Cnm en son iki gun once bugunle 3 oluo ben 10 nu olur diye 2 gunde bir yapiodm ama bugun koyulasmis demek yanlis gunlermis belki ogune kadar iyce koyulasir
Sanmıyorum yarın büyük ihtimal silikleşir. Ayrıca ben ara vermekten değil kendi uyguladığım gibi hergünü değerlendirmekten bahsetmiştim. 2 günde bir denemek perhiz sayılıyor erkek için. Bidahaki ay reglden sonraki hergünü denemeni tavsiye ederim.
Sanmıyorum yarın büyük ihtimal silikleşir. Ayrıca ben ara vermekten değil kendi uyguladığım gibi hergünü değerlendirmekten bahsetmiştim. 2 günde bir denemek perhiz sayılıyor erkek için. Bidahaki ay reglden sonraki hergünü denemeni tavsiye ederim.
Ya oylede ben umidimi kirmak istemiyorum burda cogu kisi tek denemeyle kalmis hatta koyu cizgiden ertesi gunu degerlendirende var hem 2 gunde cok bi sure degilki spermeler icerde kalabilio onemli olan hergun yapmak değil yumurtlama.aninda dollenecek spermin olmasi yeterli hemde milyonlarca sperm var sadece bitanesi yetio onemli olan yumurtlama aninda spermin olmasi bidahaki aya kalmaz insallah umidim kirildi baya