• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Merhaba kızlar 3 ocakta catlatma ignesi vurulmuştum bugün 12.gün sabah test yaptm negatif cktı malesef ,bir umut var mıdır?siz hamile oldugunuzu ignenin kaçıncı günü ögrendiniz ? Adetime de 8 gün var 21.gündeyim...
Tesekkurler...
Canım bende 1 ocakta vuruldum 10. Günde yaptım test negatif çıktı. Bugün yarın adet olmam gerek ama henüz bişey yok umarım kist vs oluşmamıştır ve hamileyimdir. Bekliyorum bakalım

Canım bende 1 ocakta vuruldum 10. Günde yaptım test negatif çıktı. Bugün yarın adet olmam gerek ama henüz bişey yok umarım kist vs oluşmamıştır ve hamileyimdir. Bekliyorum bakalım
Bende bir ocak bugün 16 sı bat günüm bendede gelen olmadı.hafif leke geldi .ama bence adet olacam.bende 13 ünde yaptım test negatif kan testimde en son 2.70 di bekliycem cumaya kadar inşallah olmam

Bende bir ocak bugün 16 sı bat günüm bendede gelen olmadı.hafif leke geldi .ama bence adet olacam.bende 13 ünde yaptım test negatif kan testimde en son 2.70 di bekliycem cumaya kadar inşallah olmam
Bende hiç bişey yok hala ama bence bende adet olurum hamilelikle ilgili bir belirtim yok ara ara olan kasık ağrılarım ve şişkinliğin hariç tek korkum kist olmasın inşallah hayırlısı hepimiz için.

Bende kist var 3 cm.
Bende hiç bişey yok hala ama bence bende adet olurum hamilelikle ilgili bir belirtim yok ara ara olan kasık ağrılarım ve şişkinliğin hariç tek korkum kist olmasın inşallah hayırlısı hepimiz için.
Bende 3 cm kist var.ama adet tarihlerim çok nadir oynar.oda bir iki gün anca.ardı famera kullandım oda mı kist yapıyor yoksa.cumaya kadar olmazsam doktora giderim.bendede ağrı sızı yok normalde adet olacağım zaman göğüslerim çok hassaslaşır ve kaşınır.belimde kopacak gibe ağırır.hiç bir adet belirtim yok dün leke geldi.bugün yok.ama tahminim iki gün içinde olacam çözülemedim bence.

Bu ay ikiz olma ihtimali yüksek demişti doktor ama bir bile olmadı ne yazikki ınsallah önümüzdeki ay bebis olur napim sağlık olsun demekten başka çare yok

Bu ay ikiz olma ihtimali yüksek demişti doktor ama bir bile olmadı ne yazikki ınsallah önümüzdeki ay bebis olur napim sağlık olsun demekten başka çare yok
Tatlm sanırm aşılama yaptrıyorsun sonucunu okudum üzüldüm hakkında hayırlısı bu ay 2 yumurtan wardı galiba eşininde bir problemi yok ise ozaman spermlerin yumurtaya ulaşmasına biraz daha yardım et mesela vajinanın içinin baya kaygan olması gerekli acele etmeyin ıslanması için baya bekleyin bunu duymuştum inşallh yardımcı olur

Tatlm sanırm aşılama yaptrıyorsun sonucunu okudum üzüldüm hakkında hayırlısı bu ay 2 yumurtan wardı galiba eşininde bir problemi yok ise ozaman spermlerin yumurtaya ulaşmasına biraz daha yardım et mesela vajinanın içinin baya kaygan olması gerekli acele etmeyin ıslanması için baya bekleyin bunu duymuştum inşallh yardımcı olur
Sağol canim eşimin problemi yok sanırım zaten çok şükür benim de yok hsg de cektirmistim sadece pihtilasma vardı çok ufak onun içinde iğne kullanmak yeterli oluyormus. Aşılama değildi ınsallah gerek de kalmaz bi dahaki aylar içinde olur inşallah. Spermlerin kay ulaşması için bir kremden bahsediyorlardi aslında onu ben de kullanmak istiyorum ama doktor mu yazıyor bilmiyorum

İnsallah canım hamilesindir :) güzel haberlerini bekliyorum senin beklnmeyen adetine kc gun var? Bide ben duphaston kullandm igne vruldktn snra oda bebek yoksa adet olmayi kolaylstriyrms,bugun ilacım btiyor ins bende hamileyimdir.

Bir ihtimal belki artar canim hakkinda hayirlisi olsun insallah:dua:
Of beklemekte cok zorrr
Yok canim Allah razı olsun teselli olduğun için ama artmaz bu ay artık ama inşallah bir dahaki ay olur. Bu ay çok sıkıntılı günler yasadik eşimle belki stres de etkilemiş olabilir değil mi :/

Yok canim Allah razı olsun teselli olduğun için ama artmaz bu ay artık ama inşallah bir dahaki ay olur. Bu ay çok sıkıntılı günler yasadik eşimle belki stres de etkilemiş olabilir değil mi :/
İnsallah cnm insallah olur hayrlisiyla:dua:Elbette stres etkiler canm,hormnlr uzerinde etkisi var.Böyle bir dönem de aşırı rahat olmalıyız.
Ben de adete yakn gunlr de cok stres yapiyrm bde benim prolaktinim de yuksek ilacta iciyrm ins dusuyordur.

Back
X