Ovulasyon Cihazı ile yumurta takibi yapanlarrrr nerdesinizzz???

derin2

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2009
2.069
5
116
İstanbul
Selammmmmm Arkadaşlarımmm:)

Bu topiği açmakta ki sebeime gelmeden hikayemi özetlemek isterim...Geçen sene Ramazan ayının sonunda sperm sayımızın 1 milyon olduğunu öğrendik.Ardından maraton başladı ve sene içinde TAM 3 TÜP BEBEK 1 AŞILAMA denedim:15:FAKAT elde var SIFIR...Şu anda donmuş bebelerim var ama denemeye cesaretim var mı bilemiyorum:SBu süre zarfında ufkumu açan bazı olaylar yaşadım.

Birincisi;tüp bebek annesi olan kuzenimm DOĞAL YOLLARLA 2. BEBEĞİNE GEBE KALDI! ki sorunumuz tamamen aynı 1 milyon sperm sayısı!!!hemde bebeği 2 yaşında iken regli gördüğü haldee hiç anlamadan hamile kaldı!

İkincisi;Bir arkadaşımın arkadaşı erkek 34 kadın 38 yaşında.Kadında çikolata kisti var ve ezelden yumurtlama sorunu var.Erkekte varikosel.kadın hamile kalıyor!hemde imkansız dediğii bir günde yanii regli bitiminin 3. günü hamile kalıyor!

Birincisinden çıkardığım sonuç UMUT HER DAİM VAR!!!!

İkincisinden çıkardığım sonuç ki bir arkadaşım daha hamile kaldı aynen regli bitiminde şu yumurtlamada 14 gün olayı TAMAMEN EFSANE!!!

Neticede CLEARBLUE DENEN DİGİTAL YUMURTLAMA cihazı aldım ve bu ay test yapmaya başladım.

SONUÇ şu ki 21.10.2011 25. günüm HALA YUMURTLAMADIM!!!

Eğer 28 i regli günüm o vakte kadar yumurtlarsam GEÇ YUMURTLAMIŞ OLUCAM! Ama yumurtlamazsam BU AY YUMURTLAMAMIŞ YANİ PAS GEÇMİŞ OLUCAM!

İkisi de olası fakat ben eğer geç yumurtlarsam normalde 14. günü hesaplayarak çalışacaktım:1:ve durup bu günlerde boş boş bekleyecektim.regli oluncada yine olmadı diye ÜZÜLECEKTİM!oysa zaten yumurtlamazsam OLMAZ yada bu tarihlerde yumurtlarsam YANLIŞ HESAPLA GÜNÜMÜ KAÇIRMIŞ OLURDUM.

Şimdi diyorum ki ama cihaz ama ateş herhangi bir ovulasyon takip yöntemi ile gelin birlikte takip edelim.Mesela 26. gün yumurtladığını söyleyen bir arkadaşım olmasa şimdi panik haldeydim:)Yada yumurtlamadığı aylarımız olduğunu anlatan bir başka arkadaş:)Hepinizee kucak dolusu sevgileerr;)

Son düzenleme:
BENİMDE 2 OLUMSUZ AŞILAMAM BİRDE OLUMSUZ TÜP VAR KANIMDA PIHTILAŞMA VARMIŞ MEĞERSEM BİRAZ DİNLENİCEM SONRA OLMADI TEKRAR DENİYCEM TÜP NORMAl ovülasyon tesTLERİ KULLANDIM ONLARDA HEP 2 ÇİZGİ ÇIKTI ANLAMADIM :)) BENDE ALABİLİRİM EĞER İYİ BİŞEYSE KAÇ TLYE ALDIN ÇOK MASRAF DEĞİLSE ALABİLİRİM BİDE SAYI ARTIRMAK İÇİN BİŞİLER KULLANMIYOMUSUNUZ

Ben bu ay 18.gündeyim hala yumurtlamadım ateş ölçme yöntemini kullanıyorum benim yumurtan 32-33,gündede çatlayabiliyor:44::44::44:

