• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon dönemi nedir? Ovulasyon testi nasıl yapilir?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle yaparım canım sağol☺ ya ama moralim bozuldu eşim yoldan geldi yorgun yattı uyudu haliyle bu geceyi değerlendiremedik☹:olamaz: sabah denesem inşallah geç kalmış olmamo_O bu hesaba göre bayramın ilk günü adet olmam gerekiyor inşallah gelmezde sağlıkla kalırım bu sefer🙄 hepimiz için sağlıklı diliyorum🤲
Insallah 🤲

Aselece Aselece Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm Ojej Ojej wox_90 wox_90 kizlar sizce testlerimde bi koyulasma varmi sanki bi tik daha belirgin olmus diyerlerine gore

20190729_133725.webp

Kizlar bisey sorsam benim asilamadan kalma progestanim var smdk yumurtlamanin tum gunlerini degerlendirdik nerdeyse. Asilama da kimyasalla somuclanmisti 1 hafta snra kanamam baslamisti asilamadan smdi progestan kullansam tekrar olur mu ki 🤔 fikri olan

Kizlar bisey sorsam benim asilamadan kalma progestanim var smdk yumurtlamanin tum gunlerini degerlendirdik nerdeyse. Asilama da kimyasalla somuclanmisti 1 hafta snra kanamam baslamisti asilamadan smdi progestan kullansam tekrar olur mu ki 🤔 fikri olan
Bence doktor kontrolunde kullansan daha iyi

Protestan ne işe yarıyor , bence doktoruna sor canımkafana göre yapma

Niye kullanıyosunki şuan canım? Onu düşük tehlikesi olduğunda bazende adet düzensizliğinde veriyolar. Senin henüz durumun belli değil hem tutarsa (inşallah) belki kanaman olmayacak zaten bebek sağlıksızsa o kullanılsa bile nafile
Bence kullanma kullanacaksanda doktoruna danış

Asilama olduysa kullanabilirsin ayni zamanda yeni gebeyken de lekelenme varsa dusuk riski varsa kullanabilirsin.

Back
X