• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Baya yuksekti ki ben bunu internetten arastirip buldum o sira devlette yaptrp sonucu gostermstm doktor bana normal.sonuclar dedi gonderdi ve rahimde yaram vardi onu dondurmustu degerlerle pek ilgilenmedi zaten yani birdahada gtmedm cnm bu doktor vajinal ultrasondan bakinca ona yönelik yunurtalari gelistrmeye karar verdi bakalim ilerleyen zmanlarda nolacak
tamam canım hayırlısı artık

kızlar kimseden ses yok kimler test yaptı sunucu söylermisiniz bende kan verdim iğnenin 13. günü 5te sunuc çıkar inşallah pozitif alırım bugün:KK43: çok korkuyorum:KK17:

kızlar kimseden ses yok kimler test yaptı sunucu söylermisiniz bende kan verdim iğnenin 13. günü 5te sunuc çıkar inşallah pozitif alırım bugün:KK43: çok korkuyorum:KK17:
Niye o kadar geç çıkıyor ben her defasında internetten öğreniyorum 1 saat içinde özel hastanede de 1 saatte veriyorlar ınsallah hayırlı müjdeli haber alırsınız.

sen ne yaptın canım ne durum dasın
Bebişimm inşallah pozitiftir kuzum ya ben napim işte adeti bekliycem 8 gün var ama iki gündür aşırı uyku basıyor bana ya uykuda değil :uykucu:baygınlık resmen gözümü açamıyorum şimdide biraz baş ağrım var inşallah migrene çevirmez:ruh: sonuç niye 5 te çıkıyo kız ara sor hastaneyii öldürcenmi meraktan bizi :KK67: kafam ağrıyo zatii:KK12:

Bebişimm inşallah pozitiftir kuzum ya ben napim işte adeti bekliycem 8 gün var ama iki gündür aşırı uyku basıyor bana ya uykuda değil :uykucu:baygınlık resmen gözümü açamıyorum şimdide biraz baş ağrım var inşallah migrene çevirmez:ruh: sonuç niye 5 te çıkıyo kız ara sor hastaneyii öldürcenmi meraktan bizi :KK67: kafam ağrıyo zatii:KK12:
ayyy canım ya inşallah bunlar hamilelik belirtisidir senin yaa

Bilmiyorum kuzum inşallah öyledir hiç bişey hissedemiyorum bide bişey sorucam size kızlar yumurta ayda sadece 1 kezmi çatlar yani 2 kez olabilirmi ayda bana 17 sinde aşılama yapıldı ama 3 gün önce yumurtlama dönemimdeki şeylerin aynısını yaşadım yine sonradan gelişenlermi çatlıyor acaba

canım hastane değil sağlık ocağı na verdim

Birde ben bu ay havuza cok girdm 14 subatta termale gttik doktor 3gunu degerlendrn diyince sehir disana gttk guzel vakit gecti ama sicak suya grmedm ilik.suya cok girdm havuzda vakit gecrdm doktor havuzda sakinca yoķ demisti ama belkide dollenme olmadi yada yumurtalik catlamadi iste adetim gelsin muayeneye gidicem
canım ne yaptın

:KK61: yok canım ya dur bakalım daha 13. Günün adete kaç gün var değer kaç çıktı :skandal:

Back
X