- 16 Aralık 2019
- 266
- 355
- 18
Ben teşekkür ederim balımAllah razı olsun bitanem tesekkür ederim aminn :) :*
Kendini olabildiğince sıcak tut tamam miBen teşekkür ederim balım
Tamam canım çok sağolKendini olabildiğince sıcak tut tamam mi
Hala çatlamadı mı yani ?Tamam canım çok sağol
Hala catlamamıs mı ?Bugün yarın ilişki olsun bol şans dilerim umarım bebeginize kavuşursunuz
Yumurtlama dönemi 5/6 gün sürer canım benim sen bu haftayı değerlendir inşallah. İnternetten de bakabilirsin istersen 5/6 gün sürüyor ve içinden bir gün hamile kalman için en uygun zaman oluyorHala çatlamadı mı yani ?
Tamam canım arastırdım evet öyleymis ama cok ilişkiye girincede sperm kalitesi düsüyormusYumurtlama dönemi 5/6 gün sürer canım benim sen bu haftayı değerlendir inşallah. İnternetten de bakabilirsin istersen 5/6 gün sürüyor ve içinden bir gün hamile kalman için en uygun zaman oluyor
Günaşırı olursa daha iyi olur zaten sperm 2-3 gün canlı kalabiliyor vucuttaTamam canım arastırdım evet öyleymis ama cok ilişkiye girincede sperm kalitesi düsüyormus
Anladım canım şimdi bi tane daha test yaptm hala çift eşim gelsin hemen yapcaz inşallah bebegimiziGünaşırı olursa daha iyi olur zaten sperm 2-3 gün canlı kalabiliyor vucutta
Rabbim gönlüne göre versin inşallahAnladım canım şimdi bi tane daha test yaptm hala çift eşim gelsin hemen yapcaz inşallah bebegimizi
Aminnnn hepimizin inşallah canım benim :*Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Yarın bir daha dene silikleşir 2 3 gün koyu görünür canım normaldırHala catlamamıs mı ?
Dün çift cizgi varken ilişki olmadı bugun baktım siliklesmis bugun ilişkim oldu sence dun olmadı diye tutmamazlık olurmu (dün degil ondan önceki gün üç kere ilişkimiz oldu)Yarın bir daha dene silikleşir 2 3 gün koyu görünür canım normaldır
Tutar canım zaten spermler 3 gün yaşıyor döl yatagı da yani dert etme silikleştiği gün ilişki yaşayıp hamile kalan var yani yeterki allah ol desinDün çift cizgi varken ilişki olmadı bugun baktım siliklesmis bugun ilişkim oldu sence dun olmadı diye tutmamazlık olurmu (dün degil ondan önceki gün üç kere ilişkimiz oldu)
Merhaba canim nasilsin?? Beni sorarsan kafam karisik cunku bugun ovl testi yaptim bi tane ve asiri silik cikti adetime 6gun kaldi bi topikte okudum bu testler hamilelik varsa iki cizgi belirgin cikiyor diye yaziyordu sence hamilelik deglm diye mi cikmadi bu seferde degilsem gercekten yikilicamTutar canım zaten spermler 3 gün yaşıyor döl yatagı da yani dert etme silikleştiği gün ilişki yaşayıp hamile kalan var yani yeterki allah ol desin
Ovulasyon testle anlayamazsın canım adetini bekle stres yapma kendine 6 gün kalmış az kalmış 3 gün kala gebelik testi ile bakarısn sabah ilj idrarla ben iyitim meme küçüktme ameliyatı oldım pansumana gidip heliyorumMerhaba canim nasilsin?? Beni sorarsan kafam karisik cunku bugun ovl testi yaptim bi tane ve asiri silik cikti adetime 6gun kaldi bi topikte okudum bu testler hamilelik varsa iki cizgi belirgin cikiyor diye yaziyordu sence hamilelik deglm diye mi cikmadi bu seferde degilsem gercekten yikilicam
Gecmiş olsum tatlım çok agrın varmıOvulasyon testle anlayamazsın canım adetini bekle stres yapma kendine 6 gün kalmış az kalmış 3 gün kala gebelik testi ile bakarısn sabah ilj idrarla ben iyitim meme küçüktme ameliyatı oldım pansumana gidip heliyorum
16sında olmuştum cnm ağrım hiç olmadı da dikişim açıldı yarın kontrolum var baya açıldı hemdeGecmiş olsum tatlım çok agrın varmı
Dikkat etmiyorsun sanırım şuan kızdım ister istemez neden dikkat etmiyorsun ki16sında olmuştum cnm ağrım hiç olmadı da dikişim açıldı yarın kontrolum var baya açıldı hemde
2 cocugum var ve yanlızım bana bakıcak kimsem yoktu o yüzden ayaklandım VE.açıldıDikkat etmiyorsun sanırım şuan kızdım ister istemez neden dikkat etmiyorsun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?