Hevykkcuum selamlaarrrrr

nasılsın ne var ne yok bakalımmmmmm

bende 3. denedimm en son mayısta şimdilerde kkda ki arkidişlerimden öğrenereekkk ateş ölçüyorumm ve ovulasyon cihazı kullanıyorummm

şimdi ben her sabah ateşimi yataktan kalkmadan dilimin altından ölçüyorum not alıyorumm birde ben tam bilemiyorum nasıl yapılıyor ama ff de bir ateş grafik tablosu yaptım ona gireiyorum.odaha doğru sonuç veriyorrr:)şimdi regli gününden başlayarak ölçtüm ben geçen ay yumurtlama olurken ateş önce bir düşüyor tatlım o arada çalışmaya başlamak gerek ovulasyon tamamlandıktan sonra ateş yükseliyor bizim ateş yükselmeden bolca çalışmamamız gerekliii

sonra yine boş bırakmamalı tabi 3-5 gün aralığında bir kaç kez yine denemekte yarar var.sonradaaa ateşimizi ölçmeye devam ediyoruzzz ateşimiz gebelik varsa yükselerek devam ediyor.gebelik yok ise ani bir düşüşle regli geliyor:)mesela benim geçen aay 11. gün 36.6 olan ateşim 12. gün 36.3 e düştü çalışmaya başladık sonraasonra yavaş yavaş yükseldi ve 36.8-36.9 lara çıktı regli olduğum gün öncesi 36.8 iken regli olduğum gün 36.5 e düştü.yani ovulasyon başlayınca düşüyor olduktan sonra yükselmeye başlıyor gebelik varsa bu ateş sürüyor yoksa düşüyor ve kırmızılar geliyor:)
oooo işte bu Nazım bu kaaa

ateş ölçüyo musun sen canım?