biliyorum

Canim benim de ilk denemem ve benim de 9.gun negatif çıktı aynı durumu yaşıyoruz anlamadigim şey şu iki tane çok güzel yumurta olusmustu catlatma ignesi de vurduk neden dollenmediki bu yumurtalar sebep ne olabilir stres falan mı acaba

Kızlar şu 36 saat sonra ki ilişkiye takılmayın. Yumurtanın durumuna göre hemen de çatlayabilir. ilk ilişki 12 saat sonra olsun. yumurta yalnızca 24 saat yaşıyor. İçeride sperm olması şansı arttırır. Sonraki ilişkileri de 36.saate göre ayarlarsınız.

Kızlar şu 36 saat sonra ki ilişkiye takılmayın. Yumurtanın durumuna göre hemen de çatlayabilir. ilk ilişki 12 saat sonra olsun. yumurta yalnızca 24 saat yaşıyor. İçeride sperm olması şansı arttırır. Sonraki ilişkileri de 36.saate göre ayarlarsınız.
Tatlım bütün kurallara uyduk olmayınca olmuyor işte bir de benim normalde hamile kalma sorunum yoktu 2 dusuk yasadim 6 ay içinde pihtidan dolayi o yüzden doktor hizlandiralim demişti klomen ve iğneyle malesef her zaman olan hamilelik bu defa onca ilaç ve igneye rağmen olmadi

Tatlım bütün kurallara uyduk olmayınca olmuyor işte bir de benim normalde hamile kalma sorunum yoktu 2 dusuk yasadim 6 ay içinde pihtidan dolayi o yüzden doktor hizlandiralim demişti klomen ve iğneyle malesef her zaman olan hamilelik bu defa onca ilaç ve igneye rağmen olmadi

pıhtılaşma için ne kullanıyorsun?

Eğer bu ay da aynı yolu izlersek senden bir yol haritası alcam vala Allah razı olsun senden de desteğin için

Back
X