Ovitrelle ve Klomen kullananlar

Merhaba ben Klomen kullandım 3 defa gebelik oluşmadi son adetim bittiğinde yıkanıp doktora gittim doktorum tekrar Klomen ve ovitrelle yazdı ultrason günü verdi.aklıma takılan şu 3 ay boyunca Klomeni adet bittikten 5 gun sonra sabahları 2 tablet olarak aliyordum yine aynı şekilde kullanıcam ama 5 degil 10 gun sonra baslicam Klomene ve 4.gün ultrasona girecem yumurtaliklar büyüdüyse iğnemi olucam.neden bu sefer 10 gün sonra yutucam bu hapı bi yanlislik olmuş olabilirmi normal mi buo_O

Merhaba ben Klomen kullandım 3 defa gebelik oluşmadi son adetim bittiğinde yıkanıp doktora gittim doktorum tekrar Klomen ve ovitrelle yazdı ultrason günü verdi.aklıma takılan şu 3 ay boyunca Klomeni adet bittikten 5 gun sonra sabahları 2 tablet olarak aliyordum yine aynı şekilde kullanıcam ama 5 degil 10 gun sonra baslicam Klomene ve 4.gün ultrasona girecem yumurtaliklar büyüdüyse iğnemi olucam.neden bu sefer 10 gün sonra yutucam bu hapı bi yanlislik olmuş olabilirmi normal mi buo_O
Cnm klomen adetin 3 gunu yada 5. Gunu icmeye basliorsm duruma gore gunde iki yada bir tane iciorsn 5 gun boyunca bem hic duymadm senin ki gobi bir tedavi sekli doktoruna sorsaydin keske

Cnm klomen adetin 3 gunu yada 5. Gunu icmeye basliorsm duruma gore gunde iki yada bir tane iciorsn 5 gun boyunca bem hic duymadm senin ki gobi bir tedavi sekli doktoruna sorsaydin keske

Yani kutu bitene kadar sabahları iki tablet birden aldım adet bittikten 5 gun sonra hep.şimdi ise 10 gün sonra baslicam bu hapın etkisi olucakmiki yumurtaliklara

Cnm valla zaten 5 gu kullandiginda olmasi lazm bnm ki oyle bir kac yumurtam gelisior yani 10 gun sonra neden aliorsn ilaci anlamdm keske doktoruna acik acik sorsaydn yanls anlams olabilormsn

Kist de yapabilir cnm onu cok kullanmak da ii dgl benimkinin dozuni artrirdi mesela 4 yumurtam olustu catlayan catladi catlamynda kist yapti

Kist de yapabilir cnm onu cok kullanmak da ii dgl benimkinin dozuni artrirdi mesela 4 yumurtam olustu catlayan catladi catlamynda kist yapti

Ya kist yaparsa tedavi yarım kalırmi ki çünkü 3 kutu daha yazmış bana tarih olarak 4 eylülde Klomene baslanicagini yazdı not var elimde 7 Eylülde de USG çekilecek Klomene adet bitiminden 10 Gün sonra başlamış olucam ya

Klomen bende de kist yaptı . Lanet ilaç

Yok aslında ama klomen verince çatlama iğnesi ver dedim doktora dinlemedi beni . Kaç ay o kist ile uğraştım . Normalde adetim yumurtlamam ve çatlamam düzenli ...

Yok aslında ama klomen verince çatlama iğnesi ver dedim doktora dinlemedi beni . Kaç ay o kist ile uğraştım . Normalde adetim yumurtlamam ve çatlamam düzenli ...
Anladm cnm o zaman sogan kuru yapman lazm o geciriorms kisti birde onu dene istersn internette tarifi var

Anladm cnm o zaman sogan kuru yapman lazm o geciriorms kisti birde onu dene istersn internette tarifi var
Yaptım bitanem kısa bir süre içtim sonra kustum . Mideme dokundu . Ama kist zaten 6 aya gitti adet dönemimde.

Zaten Soğan kürünü fazla süre yaparsan zar inceliyor bebek daha zor tutunuyor diye duydum .

Evet bazisinin bunyesinde kist yapiorms catlamayinca cnm sende demekki catlama sorunu var

Merhaba yine ben bugun kontrole gittim en büyüğü 18×15 sağda. 13 mm de solda büyümüş yumrtaliklarim 2 gün daha beklicem ovitrelle iğne olucam.inş yumurtalarım çatlar kist olmaz.ilişki için tarihlerde verdi benim yapabileceğim başka bişey varmı hamile kalabilme şansım icin

Merhaba yine ben bugun kontrole gittim en büyüğü 18×15 sağda. 13 mm de solda büyümüş yumrtaliklarim 2 gün daha beklicem ovitrelle iğne olucam.inş yumurtalarım çatlar kist olmaz.ilişki için tarihlerde verdi benim yapabileceğim başka bişey varmı hamile kalabilme şansım icin
Bence isi sansa birakma derim gun asiri iliski deneyin. Altina yastik koy yarim saat birsaat iliskiden sonra yat ve bol bool dua et birde en onemlisi stres yapma. Ins bu ay hamis kalissin canim

Kizlar ben rahim filmi cektrdm doktor glifor kullan sadece bu ay dedi bende cok duzenli alamdm ama ictm genede klomende vermedi pko hastasym ben acaba kendi kendine yumurta buyur mu doktorm da adet olunca gel dedi bu ay hani dinlenme ayi gibi birsy olsn dedi rahim filmi cektrnce.rahim filmi cektirince bebegi olan cok kisi varms tedavisiz Bu ay sonu adet olmam lazm normalde ama beklemektym off beklemek cok zor kizlar bnm gibi olan var mi icinzde

Klomen kullanmayin kist yapıyor..adet düzensizliğine neden oluyor.Doktordan başka ilac isteyin...en iyisi igne tedavisiymis

Bende adet duzenszigi yapmdin klomen kist de bir kez olmstu ama o da kendiligindn kayboldu evt bazi bunyelerde dozunu ayarlayamzsn kist yapiorms bana da gunde iki tane ic demsti bana cok kaldi 4 yumurtam gelisti biri catlamams oda kist oldu sonrada kayboldu kendiligindn

Back
X