Cnm güldürdün beni ya haklisin ama adetime 4 5gun var catlama ignesinin 15.gunuydu olsa bukadr dusuk cikmazdi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm güldürdün beni ya haklisin ama adetime 4 5gun var catlama ignesinin 15.gunuydu olsa bukadr dusuk cikmazdi
Kuzum 11. Gün diyosun nolur bu kadar umutsuz olma adete kaç gün varcanım üzülmemek elde değil
ki inşallah senin diğer arkadaş ların utmuştur
canim ben ne zaman adet olurum bilmiyorum çok duzensiz 2 ayda bir olurum normalde bazen de daha uzun bu sabah idrar negatif çıktı çok kötü oldum bilmiyorum yaa allah yüzümüzü güldürsün çok üzgünüm çoook)):Kuzum 11. Gün diyosun nolur bu kadar umutsuz olma adete kaç gün var
harikasın pozitif sin yüce rabbim biran önce sana hayırlı bir evlat versingül tabi kuzu ya Allahım hepimizi güldürsün valla diyecek bişeyde bulamıyom kız anam 1.5 senedir bebe diye iflahım kesildi her ay aynı terane valla bu ayda oldu oldu olmadı artık hiiçç umrumda değil 1.5 senedir üzerime kıyafet bile almadım hamile kalırsam diye artık yakcam gemilerii
![]()
Amin canım cümlemize versin inşallahh napalım iyi düşünelim iyi olsunharikasın pozitif sin yüce rabbim biran önce sana hayırlı bir evlat versin![]()
nerde oturuyor sun canım nerelisinAmin canım cümlemize versin inşallahh napalım iyi düşünelim iyi olsun![]()
Bak ben sana dedim daha 11. Gün inşallah daha dur bakalım.Ben kayserideyim 32 yaşındayım canım sen nerdensin yaş kaçnerde oturuyor sun canım nerelisin
bende aydın da oturuyorum yaş 29 yakında 30 olacak valla canım akşam eve geldim baktim hafif silik var yok arası yine kafam karıştı yaaa karar verdim perşembe günü kan testi yapacağım ama ödüm kopuyorBak ben sana dedim daha 11. Gün inşallah daha dur bakalım.Ben kayserideyim 32 yaşındayım canım sen nerdensin yaş kaç
Korkma kuzum ya erken ama 11. Gün benim dr bile muallakta kaldı bugün 10. Günüm adete 10 gün var dahabende aydın da oturuyorum yaş 29 yakında 30 olacak valla canım akşam eve geldim baktim hafif silik var yok arası yine kafam karıştı yaaa karar verdim perşembe günü kan testi yapacağım ama ödüm kopuyor
iki tane kızım var canım allah bağışlarsa benim hedefim 3 allah nasip ederse yani iki prenses annesiym çocukları çok seviyorum allah sana da versinKorkma kuzum ya erken ama 11. Gün benim dr bile muallakta kaldı bugün 10. Günüm adete 10 gün var dahaelden ayrıksı bişey oldu bana anlamadım nası iş
ilk çocukmu senin
Kanda baktır canım idrar muallakta bırakıyor hepKızlar bugün 13. Gündü dün pozitifti ama bugün negatif çıktı testim. İğnenin etkisi yeni bitti heralde. Ama hayatımda hiç bukadar göğüs acısı hissetmemiştim çok acıyor hareket ederken bile bu umut veriyor bana
Oyy maşallah iyi huylu güzel ahlaklı hayırlı evlat olsunlar inşallah Allah bağışlasın benimde 10 yaşında bi kızım var .Rabbim gönlüne göre versin inşallaahh..iki tane kızım var canım allah bağışlarsa benim hedefim 3 allah nasip ederse yani iki prenses annesiym çocukları çok seviyorum allah sana da versin
Kanda baktır cnm bence benmde silik.cikti yaniltici oldu 15.gun bugun oanda baktrdm 1.4 cikti cnm sıkıldi adetime 4 5gun var adetim gecikmesin artik diyorum basa dondum yineKızlar bugün 13. Gündü dün pozitifti ama bugün negatif çıktı testim. İğnenin etkisi yeni bitti heralde. Ama hayatımda hiç bukadar göğüs acısı hissetmemiştim çok acıyor hareket ederken bile bu umut veriyor bana
gül tabi kuzu ya Allahım hepimizi güldürsün valla diyecek bişeyde bulamıyom kız anam 1.5 senedir bebe diye iflahım kesildi her ay aynı terane valla bu ayda oldu oldu olmadı artık hiiçç umrumda değil 1.5 senedir üzerime kıyafet bile almadım hamile kalırsam diye artık yakcam gemilerii
![]()
amin canım allah seninkini de bağışlasın rabbim seninde golüne versinOyy maşallah iyi huylu güzel ahlaklı hayırlı evlat olsunlar inşallah Allah bağışlasın benimde 10 yaşında bi kızım var .Rabbim gönlüne göre versin inşallaahh..
Hayırlısı kuzum ya ağlama öylee..Benimde hiç umudum yok gibi ne biliyim çokmu hevesimiz kırıldı ne adetin düzensizse testere dişli aslan pençesi iç netten bak saraçoğlunun tarifine eminim iyi gelir.Ben idrar testine güvenmeyi 1 senedir bıraktım her ay kan tahlili yaptırırım ama ne faydaa göbiş boş olduktan sonraAynen cnm her ay ayni sey gercekten kafami vurucam artk cok cnm sikıldi stres oldm adetimde gecikir smdi bende gec adet gorenlerdnm basa döndüm yine ins sen guzel haberleri verirsin heycanda yapmıstık idral testini gorunce idral testinede guvenemem artik ben nzman yogun belirti hisederim ozmam anlarm hamileyim diye