- 8 Haziran 2021
- 20
- 2
- 6
- 31
- Konu Sahibi banker1509
-
Önemli olan değerin iki gün sonra güzel artmış olması. Neden 2 kez vuruldu peki? Merak ettim.Arkadaşlar merhaba 7 ekimde ve 11 ekimde ovitrelle vurdurdum. Dün dayanamayıp reglime 4 gün kala test verdim beta 19.2 cıktı doktoruma mesaj attım yola cıkmış tutunmuş gibi duruyor adetinin geçmesini bekle dedi ama ben duramıyorum bir bucuk yıldır ugrasıyoruz. Sizce hamilemiyim
Ben de 7 ekim akşami vuruldum. Bugun sbh da pozitifdi ama oglenden sonra neredeyse negatifleşdi. Idrar testi yaptiniz mi? Koyulaşiyor mu?Arkadaşlar merhaba 7 ekimde ve 11 ekimde ovitrelle vurdurdum. Dün dayanamayıp reglime 4 gün kala test verdim beta 19.2 cıktı doktoruma mesaj attım yola cıkmış tutunmuş gibi duruyor adetinin geçmesini bekle dedi ama ben duramıyorum bir bucuk yıldır ugrasıyoruz. Sizce hamilemiyim
İki defa iğne vurulmayı ilk defa duyuyorumArkadaşlar merhaba 7 ekimde ve 11 ekimde ovitrelle vurdurdum. Dün dayanamayıp reglime 4 gün kala test verdim beta 19.2 cıktı doktoruma mesaj attım yola cıkmış tutunmuş gibi duruyor adetinin geçmesini bekle dedi ama ben duramıyorum bir bucuk yıldır ugrasıyoruz. Sizce hamilemiyim
Baktım 9.9 a düşmüş2 gün sonra tekrar kan ver artışa bak canım
Baktım 9.9 a düşmüş
durumlar ne sonuç ne olduBende 15 inde vuruldum. Bu şekilde gebe kalanlar ilk belirtileriniz neler oldu çok heyecanlı bir süreç
durumlar ne sonuç ne oldu
Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallahHamileyim canım çok şükür 5 haftalık kese göründü.
Amin kuzum Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın insalllahRabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?