Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esra cnm noldu
Cnm klomen adetin 3 gunu yada 5. Gunu icmeye basliorsm duruma gore gunde iki yada bir tane iciorsn 5 gun boyunca bem hic duymadm senin ki gobi bir tedavi sekli doktoruna sorsaydin keskeMerhaba ben Klomen kullandım 3 defa gebelik oluşmadi son adetim bittiğinde yıkanıp doktora gittim doktorum tekrar Klomen ve ovitrelle yazdı ultrason günü verdi.aklıma takılan şu 3 ay boyunca Klomeni adet bittikten 5 gun sonra sabahları 2 tablet olarak aliyordum yine aynı şekilde kullanıcam ama 5 degil 10 gun sonra baslicam Klomene ve 4.gün ultrasona girecem yumurtaliklar büyüdüyse iğnemi olucam.neden bu sefer 10 gün sonra yutucam bu hapı bi yanlislik olmuş olabilirmi normal mi bu![]()
Cnm klomen adetin 3 gunu yada 5. Gunu icmeye basliorsm duruma gore gunde iki yada bir tane iciorsn 5 gun boyunca bem hic duymadm senin ki gobi bir tedavi sekli doktoruna sorsaydin keske
Kist de yapabilir cnm onu cok kullanmak da ii dgl benimkinin dozuni artrirdi mesela 4 yumurtam olustu catlayan catladi catlamynda kist yapti
Evet bazisinin bunyesinde kist yapiorms catlamayinca cnm sende demekki catlama sorunu varKlomen bende de kist yaptı . Lanet ilaç
Anladm cnm o zaman sogan kuru yapman lazm o geciriorms kisti birde onu dene istersn internette tarifi varYok aslında ama klomen verince çatlama iğnesi ver dedim doktora dinlemedi beni . Kaç ay o kist ile uğraştım . Normalde adetim yumurtlamam ve çatlamam düzenli ...
Yaptım bitanem kısa bir süre içtim sonra kustum . Mideme dokundu . Ama kist zaten 6 aya gitti adet dönemimde.Anladm cnm o zaman sogan kuru yapman lazm o geciriorms kisti birde onu dene istersn internette tarifi var
Bende 4gun icebildm sogan kurunu sonra midem almz oldi rahatsz etti. Hakkimzda hayrlisi bakalm.Yaptım bitanem kısa bir süre içtim sonra kustum . Mideme dokundu . Ama kist zaten 6 aya gitti adet dönemimde.
Evet bazisinin bunyesinde kist yapiorms catlamayinca cnm sende demekki catlama sorunu var
Bence isi sansa birakma derim gun asiri iliski deneyin. Altina yastik koy yarim saat birsaat iliskiden sonra yat ve bol bool dua et birde en onemlisi stres yapma. Ins bu ay hamis kalissin canimMerhaba yine ben bugun kontrole gittim en büyüğü 18×15 sağda. 13 mm de solda büyümüş yumrtaliklarim 2 gün daha beklicem ovitrelle iğne olucam.inş yumurtalarım çatlar kist olmaz.ilişki için tarihlerde verdi benim yapabileceğim başka bişey varmı hamile kalabilme şansım icin