- 26 Ocak 2018
- 2
- 0
- 1
- 38
Çok erken bu testin pozitif çıkması için adet günün gelmeden kan tahlilinde bile belli olmuyormuş ama geçen ay hamile kalıp üstüne adet görmüşte olabilirsin doktora gitmen en sağlıklısı benceEki Görüntüle 1952894 Mrb arkadaşlar 18 ocakta adet oldum bugün test yaptım böyle çıktı erken değil mi hamilelik belirtilerinden şiddetli bel kasık karın ağrısı yaşıyorum ellerim uyuşuyor ve uykum geliyor doktora ne Zaman gitmeliyim ilk gebeliğim lütfen yardımcı olun teşekkür ederim
28 gundeAdetin kaç gün de bir oluyor
Amin 28 inde oldum diyosun en son o zaman bugün olman gerekirdi28 gunde
Pardon canim yazacaktım :)C
Amin 28 inde oldum diyosun en son o zaman bugün olman gerekirdi
Canim Her ay değişebilirmiş sen neden bu kadar eminsin neyle takip ediyorsungeçen ay 17. gün yumurtladım
ilk düşüğümdeki gebeliğimde 13. gün yumurtladım
7 yasında bir kızım var onda da geç döllenme oldu adet geçtikten yaklaşık 2 hafta sonra öğrenebildim
bu ayda 10. gün yumurtlama akıntısı geldi
anlamıyorum ben sabit bir günüm yok galiba
Canim Her ay değişebilirmiş sen neden bu kadar eminsin neyle takip ediyorsun
Anladım canim tecrübe edinmişsin o zaman erken yumurtlama olmuş olabilir sen de eminsen olabilir mesela ben bu ay 2 kez yumurtladım ama hangisini seçicem zaman olarak anlamadım ilkini mi sonrakini mi cok karisikcanım ben yalnızca bu ay ovulasyon testi kullanmadım diğerlerinde hep pik olan günü değerlendirdim ve hamiledim malesef düşükle sonuçlandı
bu ay ovu testi yapmadım ama tecrübeliydim o akıntıyı testle beraber takip ediyordum çünkü
Anladım canim tecrübe edinmişsin o zaman erken yumurtlama olmuş olabilir sen de eminsen olabilir mesela ben bu ay 2 kez yumurtladım ama hangisini seçicem zaman olarak anlamadım ilkini mi sonrakini mi cok karisik
Öyle yaptık zaten ikinci kez yumurtlamayı da yakaladık ona göre çalıştık bakalım hayırlısıcanım erken gerçekleşen yumurtlamanın nedeni geçen aydan kalan ve çatışmayan yumurta olabiliyormuş
en iyisi gün aşırı ilişki mutlaka denk geliyor yumurtaya
Öyle yaptık zaten ikinci kez yumurtlamayı da yakaladık ona göre çalıştık bakalım hayırlısı
Günaydın kızlar adete 1 hafta kaldı beyaz katı bir akintim var bazen de böyle kremsi dokuda ne olabilir acabaCanim ovulasyon testi yapıyorum pazar günü pik yapmıştı pazartesi siliklesti yani pazartesi çatladı 14 gün sonra da adet olunduğuna göre yani 4 şubat bat günüm oluyor benim cok düzensiz o yüzden ovulasyon testiyle takip ediyorum pik olduktan tam 14 gün sonra da adet oluyorum
Benimde bat 8 şubat arkadaşlar inşallah güzel haberlerimizi paylaşırız burdane zaman canım bat ın? bende bekliyorum 8 şubat
kuzum nasılsın yazını topikte gördüm baktım kaldım.biraz daha iyisindir inş kader bizi birleştirdi canım benim batda 8 şubat yumurtlaman 25indemi oldu?ne zaman canım bat ın? bende bekliyorum 8 şubat
kuzum nasılsın yazını topikte gördüm baktım kaldım.biraz daha iyisindir inş kader bizi birleştirdi canım benim batda 8 şubat yumurtlaman 25indemi oldu?
Genelde 1 gün olması lazım en fazla 3 gün çıkıyor canimHanimlar ovulasyon testi normalde kac gun pozitif gosterir
Hanimlar ovulasyon testi normalde kac gun pozitif gosterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?