Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa suan beni anlatmissin evet agri var ozellikle iliski esnasinda bi agri isteksizlik karin sisligi benimde bugun ole cift cizgiyi yakaldm bugun denedik yarinda deniycem bakalm nasip Allah nasip ederde bizde bebislerimoze kavusuruz
Amin canm insallah biz de ilk kez bu ay ovulasyon testi kullandik cift cizgide iki gunu degerlendrdik insallah tutar bata 1 hafta kaldi

Amin canm insallah biz de ilk kez bu ay ovulasyon testi kullandik cift cizgide iki gunu degerlendrdik insallah tutar bata 1 hafta kaldi
Ya cok heycanli insallh tutarda guzel haberlerini aliriz burdan erken gebelk testi varmis birde eczanede bi kizla konusmustum bata 2 3 gun kala gosteriormus

İnşallah tutar nasip kısmet
Bu ovulasyontestlerin içinde oluyor genelde erken gebelik testi

Ya cok heycanli insallh tutarda guzel haberlerini aliriz burdan erken gebelk testi varmis birde eczanede bi kizla konusmustum bata 2 3 gun kala gosteriormus
Evet canm biliyorum ama bekliycem gecmesini sonra uzuluyorum ama guzel haber alir almaz yazacagm buraya

Biraz daha koyulaşmış sanki düne göre ama hala pozitif değil sanırım ??

Eklentiler

• 93961715-452F-4E2F-B7AF-F9F8A00522D4.webp
    5 KB · Görüntüleme: 90
Arkadaşlar bugün 11 günüm ovulasyon testim böyle bozuk mu acaba

Eklentiler

• image.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 129
Kızlar merhaba ben de bu ay kullandım testlerden daha önce de kullanmıştım ama o zaman çizgi falan olmuyordu hiç yalnız benim çok dengesiz çift çizgiler sizinde öyle oluyor muydu

Eklentiler

• 556A0617-BC5F-41C7-A5E7-7D1DBB07ACD3.webp
    15 KB · Görüntüleme: 118
Canim bence daha yumurtlamamissin gbi gozukuor 2. Cozgi hic belirgin oamis ayni renkte olucak yada 2.si daha koyu olucak

Kızlar merhaba ben de bu ay kullandım testlerden daha önce de kullanmıştım ama o zaman çizgi falan olmuyordu hiç yalnız benim çok dengesiz çift çizgiler sizinde öyle oluyor muydu
Benm genelde kontrol cizgisine yakin oluyordu ama 21. Gun ikisi de ayni koyulukta oldu

Her insanın aynı değil diye biliyorum yani kesin olarak "bu hesap kesinlikle tutmuyor" demişsiniz fakat bu hesaba göre hamile kalan insanlar elbet vardır.

Her insanın aynı değil diye biliyorum yani kesin olarak "bu hesap kesinlikle tutmuyor" demişsiniz fakat bu hesaba göre hamile kalan insanlar elbet vardır.
Mesajimi dikkatle okuyun lutfen bende tutmuyor demisim. Çünkü benim luteal fazim 15 ile 16 gun arasında değişiyor. Yani genel bir yorum degil kendi tecrubemi yazmışım

Biraz daha koyulaşmış sanki düne göre ama hala pozitif değil sanırım ??
Selam kızlar bende ilk defa dün yaptım ikinci çizgi varla yok arasıydı bugün yapmadım birgün yap birgün yapma diorlar bazılarıda hergün yap nolur nolmaz dior bende ilk deniyorum kafam bir milyon banada yazarsanız tavsiye

Hergun yap canm mutlaka hatta ben bazi gunler 2 defa bile yaptim cunku bir gun biraz koyuydu ertesi gun sabah yaptim iki cizgide ayni koyuluktaydi o gun aksam yine yaptim siliklesmeye baslamisti yani o sabah yapmasam belki de kaciracaktim

Ya kizlar bu arada henuz hamile kalan yok mu ?? Lutfen birileri guzel haber versinn

Bata 3 gün var canım inşallah diyelim güzel haberler veririm size=)
Yaa benmmde telefondaki programda 2 gun gecti gorunuyor ama sancilarim var yarina kadar olmazsam test yapicam...ya ben duzensiz oldugum icin umitlenemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…