BENİMDE 2 OLUMSUZ AŞILAMAM BİRDE OLUMSUZ TÜP VAR KANIMDA PIHTILAŞMA VARMIŞ MEĞERSEM BİRAZ DİNLENİCEM SONRA OLMADI TEKRAR DENİYCEM TÜP NORMAl ovülasyon tesTLERİ KULLANDIM ONLARDA HEP 2 ÇİZGİ ÇIKTI ANLAMADIM :)) BENDE ALABİLİRİM EĞER İYİ BİŞEYSE KAÇ TLYE ALDIN ÇOK MASRAF DEĞİLSE ALABİLİRİM BİDE SAYI ARTIRMAK İÇİN BİŞİLER KULLANMIYOMUSUNUZ

Ben bu ay 18.gündeyim hala yumurtlamadım ateş ölçme yöntemini kullanıyorum benim yumurtan 32-33,gündede çatlayabiliyor:44::44::44:

Canımm merhabaaaaa:)hoşgeldin heh yaaa azcık verelim sırt sırtaaa yapalım şu bebeleriiiiiiiiii:49:ben digital olanı aldım bir arkadaşım kullanıyor ve memnundu birde kızkardeş ingilterede eşimin o çok uyguna gönderdi Türkiyede kinden;)tekli çubukları bilmiyorum hiç ama bunda test çubukları var idrara tutup sonra monitöre takıyosun basit bişi yani sabah ilk idrarla yapıosun.Benim 24. günüm ve hala yumurtlamadımmm:Oşoktayken bi arkadaşım 26 da yumurtladığını söyledi e tabi yumurtlamayadabilirzz:30:ama bunun şöyle önemli olduğunu düşünüyorum ben normal klasik mantıklaa test yapmasam 14. gün çalışıp bitirecektim işi:21:sonrada aaa regli oldum diyecektim bak mesela o zaman yumurtlamıyorum bu ay:)en azından doğru bir kaç günü en doğru şekilde belirleyip şansımızı artıırmak lazım diye düşünüyorum.Bana vitaminle ve pressed denen jelide gönderdi vitminleri alıyorum ama jel için yumurtlamam lasımm:D

Canım süper vitmainler var eşine onlardan al ben eminim artar eşte varikosel falan varmı iyice araştırıldı hımm bak sende geç adet oluyosun demekki :53::53:

Canım süper vitmainler var eşine onlardan al ben eminim artar eşte varikosel falan varmı iyice araştırıldı hımm bak sende geç adet oluyosun demekki :53::53:

Canım valla bizim ürologun biri dedi ki kardeşliii 1 sipermdir bu gider bulur vitaminleri kullan kenin dene benim yaş 26 eşimin 36 gençsiniz dedi ahahaha:Ddiğeriyse doğal yollardan gebelik şansı düşük vitaminleri kullanın ama bilemem dedi ahhaa:Dsonraa varikosel çok az dedi yani fark yaratacak ameliyat olmasına gerek olan tip diilmiş fakat kasık fıtığıda çıktı o amelyatı olursan eğer varşikoselde çıkar aradan dedi öle işte ne bilim:Sbenim şimdik 3. tedaviden 3 donmuş minnoşum vaaa şu anda okul işi girdi araya master yapıorum ara tatilde belkim denerim diyorum ama bu bi kaç ayı pas geçmek istemiyorum kii olmazsa yine cihazıma devammmmmmm:23:

Bak keçiboynuzu mutlaka yedir kürünü yap yada tozunu al sütle yada balla karıştır yesin arginmax men al onu içsin bak bi arkdaşın varikoseli vardı eşinde yılmadı bıkmadı şimdi hamiş hemde tüp falan da değel sağlam beslenmeyle olan şeyler bence 1milyon spermin sadece 1 tanesi yolunu bulacak sen onu en hızlı hale getir yolunu bulsun :9::9::9: Bak bende dond.falanda yok 2.tüpe sil baştan başlıycam ve çok gözüm korkuyo kendiliğinden olsun çabam bu

