- 18 Haziran 2019
- 317
- 186
- 53
Merhaba az evvel yaptım 3.testi yine koyuluk var çatlamamış ne olucak böyle çatlama olmazda boşa mı yumurtluyorumteşekkür ederimbenimde 30 gun 11.gün erken yumurtlama oldu. evet ben öyle saydım benim çok ilginç oldu. yumurtlama gördüm sonra t c cizgisinden koyu degildi ama şöyle gene ayni koyulukta devam etti hep bende dedim ya catlamiyo yada pko falan var heralde dedim baktim gene koyu gidiyo en sonunda gordum gebelik testinde inşallah seninde tutunmustur
bende oyle düşünmüştüm ama gebelik pozitif cikti 9 gün sonraMerhaba az evvel yaptım 3.testi yine koyuluk var çatlamamış ne olucak böyle çatlama olmazda boşa mı yumurtluyorumbir problem mi var normal mi bilemiyorum Eki Görüntüle 2667060
Bazen 3 gun surebilir cift cizgi silik cizgi cıkana kadr teste devam ve degerlendrmeyeMerhaba az evvel yaptım 3.testi yine koyuluk var çatlamamış ne olucak böyle çatlama olmazda boşa mı yumurtluyorumbir problem mi var normal mi bilemiyorum Eki Görüntüle 2667060
Kac dk bekledi bu yeni mi yaptn canm bu beklems teste benziyo
Elinde test varsa tekrr yap bugun 18. Gunun yumurtlama olabilr koyu cıkmıs cunku tekrar yapıp at bakalm ama 10 dk beklesin oyle cek
O yolladigim yarim saat sonraki haliydi ama soyle diyeyim.20.dk.dan sonra boyle oldu. Bozulmus olabilirElinde test varsa tekrr yap bugun 18. Gunun yumurtlama olabilr koyu cıkmıs cunku tekrar yapıp at bakalm ama 10 dk beklesin oyle cek
Anladm canm büyük ihtimal yumurtlaman ve catlaman 14. Gunu olmus ve bitms ayın 19.20.21 gunlerini degerlendrdiysen sansın varO yolladigim yarim saat sonraki haliydi ama soyle diyeyim.20.dk.dan sonra boyle oldu. Bozulmus olabilirbidaha yaptim demin. Sonuc su
Eki Görüntüle 2667196
O yolladigim yarim saat sonraki haliydi ama soyle diyeyim.20.dk.dan sonra boyle oldu. Bozulmus olabilirElinde test varsa tekrr yap bugun 18. Gunun yumurtlama olabilr koyu cıkmıs cunku tekrar yapıp at bakalm ama 10 dk beklesin oyle cek
Anladm canm büyük ihtimal yumurtlaman ve catlaman 14. Gunu olmus ve bitms ayın 19.20.21 gunlerini degerlendrdiysen sansın varadeti bekle ve bu ay adetten hemn sonra basla test yaomaya
Canm daha önceki testlerini görmedgm için bu yorumu yapabiliyorm ama en guveniliri ovulasyon testidr cunku her ay yumurtlama gunun degısır.daha yeni düşünüyosnz canm hakknda hayrlısıO yolladigim yarim saat sonraki haliydi ama soyle diyeyim.20.dk.dan sonra boyle oldu. Bozulmus olabilirbidaha yaptim demin. Sonuc su
tahmin ediyodum zaten. Telefondaki uygulamayi dikkate alsaydim o gunleri degerlendirirdim sadece dun oldu. Neyse napalim allah buyuktur. Vajinismusu yeneli bikac ay oldu, 2 senelik evliyim, bu noktaya gelmek bile sukur sebebi
Bu erken gebelik testi mi peki?Kızlar bata 8 kaldi gebelik birazdaha koyulasti merak edenler icin ovulasyon testide yaptım hamile olunca t daha koyu oluyormus demekki bende merak ediyordum örnek olması için atiyorum
yok bu normal test belki erkendir umidini kaybetme hemenBu erken gebelik testi mi peki?
Benimde Bat'a 5 gün var bugün normal gebelik testi yaptım yok tırt çık tı koskocamn tek çizgi
yok yaa bence gebelik olsa hayali de olsa bir silik çizgi çıkardıyok bu normal test belki erkendir umidini kaybetme hemen
Son adet tarhın ilk günü nedr daha cok var canm hergn aynı saatte ve test yapmadan bi saat önce sıvı alımını kes 15 dk bekle ve o sekılde foto cek at bize yorumlarm senn içinKızlar pik olmuş mu ya da yaklaşmış mı
Simdi yaptysan bekleyince oturmustr tekrr at bakalm koyulasma var mıTest ikisi de açık renk çıktı geç yaptım diye mi acaba
Teşekkür ederim ayın 5indeydi sat. Tahmini yumurtlama yarından sonraSon adet tarhın ilk günü nedr daha cok var canm hergn aynı saatte ve test yapmadan bi saat önce sıvı alımını kes 15 dk bekle ve o sekılde foto cek at bize yorumlarm senn için
Simdi yaptysan bekleyince oturmustr tekrr at bakalm koyulasma var mı
Pardon 11 temmuzduSon adet tarhın ilk günü nedr daha cok var canm hergn aynı saatte ve test yapmadan bi saat önce sıvı alımını kes 15 dk bekle ve o sekılde foto cek at bize yorumlarm senn için
Canım merhaba benimkinide yorumlayabilirnisin ?Simdi yaptysan bekleyince oturmustr tekrr at bakalm koyulasma var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?