• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon bugünmü pik

tugcis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
321
72
98
28
Kızlar merhaba bana bir yardımcı olabilirmisiniz 9 gündür Ovulasyon testi yapıyorum ama ne zaman pik oldu anlamadım 8 9 kasımı değerlendirdim bugünüde değerlendirmem lazımmı

Eklentiler

• IMG_32A5D6E3-6939-4518-84F5-9FB6E6C4EF31.webp
    IMG_32A5D6E3-6939-4518-84F5-9FB6E6C4EF31.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 71
  • image.webp
    image.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 63
Burada daha net olabilir belki

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 59
10 Kasım olan yani bugün pik asıl pikten sonraki silik gün daha önemli değerlendirmek için

Kızlar merhaba bana bir yardımcı olabilirmisiniz 9 gündür Ovulasyon testi yapıyorum ama ne zaman pik oldu anlamadım 8 9 kasımı değerlendirdim bugünüde değerlendirmem lazımmı
Önemli olan yumurta çatladıktan sonra ilişkiye girmek buda 12 36 saat arası sürer bazen daha kısa.test bugün pik görmüş muhtemelen çatlamak üzeredir bugün ve yarın ilişkiye girin ve testi yapmaya devam edin silikleşinceye kadar.

Önemli olan yumurta çatladıktan sonra ilişkiye girmek buda 12 36 saat arası sürer bazen daha kısa.test bugün pik görmüş muhtemelen çatlamak üzeredir bugün ve yarın ilişkiye girin ve testi yapmaya devam edin silikleşinceye kadar.
2 gün denedik bugün ve yarında denersek sıkıntı olmazmı

Mesela yarın silik çıktı o zaman çatlama oluyor demi bilmediğimden soruyorum 🥹
Evet,Öyle oluyor.Silikse çatlama olmuş demektir,Dahada silikleşip görülmeyecek şekildeysede yumurtlama bitmiş ve düşük gebelik ihtimali oluyor.Siz yarın test yaptıktan sonra burda benimle paylaşın yorumlarım Ama 2 test yap birini Öğleden sonra, 2.testi ise akşam saat 9 gibi yap.Yapmadan öncede sıvı alımını birkaç saat kes Sabah ilk idrar ile yapma.

Evet,Öyle oluyor.Silikse çatlama olmuş demektir,Dahada silikleşip görülmeyecek şekildeysede yumurtlama bitmiş ve düşük gebelik ihtimali oluyor.Siz yarın test yaptıktan sonra burda benimle paylaşın yorumlarım Ama 2 test yap birini Öğleden sonra, 2.testi ise akşam saat 9 gibi yap.Yapmadan öncede sıvı alımını birkaç saat kes Sabah ilk idrar ile yapma.
Çok sağol ben öyle yapayım yarın 🥰

Daha az önce yapabildim sabah yapamadım 🥹

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    5 KB · Görüntüleme: 45
Yaaa 2 gündür sürekli deniyorum hatta 3 gündür 🥹🥹
Eğer esinizde sayı sorunu yoksa sorun olmaz ben hamile kaldığım ay pik oncesi pik gunu ve pik sonrasi 4 5 gun üst üste olmuştu diğer aylar 2 güne 1 oluyordu ama hamile kalamamıştım

Eğer esinizde sayı sorunu yoksa sorun olmaz ben hamile kaldığım ay pik oncesi pik gunu ve pik sonrasi 4 5 gun üst üste olmuştu diğer aylar 2 güne 1 oluyordu ama hamile kalamamıştım
Onu bilmiyorum biz 3 aylık evliyiz benim amh düşük birtek bildiğim

Back
X