• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kizlar benim bat dundu ben kac gundur hastalandim sanıyorum. Ama leke dışında bisey gelmiyor. Uc gundur kahve pembe tuhaf bi lekelenmem var. Dünkü testim bole cikti. Ne diyosunuz :KK57:
Net göremedim canim ama var mı ikinci çizgi. Kahve rengi pembe ise ınsallah hamis sindir ama hcg ölçtursene çünkü kahve rengi leke düşük sebebi olabiliyor ona göre progestan verir doktorun

Canlar Günaydın. Ben geçen ay kölesi günde 1 adet kullandım ama yumurtalar iyi büyümüş olmasına rağmen döllenme olmadı bu ay yine doktora gidicem sizce klomeni günde 2 adet icmem ki gerekir yoksa yumurta büyüdüğü için 1 adet yeterli gelir mi
Canım bende onu doktoruna sor sonuçta herkesin hormon dengesi farklı biz ne desek yanlış olabilir bence. Bende bugün doktora gidiyorum bakalım tedaviyi nasıl devam ettirecek dönünce yazarım.

Canlar Günaydın. Ben geçen ay kölesi günde 1 adet kullandım ama yumurtalar iyi büyümüş olmasına rağmen döllenme olmadı bu ay yine doktora gidicem sizce klomeni günde 2 adet icmem ki gerekir yoksa yumurta büyüdüğü için 1 adet yeterli gelir mi

Canım bende onu doktoruna sor sonuçta herkesin hormon dengesi farklı biz ne desek yanlış olabilir bence. Bende bugün doktora gidiyorum bakalım tedaviyi nasıl devam ettirecek dönünce yazarım.
Birde şöyle bişey var herşey yolunda gitmiş olsa bile birazda bu işe kısmet olarak bakmak lazım belki henüz zamanı değil. Biz üzerimize düşeni yapıp tevekkül edicez rabbim ne zaman nasip ederse . İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder isteyen herkese

Kızlar bana yardım edin günüm 4 gün geçti hala regl olmadım dün test yaptim 0.5 çıktı yani hamile değilim ilk kez klomen ve ovitrelle kullandım neden böyle olmuştur çok korkuyorum

Aklıma acaba kist mi oluştu diye geliyor soğan suyu içiyorum 2 gündür ama hala olamadım ay adet olsak bi dert olmasak bi dert kadın olmak ne zor kafayı yicem :KK43:

Basit over kisti olabilir canım zaten adetle atılıyor bu kistler tedirgin olma. 71 gün adet olamayan biri olarak bir damlasının bile ne kadar kıymetli olduğunu biliyorum canım inşallah soğan suyu şifa olur. Bana da iyi gelmişti.

Basit over kisti olabilir canım zaten adetle atılıyor bu kistler tedirgin olma. 71 gün adet olamayan biri olarak bir damlasının bile ne kadar kıymetli olduğunu biliyorum canım inşallah soğan suyu şifa olur. Bana da iyi gelmişti.
Çok şükür ki oldum canjm rahat bi nefes aldım sagolasin

Arkadaşlar araniza yeni katıldım bende bu ay klomen kullandım 4 tane olgun yumurta oluşmuş bugün iğnenin 14 günü ama hiç umudum yok bu ay çünkü hiç belirti yok :( anne kelimesi oyle uzak geliyor ki bana doktor doktor gezmekten yoruldum ve hiç bir sorun yok :(

Arkadaşlar araniza yeni katıldım bende bu ay klomen kullandım 4 tane olgun yumurta oluşmuş bugün iğnenin 14 günü ama hiç umudum yok bu ay çünkü hiç belirti yok :KK43: anne kelimesi oyle uzak geliyor ki bana doktor doktor gezmekten yoruldum ve hiç bir sorun yok :KK43:

Hoşgeldin canım. İdrar testi yaptın mı? Belirti olması gerekmiyor..

Hoşgeldin canım. İdrar testi yaptın mı? Belirti olması gerekmiyor..
Yapmadım canım.ama adet olacak gibi sancim var iki gün kaldı adet olmama .sizde klomen tedavisin de misiniz inşallah hepimiz olumlu sonuç alırız.ben 2 buçuk yıllık evliyim yaş 23

Yapmadım canım.ama adet olacak gibi sancim var iki gün kaldı adet olmama .sizde klomen tedavisin de misiniz inşallah hepimiz olumlu sonuç alırız.ben 2 buçuk yıllık evliyim yaş 23

hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım. Ben femara kullanıp iğne oldum ctesi günü.

Kızlar durumlar nedir ben yazamadım bayadır ama perşembe günü gittim doktora aşılama yapalım dedi 1.5 yıldır evlisiniz dedi bende daha ilk iğne denemem olduğu için 2. Kez bir daha deneyelim dedim tamam dedi. Bir iğne verdi şuan onu vuruyorum cilt altına puregon diye 7 gün vur gel kontrole dedi perşembe günü tekrar gideceğim doktora. Geçen ay da bu şekilde yapmıştık yumurtalarımın gelişmesi için iğne yapmıştım sürekli. Haftada 1 kontrole gitmiştim. Eğer bu ay da Olmazsa muhtemel aşılama yapalım artık diyecek. İnşallah bu ay hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize.

Kızlar durumlar nedir ben yazamadım bayadır ama perşembe günü gittim doktora aşılama yapalım dedi 1.5 yıldır evlisiniz dedi bende daha ilk iğne denemem olduğu için 2. Kez bir daha deneyelim dedim tamam dedi. Bir iğne verdi şuan onu vuruyorum cilt altına puregon diye 7 gün vur gel kontrole dedi perşembe günü tekrar gideceğim doktora. Geçen ay da bu şekilde yapmıştık yumurtalarımın gelişmesi için iğne yapmıştım sürekli. Haftada 1 kontrole gitmiştim. Eğer bu ay da Olmazsa muhtemel aşılama yapalım artık diyecek. İnşallah bu ay hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize.
Bende aşılama düşünüyorum canım en iyi neresi yapıyor fiyatlar ne benim hiç fikrim yok beni az da olsa aydınlatır saniz çok mutlu olurum

Meraba canim aşılama için daha erken değil mi neden hemen aşılama önerdi acaba daha çok yeni de evlisiniz aslında ama aşılama çok basit bir şey diye duymuştum yani korkulacak bir şey yok maliyeti de fazla değil sanırım ınsallah hemen de tutar

Kızlar merhabalar Meryem suresi okucaz aramızda toplayıp katılmak ister misiniz

Back
X