merhaba hanımlar nasılsınız??valla yazıyı bastan sona okudum bende deneyımımı yazmak ıstedım ..
medı smart ovulasyon testınden aldım bu ay 08/12/2007 tarıhınde hastalıgım basladı bıtımınde teste basladım hep negatıf cıktı.dun goguslerımde sıslık ve kasıklarımda agrı vardı (kı bugun hala var) testı yaptım cok ılgınctır c ve t hanelerının tam ortasınta tek bır koyu cızgı cıktı anlayamadık esımle daha oncelerı c kısmında tek cızgı cıkıyordu ve buda negatıftı.
benım dr um kesınlıkle ovulasyon tarıhımı soylemıyor bende meraktan yapıyorum :)
umarım herkesın gonlune gore olur hersey sevgılerrr
ben bişey sormak istiyorum bu testlerden ben de aldım ama benim çizgiler silik çıkıyor bide sık sık çıkıyor yani 10.gün verdı 14.gün ve 21.gün yine vardı ama silik bende bişey anlamıyorum bu şekilde çıkan varmı bana yardımcı olabilirmisiniz
bu arada benım reglym de cok duzenlı olur 27 gunde bır ama hala yumurtlamadım cok saskınım zaten yumurtlasamda bayram gırdı tam o araya ee hep zıyaretler yollarda neyse nasıp artık.vardır vaktı zamanı.
bu arada ızmırlısın ponoran galıba
hangı dr a gıdıyosun bı sakıncası yoksa yada soyle sorayım dr ından memnunmusun ?
benım drum cok ıyı ama hıc bırsey soylemıyor
ve hıç bılgı vermıyor ..
arkadaslar bunu dr kagan kocatepenin sitesinde gormustum fakat bu da kesin cozum deilmis cunku bunu yazdıktan sonra beklenen adet gununden cok sonra oldum ve arastırdım en kesin yontem bu deil ısı takibi yontemiymiş.yumurtlama sonrası progesteron hormonu salgılanıor ve dolayısıyla vucut ısınız yukselıor.salgı da onemli bir bulguymus yaklastgını gosterırmıs fakat ısı takibi yumurtlamanın oldugunu teyit edior.her sabah yataktan kalkmadan dil altından dijital derece ile olculecek.yumurtlama sonrasındaki sabah 0.2 lik artıs oluor benim mesela 36.4 36.5 giderken bir sabah 36.7 oluor bunun gbi ve bu ısı artısının en az 3 gun surmesi gerekir.ve adete kadar yuksek kalması gerekior.bu yontem ilişki planlaması için kullanılamaz cunku ne zaman artcagını bilemezsiniz o yuzden ovulasyon testi iyi olur ama içinden 5 tane cıkıormus ve gordugum kadaryla cogu ınsan cıft cızgıyı yakalayamadan testler bıtmıs ve pahalı bısı her ay 2 kutu alınmaz ben yurtdısından ebay.com dan sıparıs ettım 50tanesı 20ytl.bu sekilde temin ederseniz cok iyi olurr.ben de yapmaya basladım 18.gundeyım hala negatif 13.gunden beri yapıorum eczaneden alsam benim de akibetim aynı olacakmıstatlicadiarzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?