Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önemli olan yumurta çatladıktan sonra ilişkiye girmek buda 12 36 saat arası sürer bazen daha kısa.test bugün pik görmüş muhtemelen çatlamak üzeredir bugün ve yarın ilişkiye girin ve testi yapmaya devam edin silikleşinceye kadar.Kızlar merhaba bana bir yardımcı olabilirmisiniz 9 gündür Ovulasyon testi yapıyorum ama ne zaman pik oldu anlamadım 8 9 kasımı değerlendirdim bugünüde değerlendirmem lazımmı
2 gün denedik bugün ve yarında denersek sıkıntı olmazmıÖnemli olan yumurta çatladıktan sonra ilişkiye girmek buda 12 36 saat arası sürer bazen daha kısa.test bugün pik görmüş muhtemelen çatlamak üzeredir bugün ve yarın ilişkiye girin ve testi yapmaya devam edin silikleşinceye kadar.
Bugün denemeyin ama çatlama gününü mutlaka deneyin önemli olan o2 gün denedik bugün ve yarında denersek sıkıntı olmazmı
Mesela yarın silik çıktı o zaman çatlama oluyor demi bilmediğimden soruyorumBugün denemeyin ama çatlama gününü mutlaka deneyin önemli olan o
EvetMesela yarın silik çıktı o zaman çatlama oluyor demi bilmediğimden soruyorum![]()
Evet,Öyle oluyor.Silikse çatlama olmuş demektir,Dahada silikleşip görülmeyecek şekildeysede yumurtlama bitmiş ve düşük gebelik ihtimali oluyor.Siz yarın test yaptıktan sonra burda benimle paylaşın yorumlarım Ama 2 test yap birini Öğleden sonra, 2.testi ise akşam saat 9 gibi yap.Yapmadan öncede sıvı alımını birkaç saat kes Sabah ilk idrar ile yapma.Mesela yarın silik çıktı o zaman çatlama oluyor demi bilmediğimden soruyorum![]()
Çok sağol ben öyle yapayım yarınEvet,Öyle oluyor.Silikse çatlama olmuş demektir,Dahada silikleşip görülmeyecek şekildeysede yumurtlama bitmiş ve düşük gebelik ihtimali oluyor.Siz yarın test yaptıktan sonra burda benimle paylaşın yorumlarım Ama 2 test yap birini Öğleden sonra, 2.testi ise akşam saat 9 gibi yap.Yapmadan öncede sıvı alımını birkaç saat kes Sabah ilk idrar ile yapma.
Daha az önce yapabildim sabah yapamadımEvet,Öyle oluyor.Silikse çatlama olmuş demektir,Dahada silikleşip görülmeyecek şekildeysede yumurtlama bitmiş ve düşük gebelik ihtimali oluyor.Siz yarın test yaptıktan sonra burda benimle paylaşın yorumlarım Ama 2 test yap birini Öğleden sonra, 2.testi ise akşam saat 9 gibi yap.Yapmadan öncede sıvı alımını birkaç saat kes Sabah ilk idrar ile yapma.
Çatlamış bugün kesinlikle iliski olsun mümkünse yarın daDaha az önce yapabildim sabah yapamadım![]()
Yaaa 2 gündür sürekli deniyorum hatta 3 gündürÇatlamış bugün kesinlikle iliski olsun mümkünse yarın da
Eğer esinizde sayı sorunu yoksa sorun olmaz ben hamile kaldığım ay pik oncesi pik gunu ve pik sonrasi 4 5 gun üst üste olmuştu diğer aylar 2 güne 1 oluyordu ama hamile kalamamıştımYaaa 2 gündür sürekli deniyorum hatta 3 gündür![]()
Onu bilmiyorum biz 3 aylık evliyiz benim amh düşük birtek bildiğimEğer esinizde sayı sorunu yoksa sorun olmaz ben hamile kaldığım ay pik oncesi pik gunu ve pik sonrasi 4 5 gun üst üste olmuştu diğer aylar 2 güne 1 oluyordu ama hamile kalamamıştım
Benimde amh 0.82 ydi inşallah güzel haberler alırsınOnu bilmiyorum biz 3 aylık evliyiz benim amh düşük birtek bildiğim
Doğal yollamı olmuştu sizin Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsinBenimde amh 0.82 ydi inşallah güzel haberler alırsın
Evet çatlma olmuş değerlendirinDaha az önce yapabildim sabah yapamadım![]()
Rica ederim hayırlı haberlerinizi bekliyorumTeşekkür ederim![]()