Ah canim benim annelik iste napcaksin ama yinede kendine ozen gostermelisin saglikli olursan daha iyi bakabilirsin evlatlarina sadece suan dwgil herzaman kendine iyi bakmalisin2 cocugum var ve yanlızım bana bakıcak kimsem yoktu o yüzden ayaklandım VE.açıldı
merhaba canim nasilsin? Umarim iyisindir.. Bugun loboquik erken gebelik test yaptim sabah Ve tek cizgi cikti adetime 3gun var ama yinede cikmasi gerekmezmiydi kafayi yicem artikOvulasyon testle anlayamazsın canım adetini bekle stres yapma kendine 6 gün kalmış az kalmış 3 gün kala gebelik testi ile bakarısn sabah ilj idrarla ben iyitim meme küçüktme ameliyatı oldım pansumana gidip heliyorum
Bazen adet geçince çıkıyor canım ben iyiyim dikişim patladı ve tekrar dikildi ameliyatı atlatma sürecindeyim. Rabbim gönlüne göre versin inşallah stres geçiktirir regl günü denersin bir dahamerhaba canim nasilsin? Umarim iyisindir.. Bugun loboquik erken gebelik test yaptim sabah Ve tek cizgi cikti adetime 3gun var ama yinede cikmasi gerekmezmiydi kafayi yicem artik
Gecmiş olsun canım iyi olmana sevindim Allah yasatmasın bidaha yasatmasın sende kendıne bu sefer daha iyi bakmalısın... Umarım adet olmam da çift çizgiyi görürüm napcagımı sasırdım artık ya vallaBazen adet geçince çıkıyor canım ben iyiyim dikişim patladı ve tekrar dikildi ameliyatı atlatma sürecindeyim. Rabbim gönlüne göre versin inşallah stres geçiktirir regl günü denersin bir daha
İnşallah canım melegine kavuşursunGecmiş olsun canım iyi olmana sevindim Allah yasatmasın bidaha yasatmasın sende kendıne bu sefer daha iyi bakmalısın... Umarım adet olmam da çift çizgiyi görürüm napcagımı sasırdım artık ya valla
Amin canım Allah senden razı olsunİnşallah canım melegine kavuşursun
Canımmmm suan heycandan ölmek üzereyim baksana şuna çizgi var gibi yarın adet günüm sabah yaptım uyandıgımda ilk çıkmadı 2 saat sonra yine baktım böyle sence hamilemiyimmmmyoksaBazen adet geçince çıkıyor canım ben iyiyim dikişim patladı ve tekrar dikildi ameliyatı atlatma sürecindeyim. Rabbim gönlüne göre versin inşallah stres geçiktirir regl günü denersin bir daha
Bazen adet geçince çıkıyor canım ben iyiyim dikişim patladı ve tekrar dikildi ameliyatı atlatma sürecindeyim. Rabbim gönlüne göre versin inşallah stres geçiktirir regl günü denersin bir daha
2 saat gecti canımNe kadar süre bekledi canım bu sabah ilk idrarla yarın yine dene derim ben
Cok geçmiş ilk 15 dk bak sadece teste sonra at çöpe2 saat gecti canım
Cok geçmiş ilk 15 dk bak sadece teste sonra at çöpe
Cnm gebelik hormonu vicutta başladığı inan hemen çıkıyor cizgi yanipeki anladm o zmn
Demek ki yine degilim o zaman artık cok yoruldum Allahım nasip etmiyor bir türlü çok çok üzgünüm..Cnm gebelik hormonu vicutta başladığı inan hemen çıkıyor cizgi yani
Herşeyin vardır bir zamanı rabbim ol dedimi olur kafana takma bu kadar rahat ol canım reglde geçikir stresten allaha duanı et sabırla bekle sabrın sonu selamettirDemek ki yine degilim o zaman artık cok yoruldum Allahım nasip etmiyor bir türlü çok çok üzgünüm..
Allah razı olsun senden arkadasım iyiki varsın cok tesekkür ederim inşallah seninde kalbinde ne muradın dileğin varsa Rabbim onu sana verirHerşeyin vardır bir zamanı rabbim ol dedimi olur kafana takma bu kadar rahat ol canım reglde geçikir stresten allaha duanı et sabırla bekle sabrın sonu selamettir
Lh her kadında herzaman vardır ve ikinci çizgi herzaman silik cıkar akıntın oluyorsa yaklasıyor demektir hergün aynı saatte hic sıvı tüketmeden 2 3 saat wc cıkma o sekilde test yap ben saat 17:00 de yapıyordum testlerimi ve cok net gördüm yumurtladıgımı. Çizgi esitlenince yada t c den daha koyu olunca çatlıyor demektir hergün yapmaya devam et ama şartlara uy umarım çizgiyi yakarsın canmKızlar kusura bakmayın bilgim olmadığı için size soruyorum ilk defa ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı dün yumurta akı gibi akıntım oldu bende yumurtlama oluyor diye bugün testi yaptım ama bu şekilde çıktı uzun zamandır bebek istiyoruz ama nasip olmadıyumurtlama olmadıysa o akıntı niye gelmiş olabilir
Neyse zaten bu ay da pek umudum kalmadı hayırlısı artık yapacak bişey yok. Çok teşekkür ederim canım uzun uzun anlatmışsın bide allahım seninde hakkında hayırlısını nasip etsin en kısa zamanda sende bebişini kucağına alırsın inşallahLh her kadında herzaman vardır ve ikinci çizgi herzaman silik cıkar akıntın oluyorsa yaklasıyor demektir hergün aynı saatte hic sıvı tüketmeden 2 3 saat wc cıkma o sekilde test yap ben saat 17:00 de yapıyordum testlerimi ve cok net gördüm yumurtladıgımı. Çizgi esitlenince yada t c den daha koyu olunca çatlıyor demektir hergün yapmaya devam et ama şartlara uy umarım çizgiyi yakarsın canm
Allah razı olsun canım benim Rabbim ibşallah isteyen herkese verir. Ama bence denemeye devam et asıl benim umudum kalmadı senin yumurtlaman henüz olusmamıssa umudun daha var demektir sen Allaha sığın inşallah kıyamazda verir yavrunu arkadasım öpüyorum :) :*Neyse zaten bu ay da pek umudum kalmadı hayırlısı artık yapacak bişey yok. Çok teşekkür ederim canım uzun uzun anlatmışsın bide allahım seninde hakkında hayırlısını nasip etsin en kısa zamanda sende bebişini kucağına alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?