Ovülasyon 24. Gün

mimozamnerde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2022
202
16
28
34
kızlar pes etmek üzereyim hala silik.
Adetim düzenliydi geçen aya kadar.
Alttan muayene bi şey denmedi
Adet olduğumda hormon testi vereceğim
Yumurtlamıyo muyum ben:(

Eklentiler

• IMG_7589.webp
    IMG_7589.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 28
ben bu testleri hiç anlamıyorum. benimde bu ay tam pik olmadı yani C kadar kopkoyu çıkmadı ama C çizgimde kopkoyu değildi hiç. Dün gebelik testi yaptım dpo16dayken pozitifi gördüm. Gün aşırı ilişki ile kaçırma şansınız olmaz bunlar boşuna strese sokuyo bizleri 🥹

ben bu testleri hiç anlamıyorum. benimde bu ay tam pik olmadı yani C kadar kopkoyu çıkmadı ama C çizgimde kopkoyu değildi hiç. Dün gebelik testi yaptım dpo16dayken pozitifi gördüm. Gün aşırı ilişki ile kaçırma şansınız olmaz bunlar boşuna strese sokuyo bizleri 🥹
Aa benim gibi ikisi de silik. Ben de anlamıyorum hiç ya :((

Pik evet yarın çatlama olur yarın değerlendirseniz de yeterli zaten dün de değerlendirmişsiniz spermler 48 saat canlı kalabiliyor sorun olmaz
Ay nöbeti nasıl bugüne geldi ya moralim sıfır vallaha ya dünki tutacaj yada yarın ki 4 ay önce düşük yaptım olsun artık ya 🥹yarında koyu olursa ne yapayım peki çatlamsı lazım ya havuç yiyeyim demi

Ay nöbeti nasıl bugüne geldi ya moralim sıfır vallaha ya dünki tutacaj yada yarın ki 4 ay önce düşük yaptım olsun artık ya 🥹yarında koyu olursa ne yapayım peki çatlamsı lazım ya havuç yiyeyim demi
Evet canım öyle diyorlar havuç çatlatıyormuş içinizi ferah tutun ya zamanında babannelerimiz çatlama yumurtlama mı biliyordu ben de ovulasyonun saçmalık olduğunu düşünüyorum artık cidden kafa rahatlığı ve gün aşırı ilişki yeterli diye düsünüyorum🙏🏻 hayırlısı bakalım 🌸

Evet canım öyle diyorlar havuç çatlatıyormuş içinizi ferah tutun ya zamanında babannelerimiz çatlama yumurtlama mı biliyordu ben de ovulasyonun saçmalık olduğunu düşünüyorum artık cidden kafa rahatlığı ve gün aşırı ilişki yeterli diye düsünüyorum🙏🏻 hayırlısı bakalım 🌸
Hayırlısını kolaylıkla versin Rabbim İmşallah yıl bitmeden bütün anne olmak isteyen bu yolda uzunca bekleyenlere nasip etsin ❤️

Bende 20 gündür neredeyse yapıyodum pcos var bende de ama artık pes ettim pik görmeyince moralim bozuluyor iyice gerçekten yoruluyo insan ya

Back
X