Bak keçiboynuzu mutlaka yedir kürünü yap yada tozunu al sütle yada balla karıştır yesin arginmax men al onu içsin bak bi arkdaşın varikoseli vardı eşinde yılmadı bıkmadı şimdi hamiş hemde tüp falan da değel sağlam beslenmeyle olan şeyler bence 1milyon spermin sadece 1 tanesi yolunu bulacak sen onu en hızlı hale getir yolunu bulsun :9::9::9: Bak bende dond.falanda yok 2.tüpe sil baştan başlıycam ve çok gözüm korkuyo kendiliğinden olsun çabam bu

Yapmazmıyımmmmmmmmmm:21:benim kocam acuk kıl inanmıyo öle karışımdı boynuzdu genede yaptım ama kürünü gerçi düzenlidevam etmedi ama :Den azından şu gelen vitaminleri yutturuyorum ahaha:24:benim görümcemin görümcesi de ay ne uzun oldu be:1:hamile ing de tüp bebekle ikizlere hamiş kaldı sebebpsiz inf. onlarr ilki tutmadı şimdi iki tane ye gebeee 5. ayda yanlış bilmiosaam onların kullandığı viatminlerden getirdi bakalım bişiler sebep olcek işallah valla ben geçen sene ramazandfa örendi eylülde başladım ekim 16 negatif kasımda aşılama aralıkda aşılamadan olan kist aspirasyonu ocakta 2. tüp gebelik oldu 2.5 dan başlayan değerle 69 iken sağğlıksız olduğu kanaatiyle düşük iğnesi vuruldum 19 şubatta ve ancak 19 martta negatife düşebildimm:Ssonra mayısat merkez değiştirip denedim bu kez negatif aldım ama en azından 3 donmuşum oldu:)anlayacağın geçen senenin herayı bi halt yedim elde var sıfııırrr:43:artık şu kanaatteyim aralarda imkan ve psikolojik olarak hazırsak denenir ama kalan zamanı doğru değerlendirdiğimden emin olmak istiyorummm:D:52:

yapmazmıyımmmmmmmmmm:21:benim kocam acuk kıl inanmıyo öle karışımdı boynuzdu genede yaptım ama kürünü gerçi düzenlidevam etmedi ama :den azından şu gelen vitaminleri yutturuyorum ahaha:24:benim görümcemin görümcesi de ay ne uzun oldu be:1:hamile ing de tüp bebekle ikizlere hamiş kaldı sebebpsiz inf. Onlarr ilki tutmadı şimdi iki tane ye gebeee 5. Ayda yanlış bilmiosaam onların kullandığı viatminlerden getirdi bakalım bişiler sebep olcek işallah valla ben geçen sene ramazandfa örendi eylülde başladım ekim 16 negatif kasımda aşılama aralıkda aşılamadan olan kist aspirasyonu ocakta 2. Tüp gebelik oldu 2.5 dan başlayan değerle 69 iken sağğlıksız olduğu kanaatiyle düşük iğnesi vuruldum 19 şubatta ve ancak 19 martta negatife düşebildimm:ssonra mayısat merkez değiştirip denedim bu kez negatif aldım ama en azından 3 donmuşum oldu:)anlayacağın geçen senenin herayı bi halt yedim elde var sıfııırrr:43:artık şu kanaatteyim aralarda imkan ve psikolojik olarak hazırsak denenir ama kalan zamanı doğru değerlendirdiğimden emin olmak istiyorummm:d:52:

evet evet sen genede bak kızın adı ronya kkde araştır o ne ilaçlar kullandı değeri kaçtan kaça çıkardı mükemmel birşeyy bizde hızda problem var onun içinde bişiler dedi ben çok inanmadan keçibounuzu kürü yaptırdım 1 hafta falan içti ve inan arttı :30::30::30::30:

