• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Sen catlama ignesi vurulmusmuydun hangi igneyi vuruldun benmki criomone diye bi ilacti devlet karsilamiyor ozelmis devletn karsiladgni piyasada bulunmuyorms doktor basta yazdi hic biyerde bulamayinca ozel olani yazdi hic biri olmazsa otrivelle dedi ben criomon aldm
bende özel aldım otrivelle criomon daha mi iyi acaba

canım

belki bu iğne iyi geldi sana baksana adet oldun
Canim daha iyi diyemem duymadm ama hepsi ayni etkiyi yapiyormus eczaci ole soledi birde gebe kadinin idralinden alinan hormondan yapilms tek farki o.dedi eczaci ama igne adeti getrdi adet gelmesi bizim icin iyi bsi ben adini yanlis yazmis olabilirim o dedgnden kullandm yazimi solensi tam bilmiorm:)

Corek otu bal tarcin kullansaydm keske bu ay birde annem gogus kanseri ben bunu yeni ogrendm ameliyata gircek gogusu alincak hemen hemen benm igneyi vurulacgm zman ameliyati olucak gibi gorunuyor.. hastanede refakat edecegim icin belki bu ay bnm isim zor.. stres olmadan olmuyor icinde bulundugmz duruma uzulmeden nasil yapicaz saglam durmak lazm saglik herseyin başı ama su aralar cocuk fikrinden vazgeçesim var

Corek otu bal tarcin kullansaydm keske bu ay birde annem gogus kanseri ben bunu yeni ogrendm ameliyata gircek gogusu alincak hemen hemen benm igneyi vurulacgm zman ameliyati olucak gibi gorunuyor.. hastanede refakat edecegim icin belki bu ay bnm isim zor.. stres olmadan olmuyor icinde bulundugmz duruma uzulmeden nasil yapicaz saglam durmak lazm saglik herseyin başı ama su aralar cocuk fikrinden vazgeçesim var
ay canım yaa çok geçmiş olsun ne diyeyim herşeyde vardır hayir

Canim daha iyi diyemem duymadm ama hepsi ayni etkiyi yapiyormus eczaci ole soledi birde gebe kadinin idralinden alinan hormondan yapilms tek farki o.dedi eczaci ama igne adeti getrdi adet gelmesi bizim icin iyi bsi ben adini yanlis yazmis olabilirim o dedgnden kullandm yazimi solensi tam bilmiorm:)
peki kaçlık tı canım 2000 mi yoksa 5000

Canım çok geçmiş olsun rabbim şafi ismiyle şifasını yollasın inşallah bizlerde dua edelim sağ salim atlatsın inşallah benim annemde troid kanseriydi ameliyatını oldu sonrasında kür falan aldı kaç kez şimdi elhamdülillah çok iyi senin psikolojini çok iyi anlıyorum ama herşey rabbimden derdi veren dermanınıda verir hiç kendini strese sokma mutlu ol aksine bi çaresi var en azından belkide o karışıklığın içinde bide bebiş oluverir inşallah duacınızım..

Bide kızlar dediğim gibi testere dişli aslan pençesini deneyin bakalım hormonları dengeliyormuş adet düzensizliğinede çok iyi geliyormuş şifa olur inşallah..

Kızlar günaydın .kadınlar gününüz kutlu olsun iğnemin 11.günü yorumlarmısınız.geçen ay 10.günden itibaren çizgim yoktu.

Eklentiler

• 20180308_071031.webp
    20180308_071031.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 105
istersen git kan ver için rahat etsin
Ama gülüm iğnenin etkisi olabilirmi sence aklıma takıldı.geçen ay 10.gün kayboldu..benim ikinci denemem ama hiç bir belirtim yok.bende umutlanmak istiyorum.çünkü geçen aylarda hiç belli olmuyordu yok denecek kadar bunla gözüküyor biraz.kan verirsem kanda çıkıyor.adetimi bekliycem aslında döngümün 24.günü.ben 26 günde adet olurum ama böyle tedavi sürecinde bir ayın geçmesini beklemeliymişiz

Back
X