Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok erken bu testin pozitif çıkması için adet günün gelmeden kan tahlilinde bile belli olmuyormuş ama geçen ay hamile kalıp üstüne adet görmüşte olabilirsin doktora gitmen en sağlıklısı bence

geçen ay 17. gün yumurtladım
ilk düşüğümdeki gebeliğimde 13. gün yumurtladım
7 yasında bir kızım var onda da geç döllenme oldu adet geçtikten yaklaşık 2 hafta sonra öğrenebildim
bu ayda 10. gün yumurtlama akıntısı geldi
anlamıyorum ben sabit bir günüm yok galiba

Canim Her ay değişebilirmiş sen neden bu kadar eminsin neyle takip ediyorsun

Canim Her ay değişebilirmiş sen neden bu kadar eminsin neyle takip ediyorsun

canım ben yalnızca bu ay ovulasyon testi kullanmadım diğerlerinde hep pik olan günü değerlendirdim ve hamiledim malesef düşükle sonuçlandı
bu ay ovu testi yapmadım ama tecrübeliydim o akıntıyı testle beraber takip ediyordum çünkü

Anladım canim tecrübe edinmişsin o zaman erken yumurtlama olmuş olabilir sen de eminsen olabilir mesela ben bu ay 2 kez yumurtladım ama hangisini seçicem zaman olarak anlamadım ilkini mi sonrakini mi cok karisik

Anladım canim tecrübe edinmişsin o zaman erken yumurtlama olmuş olabilir sen de eminsen olabilir mesela ben bu ay 2 kez yumurtladım ama hangisini seçicem zaman olarak anlamadım ilkini mi sonrakini mi cok karisik

canım erken gerçekleşen yumurtlamanın nedeni geçen aydan kalan ve çatışmayan yumurta olabiliyormuş
en iyisi gün aşırı ilişki mutlaka denk geliyor yumurtaya

canım erken gerçekleşen yumurtlamanın nedeni geçen aydan kalan ve çatışmayan yumurta olabiliyormuş
en iyisi gün aşırı ilişki mutlaka denk geliyor yumurtaya
Öyle yaptık zaten ikinci kez yumurtlamayı da yakaladık ona göre çalıştık bakalım hayırlısı

Canim ovulasyon testi yapıyorum pazar günü pik yapmıştı pazartesi siliklesti yani pazartesi çatladı 14 gün sonra da adet olunduğuna göre yani 4 şubat bat günüm oluyor benim cok düzensiz o yüzden ovulasyon testiyle takip ediyorum pik olduktan tam 14 gün sonra da adet oluyorum

Günaydın kızlar adete 1 hafta kaldı beyaz katı bir akintim var bazen de böyle kremsi dokuda ne olabilir acaba

kuzum nasılsın yazını topikte gördüm baktım kaldım.biraz daha iyisindir inş kader bizi birleştirdi canım benim batda 8 şubat yumurtlaman 25indemi oldu?

ay canım iyiyim sağolasın aynıymış batlar :)
ve haliyle bak yumurtlamalar da aynı :)

Eklentiler

• 62950154-0145-44FF-8C51-8EA3C8A1F941.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 101
Hanimlar ovulasyon testi normalde kac gun pozitif gosterir

Merhaba hanimlar, 3 aydr klomen kullanarak yumurta takbi yaptryrm adetin 14.gunu yumurtam gelsti ve igne oldum 3,de de. Fakat simdi 4.klomenin 21.gunundeyim ama yumurtam henu 17 mm doktor pazartesi tekrar bakip progestrn testi yapicak. Benim anlamadgm yumurtam catlasa bile her zmaan oldgndan yakklasik 8-10 gun gec catliycak. O zaman dollenme olur mu sizce ve normal adet dongum 30 gun adetim gelirse gec yumurtlamadan dolayi gec mi gelir.teskkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…