Godesimmmmmmmmm gelmiş hoşgelmişşşşşşşşşşşş:33::54:

evet evet sen genede bak kızın adı ronya kkde araştır o ne ilaçlar kullandı değeri kaçtan kaça çıkardı mükemmel birşeyy bizde hızda problem var onun içinde bişiler dedi ben çok inanmadan keçibounuzu kürü yaptırdım 1 hafta falan içti ve inan arttı :30::30::30::30:

aaaaaaaaaaaaaaaa hızı arrttı mııııııııııı hakketten :49:ayyy bi daha yapayım ben şunuuu:D

evet bacumm eğer suyu kötü geliyosa tozunu al bal seviyosa bala karıştır iyi bal olsun ama süt seviyosa süte karıştır yesin tocann şifa olsun

Ya suıyunu içmeli kilosu var tatlım diğerleri hep kilo yaparr öff suuyunu yemeke döksem ahahahaa:Dhalimizee bak yaaa:D

ya suıyunu içmeli kilosu var tatlım diğerleri hep kilo yaparr öff suuyunu yemeke döksem ahahahaa:dhalimizee bak yaaa:d

valla ben çayın suyu keçiboynuzu suyu yapıyodum bazı arkadaşlar tatlısına falan katmış :1::1::1::1: Bal yararlı bişidir ama vucuda dengede sağlar:21::21::21::21:

[SUP][/SUP]
valla ben çayın suyu keçiboynuzu suyu yapıyodum bazı arkadaşlar tatlısına falan katmış :1::1::1::1: Bal yararlı bişidir ama vucuda dengede sağlar:21::21::21::21:

canımm benim koca balcııdır bi başlarsa yemeye kavonozun dibini bulur ahahaha:D:9:amaaa harika fikir çay suyuna her seferinde
bikaççç keçi boynuzuu katmakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:17:

[sup][/sup]

canımm benim koca balcııdır bi başlarsa yemeye kavonozun dibini bulur ahahaha:d:9:amaaa harika fikir çay suyuna her seferinde
bikaççç keçi boynuzuu katmakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:17:

hahah ozman baldan kaç sennn sana zarar yazıkk :)))) okadar enerjiyi ne etçek adamm tozunu alıp sütede karıştırabilirsin çaycı ise üle yaparsın benim koca hiç tatlıcı değildir bal iyi ona sabah akşam bir kaşık yiyo :)))

Canlarr isze şimdi bi soruuuuu:23:

28 ağustos regli
28 eylül regli

24. gün cihazda hala 1. kademede ve bugün ayınn 20 siii ne diyosunuzzzz:Syumurtlayamayacak mıyım,yumurtladım da regliden heemen sonraydı kaçırdım mııı yada hala yumurtlama ihtimalim var mıııı:23:

BU ARADA REGLİ BİTİMİNDEN HEMEN SONRA Kİ 3-4 GÜNDE HAMİLE KALAN SON ZAMANLARDA ÇOK KİŞİYLE KARŞILAŞTIMMMMMMM BİLGİNİZEEE:49:

canlarr isze şimdi bi soruuuuu:23:

28 ağustos regli
28 eylül regli

24. Gün cihazda hala 1. Kademede ve bugün ayınn 20 siii ne diyosunuzzzz:syumurtlayamayacak mıyım,yumurtladım da regliden heemen sonraydı kaçırdım mııı yada hala yumurtlama ihtimalim var mıııı:23:

Bu arada regli bitiminden hemen sonra ki 3-4 günde hamile kalan son zamanlarda çok kişiyle karşılaştımmmmmmm bilginizeee:49:

ben 3 ekimde adet oldum ondan önce 17 ağustosta arada çok fark var ama adet bittiği gbide yumurta olabilir ben adetin 3.günü gittiğim bir kontrolde 12mm yumoşum vardı :2::2: Başka hastane olduğu için olamaz diyo kendi görüyo olamaz diyo :9::9::9: Yane kuzum olabiler niye olmasın

Back
X