ovulasyan testi yapan var mı?

benim internette bir dr var cumartesi günleri işi yoksa msn de görüşüyoruz ben dr sabrına hayranım hafta içi soru gönderiyosun yanıtlıyo hemen ertesi gün

ne güzel canım.o dr.a gitsen.canım be istanbula ankaraya filan gitsene sen.bir hafta sonu git bence bütün tahlillerinle.dr.dan dr.a farkediyor çünkü.ya.bana ilk gittiğim dr.kızım sen yarım adam olmuşsun dedi.moralmen çökmüştüm o gün.k.validemde yanımdaydı.ve mümkünse erkek dr.a git.kesinlikle daha iyiler bu konularda.

lüteinleştirici hormon çatlama olup olmadığını gösterir elindeki ovulasyon testi işte bu hormonu sana gösterir göstermişte zaten senin yumurtaların çatlamış yani lh hormonun yükselmiş ve çatlamış buraya kadar sorun yok tabikiyumurtaların çatlaması yeterli değil bu 3 günü iyi değerlendir eşine bol bol keçi boynuzu yedir yumurtayı dölleyecek kaliteli sperm lazım progesteron seviyen düşükse bebek rahimde tutunamıyor döllenme olurken rahime tutunması lazım

hımm anladım canım sağol.ben de merak ediyordum yumurtalarımın,olgunlaştığını biliyorum da çatlıyor mu diye.keçi boynuzu nu yiyemez ki çok sert değil mi?pekmez aldım yemedi.bebek gibi aynı.:)huysuzlanıyora.s

sıcak suya batır bir müddet eşim kıtır kıtır yiyiyor ve gerçekten eşim çok tembeldi şimdi hep o istiyor günde 3kez bile oldu bu ay 20 defa olmuştur oda bebek istiyorya gayet memnun yiyiyor

merhaba arkadaşlar
gittigidiyor comdan aldığım testin ne bir kullanım talimatı var nede açıklaması var herkes internetten açıklamayı okuyamaz interneti olmayabilir her ay düzenli adet olmama ve doktorun ovulasyon oluyorsun demesine rağmen bu salak test 19.gün çok silik olarak ikinci çizgiyi gösterdi bu ayda o çizgiyi hiç göremedim ''bu ne ya!'' diyen arkadaşıma katılıyorum

benim, 12.gün çift çizgi çıktı.arkadaşlar, zaten yumurtlama günümüzü sadece tahmin edebiliyor dr.benim dr.um 14.gün başla diyordu.bakalım bu ay ne olacak.

ya benim yumurtalar çatlamış gibi akıntım var fakat ovulasyon testinde ikincşi çizgi çok silik çıkıyo ne dir bu anlamdım

ben bu testten hiç memnun kalmadım,belki de kullanamadım,daha sonra zaten adetim düzensizleşti doğru düzgün takib edemedim bile,açıkçası faydasını görmedim,aklım hep hamilelikte olduğu için psikolojim bozuldu,düzensizliği bu yüzden yaşadım,doktorum öyle söyledi,şimdi ise psikolojik olarak rahatım ve adetim de düzene girdi,geleneksel yöntemlerle deniyoruz artık,hayırlısı bakalım.

Geçen ay 12 .günümde vardı çift çizgi.bu ay yok.ama elimde 2 test olduğu için diğer günlere bakmadım.bu aydan geçti artık.zaten ramazan,ev taşıma derken olmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…