Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canımAllah yardimcin olsun canim insallah kucagimiz boş kalmaz hiç birimizin
inşallah sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınızBenimde bel ağrısı olmuştu özellikle sol arka kısımda soldan tek yumurtam oluşmuştu zaen benim halada ağrır arada yürüdükçe yoruldukça..Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı gebelikler inşallah bende yarın gideceğim ilk muayneme banada dua edin umarım bir sorun yoktur![]()
12 den önce çıkmıyor sanırsamMerhaba hanımlar öncelikle rabbim hepimizi umduğuna nail etsin 17 sinde aşılama oldum dr 10 gün sonra gel test yapalım dedi erken gibi geliyor bana 10. Günde net bişey çıkan varmı aranızda
Valla her ay adetten önce yapıp çok çelişkilere düştüm sat 7 şubattı bat 9 mart gibi olacak 17 aşılama oldu 27 de test yaparsam bata 10 gün kala olmuş oluyo nası çıkacakki kafam allak bullak12 den önce çıkmıyor sanırsam
Canım 14.gün yapmanız tavsiye ederim o zaman az çok belli olur adete 4 gün falan çıkar muhakkak hakkında hayırlısı olsun Rabbim hepimizi sevindirsin jnsallahValla her ay adetten önce yapıp çok çelişkilere düştüm sat 7 şubattı bat 9 mart gibi olacak 17 aşılama oldu 27 de test yaparsam bata 10 gün kala olmuş oluyo nası çıkacakki kafam allak bullakama sanırım geç yaptırırım çünkü muallakta kalmak çook yordu beni aylardır
![]()
benimde 14.ci gün. korkuyorum yapamıyorum testkızlar selamm ben iğnenin yapıldığı gün dahil olarak 11. günde (8 şubat) test yaptırmıştım 1,20 çıkmıştı idrar testinde de silik bir çizgi çıkmıştı. 13 şubatta adet olmazsan hamilesin demişti doktor 14 şubat akşam adet oldum ama normale göre çok daha fazla ağrılıydı kasıklarım ve belim. cumartesi günü yani 17 si kesildi birden ama kasık ve bel ağrım devam ediyor. ayrıca kahverengi lekelenmelerimde oluyor. normalde olmazdı. birde son bir haftadır mide bulantılarım oluyor. üstüne görme konusunu araştırdım çok yaşayan insan varmış. çok küçük bir ihtimal ama acaba idrar testi yapsam hamileysem çıkarmı bir bilginz varmı?
canım korkmanı anlıyorum o ufacık umut bile insanı dik tutuyor ama bir şekilde neyse ortaya çıkacak. Allahtan hayırlısını hayırlı zamanda istemekten ve o zamanı beklemekten başka şansımız yok. umudunu yitirmebenimde 14.ci gün. korkuyorum yapamıyorum test
Zaten basit bir test canim yapsana ben de 2 GN önce adet gibi kanamam oldu sonra kesildi 1 gun boyunca da kahve akinti geldikızlar selamm ben iğnenin yapıldığı gün dahil olarak 11. günde (8 şubat) test yaptırmıştım 1,20 çıkmıştı idrar testinde de silik bir çizgi çıkmıştı. 13 şubatta adet olmazsan hamilesin demişti doktor 14 şubat akşam adet oldum ama normale göre çok daha fazla ağrılıydı kasıklarım ve belim. cumartesi günü yani 17 si kesildi birden ama kasık ve bel ağrım devam ediyor. ayrıca kahverengi lekelenmelerimde oluyor. normalde olmazdı. birde son bir haftadır mide bulantılarım oluyor. üstüne görme konusunu araştırdım çok yaşayan insan varmış. çok küçük bir ihtimal ama acaba idrar testi yapsam hamileysem çıkarmı bir bilginz varmı?
11.ci gün sabah yaptımy 1.49 ducanım korkmanı anlıyorum o ufacık umut bile insanı dik tutuyor ama bir şekilde neyse ortaya çıkacak. Allahtan hayırlısını hayırlı zamanda istemekten ve o zamanı beklemekten başka şansımız yok. umudunu yitirme
kan testi mi idrar mı?Zaten basit bir test canim yapsana ben de 2 GN önce adet gibi kanamam oldu sonra kesildi 1 gun boyunca da kahve akinti geldi
11.ci gün sabah yaptım kan testi doktordan gizli. 1.49 du
Benim 13.gün 0.5 tu :) umut vermek istemem sen yine tekrarla
bak canım arkadaşın 0,5 miş 13. günde olabilir neden olmasın tabi bünyeden bünyeye değişir bence ama olma ihtimali var.11.ci gün sabah yaptımy 1.49 du
inşallah canım pozitif dir. adet gibi sancı var ara ara. bazen kasık ağrısıa acayip sinir gerginlik var üzerimde. cuma normal adet günüm. ama tedaviye göre bugün yada yarın.inşallah olmam gebeyimdirbak canım arkadaşın 0,5 miş 13. günde olabilir neden olmasın tabi bünyeden bünyeye değişir bence ama olma ihtimali var.
inşallah canım hayırlısıyla nasip etsin rabbim isteyen herkeseinşallah canım pozitif dir. adet gibi sancı var ara ara. bazen kasık ağrısıa acayip sinir gerginlik var üzerimde. cuma normal adet günüm. ama tedaviye göre bugün yada yarın.inşallah olmam gebeyimdir
hepimiz canım inşallahinşallah canım hayırlısıyla nasip etsin rabbim isteyen herkese
Amin inşallah canım cümlemizle bakalım eşimi ikna edebilirsem beklerim o çok sabırsızCanım 14.gün yapmanız tavsiye ederim o zaman az çok belli olur adete 4 gün falan çıkar muhakkak hakkında hayırlısı olsun Rabbim hepimizi sevindirsin jnsallah