Ovulasyon çift çizgi gibi. Yardım edinn

Maral72

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2019
315
165
23
28
ızlar ilk defa ovulasyon kullanıyorum markası laboquik. 28 günde bir adet görüyorum 1 sene 2 iki aylık evliyim ilk günden beri korunmuyoruz bütün tahlıllerim yapıldı hsg falan ne varsa yaptırdım bir sorunumuz yok esiminde degerler süper ama nasip olmadı işte bir türlü. Sizce bugun mu yumurtluyorum ben ? Yardım edinnn

Eklentiler

• DSC_0011.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 115

Eklentiler

• DSC_0016.webp
    68,3 KB · Görüntüleme: 116
  • DSC_0014.webp
    65 KB · Görüntüleme: 98
28 günde düzenli adet gören kadınlarda ovulasyon adet gününden itibaren 14. gün kabul ediliyor. Zaten testlere bakarsak çok bariz bir şekilde yumurtlama gününüz olduğu görülüyor. Her şey gönlünce olsun

tesekkur ederim seninde herseyin gönlünce olsun iyi yıllar inşallah :) Bak bugun iki tane yaptım canm 3 saat arayla ne zaman ilişkim olmalı panik oldum valla

Eklentiler

• IMG-20200101-WA0000.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 91
tesekkur ederim seninde herseyin gönlünce olsun iyi yıllar inşallah :) Bak bugun iki tane yaptım canm 3 saat arayla ne zaman ilişkim olmalı panik oldum valla
Bugünlerini değerlerindir canım ya günde yada günaşırı ilişkin olmalı. Diğer ay güzel haberlerini bekliyorum inşallah

Yumurtlama canim bugunle birlikde 3 4 gun iliski yasayin

Bugünlerini değerlerindir canım ya günde yada günaşırı ilişkin olmalı. Diğer ay güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Bugun üç tane yaptım canım en alttakini şimdi yaptım

Eklentiler

• DSC_0018.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 78
  • DSC_0018.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 72
Bugün yarın ilişki olsun bol şans dilerim umarım bebeginize kavuşursunuz

Teste göre kesin ovulasyonun canım sen bu haftayı mutlaka değerlendir
İnşallah tutar Allahım bir an önce hepimize nasip etsin. Bugunde gratisten ped gibi ısıtıcı bi bant aldım iç camasırın üstüne yapıstırılıyor kasıkları sıcacık tutuyor onuda yapştırdım sıcak olsun diye

Bu günleri değerlendir kessinlikle inşallah rabbim hepimize nasip etsinn

İnşallah canım benim ben de bekliyorum bu ay bakalım nasip O ısıtıcı bantı hiç duymadım faydası olursa söyler misin ben de kullanıyım

İnşallah canım benim ben de bekliyorum bu ay bakalım nasip O ısıtıcı bantı hiç duymadım faydası olursa söyler misin ben de kullanıyım
Şuan sıcacık cok begendim görümcem adet agrısı için kullanıyor su torbası gibi sıcacık tutuyor bence alabilirsin 5 liraydi. İnşallahhhh bu ay o hayırlı müjdeni alırsın canım benim dua edecegim sana :)

Benim de dualarım seninle kullandığın şeyin ismini yazar mısın canım ben de alıyım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…