Ovülasyon doğru bilinen yanlışlar

Ben bir yandan ilişki günlerimi de takvime not olarak ekliyorum,umarım bu ay olur

Ben günde bir kez test yapıyordum,deneyeceğim piki gördükten sonra iki test yapayım

Merhaba herhangi sorununuz var mıydı yaşınız kaç
Yaşım 30. Esim 33 yasinda .Herhangi bir sorun yok şuan çünkü herseye baktırdım. Hormonları vb kan tahlili hatta denememin 3 . Ayında baktırdım normaldi bir iki değerim çok hafif düşüktü çok hafif ama takviye olsun diye de doktor yine b12 ignwsi yani 5 tane onu kullandım 3 ay imom primo kullandım ekstra yumurta kalitesi artsın diye 2 aydır da argifertil f kullanıyorum ve omega 3 kullanıyorum. Smear testi verdim sorun yok. bu ay hsg çektirdim tüpler rahim vb hersey normal. eşim sperm testi verdi o da normal bakilabilecek herseye baktirdik nerdeyse bir sorun yok ama 7 8 aydır ovulasyon testi ile takip yapıp degerlendirmeme rağmen olmadı henüz gebelik .yanlış günleri mi değerlendiriyorum diye düşündüm hep ama nasıl yanlış olacak ki yumurta catlamadan 3 gün öncesinden sonrasi 3 güne kadar bir gün dolu boş denedim olmadı 3 4 gün üst üste denedim olmadı. Yani ne zaman olacak ilişki ki. Olacak anlamadım . Bu ayda mesela 14.gun yumurtam catladi . 11.gun 13.gun 14.gun 15 ve 16.gunu değerlendirdim. İnşallah olur sizin bir öneriniz varmi

Ovulasyon testi yapmadan önce 4 saat idrara çıkmamak gerekiyormuş doğru mu siz dikkat ediyor musunuz buna

Amh baktırdınız mı

Baktırın. Kaç folikül göründü sizde
Sayı olarak birsey demedi doktorda normal dedi herhangi bir sorun gözükmüyor demişti hemde 2 3 farklı kadin dogumcuya genel kontrol amaçlı gttgmde sormustum ekstra olarak yani o anda öyle söylemişlerdi ama sanrm baktiracagim. Peki başka ne baktirmaliyim . Smear verdim hsg yaptırdım hormon vitamin vb baktırdım. Amh de baktiracagim başka baktiracagim bisey kaldimi acaba

Baktırın. Kaç folikül göründü sizde
Birde şunu sorabilir miyim size bu ay adetimin 9.gunu hsg çektirdim. 11.gun ilişki oldu 13.gun ilişki oldu 14.gun öğlen pik gördüm testte aksam 7 de ultrasonda baktırdım yumurtam catlamisti 14. 15.16. Günler de ilişki oldu .doktorum duphaston verdi sabah akşam tok karnına 10 gün kullan dedi . Duphaston hamile kalmayi mi kolaylastiriyor tam olarak anlayamadım döllenme varsa bebegin yerleşmesini kolaylastiriyor deniyorda araştırdım duphaston ile hamile kaldim falan diyenler yazıyor nasıl oluyorbu

O kadar bilmiyorum bende gebe kalmak için uğraşıyorum 5 kere denedik olmadı henüz. 1-1.5 sene içinde olur merak etmeyin

Şimdi doktoruma sordum duphaston gebe kalma ilacı değil adet söktürücü içmeyin adet düzeni bozulur dedi benim için

Şimdi doktoruma sordum duphaston gebe kalma ilacı değil adet söktürücü içmeyin adet düzeni bozulur dedi benim için
Anladım her doktor farklı birsey söylüyor. Benim doktorumda gebelik olusmasi takdirinde bebegin yerleşmesini kolaylaştırıyor dedi progesteron hormonu sayesinde sanrm u ay hsg çekildiğim ve doğru zamanları değerlendirdiğim icin sanırım şansı yuksek görüp verdi. Ne yapacağımızı şaşırdık artık herkes farklı birsey diyor internetten bende baktım gebelik olursa bebegin tutulmasını kolaylaştırıyor diyor eğer olmazsa diyor adet oluyorsun diye aslında bi sakincalilik durumu yok gibi kac gündür de kullandım simdi yarıda bırakırsam sknti olabilir mecbur devam edecegim bitiminde ne olduğunu yazarım buraya

Hamilemisimiz

Bu ayda olmadı hsg cektirmistim bu ay. Umutluydum ama olmadı. İnşallah önümüzdeki ay olur öyle diye diye zaten yildim
Canım bende 5 aydır ovu testı kullanıyorum hep pik ve çatlama günlerini degerlendiriyorum ama malesef bende hamile kalamadım bakalım bu ayı beklıyorum Allah herkese gönlündekini hayırlı şekilde nasıp etsın

Kızlar ovulasyon testime bakar mısınız çatlama olmuş mu üçünüde aynı koyulukta görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…