- 4 Nisan 2018
- 773
- 929
- 103
- 37
- Konu Sahibi bodrum4855
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz yumurtlama yok teste devamMerhaba kızlar rica etsem ovülasyon testimi yorumlarmısınız yumurtlama olmuşmu
Bana sanki dün yumurtlama olup bugün çatlamış gibi geldi kaçırdım diye üzülmüştüm teşekkür ederim rahatlattınız beniHenüz yumurtlama yok teste devam
Evet yükselmeler var ama bu test çok hassas bende bunu kullanıyorum pik günü çok net belli oluyorMerhaba kızlar rica etsem ovülasyon testimi yorumlarmısınız yumurtlama olmuşmu
Gerçekten çok hassas bugun yapınca hemen böyle çıktı muhtemelen yarın pik olur şimdi ben dün gece birliktelik yaşadım bugunmu değerlendirsem yarın mı tekrarEvet yükselmeler var ama bu test çok hassas bende bunu kullanıyorum pik günü çok net belli oluyor
Bugün yumurtlama olmuş yarın iyice koyulaşma da olabilir çatlama da bence şansa bırakma bugünü de değerlendirGerçekten çok hassas bugun yapınca hemen böyle çıktı muhtemelen yarın pik olur şimdi ben dün gece birliktelik yaşadım bugunmu değerlendirsem yarın mı tekrar
Evet minnakkurabiye ler sayfasından gecen ay bu şekilde yumurtlama olup ertesi gün pik yapmıştı dediğiniz gibi bugunude değerlendircem yarında tteste göre karar vericem pik yaparsa birliktelik yapmam cumartesi sabahını değerlendiririm artıkBugün yumurtlama olmuş yarın iyice koyulaşma da olabilir çatlama da bence şansa bırakma bugünü de değerlendir
Nerden aldınız testleri instagramdan mı
Bende o sayfadan aldım testleri çok hassas ve kendisinin uğurlu olduğuna inanıyorumEvet minnakkurabiye ler sayfasından gecen ay bu şekilde yumurtlama olup ertesi gün pik yapmıştı dediğiniz gibi bugunude değerlendircem yarında tteste göre karar vericem pik yaparsa birliktelik yapmam cumartesi sabahını değerlendiririm artık
Sizde birliktelik nasıl oldu yumurtlama zamanı eşim çok stres yapıyor olacağı varsada olmuyor malesef gecen ayda piki yakalamıştım ama gün aşırı değerlendirdik eşim çok stres yaptığı için olmadı malesef bugun bile ilişki için ikna etmeye çalışıyorum sanırım bugun olmucak yarına geç kalmam inşallahBende o sayfadan aldım testleri çok hassas ve kendisinin uğurlu olduğuna inanıyoruminşallah bizde güzel haberler alırız bu ay
Ben söylemiyorum eşime spontane gelişmiş gibi davranıyorum , bu ay pik olduğu gün ve çatlama gününü değerlendirmiş oldumSizde birliktelik nasıl oldu yumurtlama zamanı eşim çok stres yapıyor olacağı varsada olmuyor malesef gecen ayda piki yakalamıştım ama gün aşırı değerlendirdik eşim çok stres yaptığı için olmadı malesef bugun bile ilişki için ikna etmeye çalışıyorum sanırım bugun olmucak yarına geç kalmam inşallah
Sizde de peki benimki gibi eşit olup ertesi gün pik oldumuBen söylemiyorum eşime spontane gelişmiş gibi davranıyorum , bu ay pik olduğu gün ve çatlama gününü değerlendirmiş oldum
Bende iki gün üst üste yumurtlama ertesi gün çatlama oldu , ilk yumurtlama gününü ve üçüncü çatlama gününü değerlendirebildimSizde de peki benimki gibi eşit olup ertesi gün pik oldumu
Sevgi hanım 3 gün ilişki 1 gün ara tekrar ilişki diyor ama bu şekilde mümkün olması biraz zor ben bugun değerlendirmeye çalışıcam yarında pik olursa eğer çatlamayı değerlendiririm sonrası Rabbim de nasip ettiyse zaten tutar hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sizin ilk denemenizmiBende iki gün üst üste yumurtlama ertesi gün çatlama oldu , ilk yumurtlama gününü ve üçüncü çatlama gününü değerlendirebildim
Evet şansı arttrmak için öyle söylüyor , ben Ocak ayında kullandım yine aynı sayfadan aldım testleri Şubat ayında hamile olduğumu öğrendim ve düşük yaptım maalesef, şimdi tekrar test takibi yapıyorum bakalım hayırlısı inşallahSevgi hanım 3 gün ilişki 1 gün ara tekrar ilişki diyor ama bu şekilde mümkün olması biraz zor ben bugun değerlendirmeye çalışıcam yarında pik olursa eğer çatlamayı değerlendiririm sonrası Rabbim de nasip ettiyse zaten tutar hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sizin ilk denemenizmi
Geçmiş olsun canım bat günün ne zamanEvet şansı arttrmak için öyle söylüyor , ben Ocak ayında kullandım yine aynı sayfadan aldım testleri Şubat ayında hamile olduğumu öğrendim ve düşük yaptım maalesef, şimdi tekrar test takibi yapıyorum bakalım hayırlısı inşallah
Çok sağol canım , bat 7 HaziranGeçmiş olsun canım bat günün ne zaman
Ay çok az kalmış sonuç ne olursa olsun benide etiketlermisin bende şimdi bugunü değerlendirdim diktim ayakları havaya bekliyorumÇok sağol canım , bat 7 Haziran
Minnakkurabiyelerrr sayfasında bir pozisyon var ben ilk denediğimde o şekilde hamile kalmıştım bu ay da öyle yaptım kesinlikle sende dene ,evet az kaldı umarım güzel sonuçlar alırız ikimizdeAy çok az kalmış sonuç ne olursa olsun benide etiketlermisin bende şimdi bugunü değerlendirdim diktim ayakları havaya bekliyorum