Daha varmış yapın benceYarin yine yapayım test çizgi çıkmazsa yapmayım diyorum bi daha hevesim kaçtı. Daha da 15 gün var ama bakalim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha varmış yapın benceYarin yine yapayım test çizgi çıkmazsa yapmayım diyorum bi daha hevesim kaçtı. Daha da 15 gün var ama bakalim
Tmm cnm tsk edermDaha varmış yapın bence
Normal de 14 gün kala oluyor olabilir daha adetten bir hafta önce olan var aa ven adete yakın yumurtladm diyen çok gördümTmm cnm tsk ederm
Evet öyle kalan da var . Benim bir kizim car . Onda adetten sonraki hafta kalmıştım . Hala aynı yumurtluyorsam bu aralar günüm geldi geçiyor sanırım. Bakalim ya olmadı obur ay daha iyi şekilde yaparım testleriNormal de 14 gün kala oluyor olabilir daha adetten bir hafta önce olan var aa ven adete yakın yumurtladm diyen çok gördüm
Her ay aynı olmuyor malesefEvet öyle kalan da var . Benim bir kizim car . Onda adetten sonraki hafta kalmıştım . Hala aynı yumurtluyorsam bu aralar günüm geldi geçiyor sanırım. Bakalim ya olmadı obur ay daha iyi şekilde yaparım testleri
Haklısın . Ben değerlendireyim hic belli olmaz cnku dedigin gibi . Test yapaymHer ay aynı olmuyor malesef
Takvimler yanılıyor her ay farklı günlerde yumurtluyor olabilirsiniz illa reglinin ikiye bölünmesi olmaz bazen erken bazen geç yumurtlama oluşur. Eğer testte yazdığı gibi sıvı alımına ve saatlere dikkat edip yaptıysanız silik çıktıysa yumurtlama henüz olmamıştır yapmaya devam edin ya aynı koyulukta ya da T çizgisi C cizgisinden daha koyu oluyorHadi ya . Adetleriniz duzenlimiydi. Bende adetim bittiği gunden beri hep silik çıktı . Kopkoyu hic bi zaman çıkmadı ikinci çizgi. Bizde silik çıktığı günler bağımsız olarak ilişkiye girdik eşimle yani 2 günde bir falan . Yumurtladim mi ne zaman yumurtladım bilmiyorum hep silikti cnki
günaydınlar
ovu’da pik olduğu gün 22 eylül’dü
dün akşam ve bu sabah iç çamaşırımda açık kahverengi lekelenme olduğunu gördüm
dün akşam birkaç damla daha fazla idi bu sabah 2-3 damla gibi daha az gördüm
reglime 7 gün var, neye işarettir bilenler var mı aranızda
öyle mi diyorsunuz, ayy inşallah
ilk hamileliğimde başıma gelmemişti
o yüzden bilemedim
Ya senin ağzın bal yesinÇevremde kahverengi lekelenmesi olan herkes kısa zaman sonra hamileliğini öğrendi. İnşallah hamilesindirRabbim hayırlısını versin isteyen herkese,yanı sıra bana da..
Ya senin ağzın bal yesin
Amin canım inşallah hepimiz için Rab’bim hayırlısı ne ise onu nasip etsin
bakalım canım, ilk defa bu ay planlı ve korunmasız olarak denedikevet adetine daha 1 hafta varken olmuş yerleşme kanaması olabilir adetine çok yakın olan da oluyor ama 1 hafta kalmasi iyi gibi hadi bakalım hayırlı haberler ver inşallah![]()
bakalım canım, ilk defa bu ay planlı ve korunmasız olarak denedik
tam olarak regl tarihimi geçtiğinde evde test yapacağım
haber veririm merak etmeyin
En son pazartesi girdik iliskiye sali doktor yumurtan catlamis dedi ve kasiklarim agriyo sanki orda bisey var gibi ara rara da belim agriyo kafam cok karisik daha cok erken acaba pisikolojimki yaa
Kısmet artık, inşallahhayırlı haberlerle gel insallah