ızlar ilk defa ovulasyon kullanıyorum markası laboquik. 28 günde bir adet görüyorum 1 sene 2 iki aylık evliyim ilk günden beri korunmuyoruz bütün tahlıllerim yapıldı hsg falan ne varsa yaptırdım bir sorunumuz yok esiminde degerler süper ama nasip olmadı işte bir türlü. Sizce bugun mu yumurtluyorum ben ? Yardım edinnn
tesekkur ederim seninde herseyin gönlünce olsun iyi yıllar inşallah :) Bak bugun iki tane yaptım canm 3 saat arayla ne zaman ilişkim olmalı panik oldum valla28 günde düzenli adet gören kadınlarda ovulasyon adet gününden itibaren 14. gün kabul ediliyor. Zaten testlere bakarsak çok bariz bir şekilde yumurtlama gününüz olduğu görülüyor. Her şey gönlünce olsun
Bugünlerini değerlerindir canım ya günde yada günaşırı ilişkin olmalı. Diğer ay güzel haberlerini bekliyorum inşallahtesekkur ederim seninde herseyin gönlünce olsun iyi yıllar inşallah :) Bak bugun iki tane yaptım canm 3 saat arayla ne zaman ilişkim olmalı panik oldum valla
Yumurtlama canim bugunle birlikde 3 4 gun iliski yasayintesekkur ederim seninde herseyin gönlünce olsun iyi yıllar inşallah :) Bak bugun iki tane yaptım canm 3 saat arayla ne zaman ilişkim olmalı panik oldum valla
İnşallah bitanem teşekkür ederim :)Bugünlerini değerlerindir canım ya günde yada günaşırı ilişkin olmalı. Diğer ay güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Tamamdır canım tesekkür ederimmYumurtlama canim bugunle birlikde 3 4 gun iliski yasayin
Bugun üç tane yaptım canım en alttakini şimdi yaptımBugünlerini değerlerindir canım ya günde yada günaşırı ilişkin olmalı. Diğer ay güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Allah razı olsun inşallah sizde öyle :)Bugün yarın ilişki olsun bol şans dilerim umarım bebeginize kavuşursunuz
Teste göre kesin ovulasyonun canım sen bu haftayı mutlaka değerlendirBugun üç tane yaptım canım en alttakini şimdi yaptım
İnşallah tutar Allahım bir an önce hepimize nasip etsin. Bugunde gratisten ped gibi ısıtıcı bi bant aldım iç camasırın üstüne yapıstırılıyor kasıkları sıcacık tutuyor onuda yapştırdım sıcak olsun diyeTeste göre kesin ovulasyonun canım sen bu haftayı mutlaka değerlendir
Evet degerlendircemm canım inşallahBu günleri değerlendir kessinlikle inşallah rabbim hepimize nasip etsinn
İnşallah canım benimİnşallah tutar Allahım bir an önce hepimize nasip etsin. Bugunde gratisten ped gibi ısıtıcı bi bant aldım iç camasırın üstüne yapıstırılıyor kasıkları sıcacık tutuyor onuda yapştırdım sıcak olsun diye
Şuan sıcacık cok begendim görümcem adet agrısı için kullanıyor su torbası gibi sıcacık tutuyor bence alabilirsin 5 liraydi. İnşallahhhh bu ay o hayırlı müjdeni alırsın canım benim dua edecegim sana :)İnşallah canım benimben de bekliyorum bu ay bakalım nasip O ısıtıcı bantı hiç duymadım faydası olursa söyler misin ben de kullanıyım
Benim de dualarım seninleŞuan sıcacık cok begendim görümcem adet agrısı için kullanıyor su torbası gibi sıcacık tutuyor bence alabilirsin 5 liraydi. İnşallahhhh bu ay o hayırlı müjdeni alırsın canım benim dua edecegim sana :)
Allah razı olsun bitanem tesekkür ederim aminn :) :*Benim de dualarım seninlekullandığın şeyin ismini yazar mısın canım ben de alıyım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?