• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Merhaba kızlar 3 ocakta catlatma ignesi vurulmuştum bugün 12.gün sabah test yaptm negatif cktı malesef ,bir umut var mıdır?siz hamile oldugunuzu ignenin kaçıncı günü ögrendiniz ? Adetime de 8 gün var 21.gündeyim...
Tesekkurler...

Merhaba kızlar 3 ocakta catlatma ignesi vurulmuştum bugün 12.gün sabah test yaptm negatif cktı malesef ,bir umut var mıdır?siz hamile oldugunuzu ignenin kaçıncı günü ögrendiniz ? Adetime de 8 gün var 21.gündeyim...
Tesekkurler...
Adetini Beklee ins Allahin izniyle vardir bende 13.günde test yaptm çıktı kan tahlilimdede 73.2 çikmisti bugnn kasık agrilarimdan doktora gittim ve degerimi düşük buldu adetini bekleseydin dedi bende dayanamayıp yaptirdim diyince bisi diyemede bugun tekrar kan tahlili yaptim 270 cikti kan tahlilim ama doktorum gene demedi hamilesin diyee yanii keseyi görene kadar banada rahat yok ve adetimede daha 4 gün var

Bendede pko vardi yaklaşık 1 senedir korunmuyodum ama pko var diyede adetlerim düzensiz hamile kalma oranım çok azdi gittigim bütün doktorlar klomen verip gönderiyodu 1 sene resmen klomen kullandm ama Aralık ayında gittigim doktora anlattm ve bana direk CYLO PROGNYOVA verdi bunu kullandiktan sonra adet oldum ve Bana Kiloma göre MERIONAL ignesinden verdi 3 gun boyunca tek kullandm Diger Kalan 6 Ignemide günde 2 tane vuruldum Göbekten ignelerim bittikten 2 gün sonrada OVITRE ignesini 3 gün sonra sabah vurmami söyledi o gün ıliski ve ertesi gün aksam iliskiyi önerdi .. Allahın izniyle pzrtesi kesesini göruruz dedi doktorum Allahtan ümit kesilmez ben bu şekilde tedavi gördum belki sizlerinde işine yarar diye burada paylaşmak istedim

Adetini Beklee ins Allahin izniyle vardir bende 13.günde test yaptm çıktı kan tahlilimdede 73.2 çikmisti bugnn kasık agrilarimdan doktora gittim ve degerimi düşük buldu adetini bekleseydin dedi bende dayanamayıp yaptirdim diyince bisi diyemede bugun tekrar kan tahlili yaptim 270 cikti kan tahlilim ama doktorum gene demedi hamilesin diyee yanii keseyi görene kadar banada rahat yok ve adetimede daha 4 gün var
Ins canm vardr cok istiyorum ilk kez igne kullandm,senin baktirdigin da 13.gunun de adetine kac gun vardi ? Bu arada hayrli olsun bence hamilesin masallah degerin de cok guzel artmış sagsalim ins kucagina alirsn bebegini

Rabbim isteyen herkeze nasip etsinn Allahım karşimada iyi bir doktor çikardi şukurler olsunn oyalamadi beni herseyi açik açik konustu be ben ilk ayki tedavimde sonuç aldım
Senin adına cok sevindim canım maşallah :) darısı sabırsızlıkla bekleyenlere ve bana olsun :)

Yarın iğnenin 11.günü olacak ama kan testi için 1 gun daha beklicem bu arada idrar testinde silik bile yok hala :(

Adetine kac gun kldi cnm belki birkac gun snra pozitifi gorursun hemen strese grmemeye calış lutfen, hakkinda hayrlisi olsun
Umut verdiğin için Sağol canim regle 4 gün kaldı ama zaten hiç belirti yok akinti bile yok negatif hissediyorum az önce bir yerde okudum bu tedavide çoğunluk 2. Ya da 3.ayda hamile kaliyormus ınsallah bir sonrakinde bebis gelir:emir_bebek:

Kızlar bu ay klomen ve iğne ise yaramadı diyelim bir sonraki ay da mı aynı şekilde aynı miktarda devam ediliyor:cry:

Back
X