- 11 Şubat 2018
- 273
- 57
- 98
- Konu Sahibi Mutsuzprenses30
-
Herkesde etkisi farklı oluyor hiç etkilerine takılma sadecr oluruna bırak stres yapma rabbim tez vakitte kucağını doldursun insallahKizlar meraba adetimin 4. Günü femara kullanmaya başladım günde 2 doz olmak üzere 5 gün kullandım sonra doktora kontrole gittim gittiğimde yumurtalarım 14 su sonra 2 gün sonra tekrar çağırdı doktorum 2 adet yumurtam varmış biri 18 biri 18,5 ve ertesi günü çatlatma iğnesi vurulmami söyledi doktorum Perşembe günü iğneyi vurdurdum iğne şuana kadar her hangi bi ağrı sızı yapmadı sadece çok yorgunluk ve halsizlik var. Arkadaşlar bu şekilde kullanıp gebe kalabilen var mı ?
Amiin inşallahHerkesde etkisi farklı oluyor hiç etkilerine takılma sadecr oluruna bırak stres yapma rabbim tez vakitte kucağını doldursun insallah
İğneden sonraki 16. Günüm dün test yaptım kaset tipi olanlardan tek çıktı adet olmayı bekliyorumBende haziranın 8 inde ignemi oldum.
5 gün famera ve Q-folin kullandim
Bugun igneden sonra 4. Günüm sabırsizlikla bekliyoum. 1 bucuk yillik evliyim
Pkolu oldugumu yeni ogrendim adetlerim cok duzenliydi,kilom filanda yok beklemedeyim
Bende 5 haziranda çatlatma iğnesi vuruldumBende haziranın 8 inde ignemi oldum.
5 gün famera ve Q-folin kullandim
Bugun igneden sonra 4. Günüm sabırsizlikla bekliyoum. 1 bucuk yillik evliyim
Pkolu oldugumu yeni ogrendim adetlerim cok duzenliydi,kilom filanda yok beklemedeyim
UmarımBende 5 haziranda çatlatma iğnesi vuruldumGünler geçmek bilmiyor Allah hepimizin kucağını doldurur umarım
Hadi bakalım rabbim hayirlisi nasip etsin canm sonucumuzu kesin yazalim burayaBende 5 haziranda çatlatma iğnesi vuruldumGünler geçmek bilmiyor Allah hepimizin kucağını doldurur umarım
Tüp bebek için mi acaba?Kizlar meraba adetimin 4. Günü femara kullanmaya başladım günde 2 doz olmak üzere 5 gün kullandım sonra doktora kontrole gittim gittiğimde yumurtalarım 14 su sonra 2 gün sonra tekrar çağırdı doktorum 2 adet yumurtam varmış biri 18 biri 18,5 ve ertesi günü çatlatma iğnesi vurulmami söyledi doktorum Perşembe günü iğneyi vurdurdum iğne şuana kadar her hangi bi ağrı sızı yapmadı sadece çok yorgunluk ve halsizlik var. Arkadaşlar bu şekilde kullanıp gebe kalabilen var mı ?
Canm benm uzulme desem biliyorum uzuluyorsundur cunku bende oyle oluyorm deniycez hep beraber rabbime dua edicezİğneden sonraki 16. Günüm dün test yaptım kaset tipi olanlardan tek çıktı adet olmayı bekliyorum
Gebe misinizBende 5 haziranda çatlatma iğnesi vuruldumGünler geçmek bilmiyor Allah hepimizin kucağını doldurur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?