- 2 Kasım 2017
- 425
- 192
- 18
- 31
Yaa gercekten mi cok heyecanlandim su an:) doktorum da 13 15 17 19. gunler iliskiye gir demisti tam da oyle denk geliyor sanirim. Aslinda akintim da olmaya basladi gibi ay hadi insallah bakalim :)Canim yarın tekrarla daha da koyulasmis olmalı yumurtlamam yakın beraberlik yaşayın :)
Inşallah canim dikkat et 2 günde bir deneyin umarım olur Allah gönlüne göre versin içinden bize deYaa gercekten mi cok heyecanlandim su an:) doktorum da 13 15 17 19. gunler iliskiye gir demisti tam da oyle denk geliyor sanirim. Aslinda akintim da olmaya basladi gibi ay hadi insallah bakalim :)
Amin canim insallah. Bu koyu oldugu zaman mi yumurtlama oluyor yoksa siliklesmeye basladiginda mi?Inşallah canim dikkat et 2 günde bir deneyin umarım olur Allah gönlüne göre versin içinden bize de
24 saat içinde yumurta çatlayacak demekArkadaslar bugune kadarkiler tek bir cizgiydi. Bugunki bu sekilde cikti ne anlama geliyor yorumlayabilir misiniz? Bugun 12. Gun adetin baslangicindan itibaren. Ovulasyon olmak uzere mi olmus mu ne demek oluyor anlamadim? Adetlerim pek duzenli degil bazen 29 gunde bir bazen 30 bazen 32 33 gunde bir oluyorum ama 33u gecmiyor
Siliklesmeye başlayınca canimAmin canim insallah. Bu koyu oldugu zaman mi yumurtlama oluyor yoksa siliklesmeye basladiginda mi?
Tesekkur ederim24 saat içinde yumurta çatlayacak demek
Tesekkur ederim. Yarin 2 kere yapim testi 8 10 saat arayla oyleyseSiliklesmeye başlayınca canim
Ay evet var ben goruyorummmmm :)Gebelik testi yaptım ben sizce var mı
Aynen canim öyle yap hayırlısı olsunTesekkur ederim. Yarin 2 kere yapim testi 8 10 saat arayla oyleyse
Yaaa var galibaa :)))Gebelik testi yaptım ben sizce var mı
Kız 6 günde nasıl çıktı bence başka zaman halile kalmışsın bu kadar çabuk çıkmamalı :) ama hayırlı oldun canim çıkmış yaniOvulasyon testi iki gün koyu çıkınca şüphelenip yaptığım ilk test çizgi incecik görülmüyor olabilir, ikinci test dün akşam yaptığım :) şüpheli ilişkiden 6 gün geçti göstermesi normal mi acaba
ben de anlamadımm valla :)Kız 6 günde nasıl çıktı bence başka zaman halile kalmışsın bu kadar çabuk çıkmamalı :) ama hayırlı oldun canim çıkmış yani
Daha önce kalmışsındır canim 6 günde belli olmaz cok sevindim canim Allah kucağına almayı nasip etsinben de anlamadımm valla :)
ya amin inşallah hamileyimdir ben hala inanamıyorum. Bir kaç gün daha geçsin kan testine gideyim.Daha önce kalmışsındır canim 6 günde belli olmaz cok sevindim canim Allah kucağına almayı nasip etsin
Aynen tatlim git bi kan testi yaptır adetine ne kadar var bu arada belirtilerin var mı merak ediyorumya amin inşallah hamileyimdir ben hala inanamıyorum. Bir kaç gün daha geçsin kan testine gideyim.
ben pkoluyum canım adet günüm belli değil bugün 38. günüm. 2 3 sabahtır mide yanması oluyor. Şişkinlik var adet olacakmışım gibi. Ama adet ağrım yok. Hamile olup olmadığım da belli değil hala testler pozitif ama yanılabiliyormuş bu testler.Aynen tatlim git bi kan testi yaptır adetine ne kadar var bu arada belirtilerin var mı merak ediyorum
Canim ovu testinde pko olduğu zaman pozitif ama o da silik çıkardı gebelik testinde pko etkilemez neyse o der sadece hcg hormonunu tespit eder bence dogrudur varsa ovulasyon testi elinde denesene biben pkoluyum canım adet günüm belli değil bugün 38. günüm. 2 3 sabahtır mide yanması oluyor. Şişkinlik var adet olacakmışım gibi. Ama adet ağrım yok. Hamile olup olmadığım da belli değil hala testler pozitif ama yanılabiliyormuş bu testler.
şuan işteyim maalesef yanımda yok, akşam ovulasyon testi deneyeyim bir de.Canim ovu testinde pko olduğu zaman pozitif ama o da silik çıkardı gebelik testinde pko etkilemez neyse o der sadece hcg hormonunu tespit eder bence dogrudur varsa ovulasyon testi elinde denesene bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?