Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa benmmde telefondaki programda 2 gun gecti gorunuyor ama sancilarim var o_O yarina kadar olmazsam test yapicam...ya ben duzensiz oldugum icin umitlenemiyorum
Benimde düzensizdi canım .2 aydır klomen tedavisi görüyorum.O yüzden geçen ay tam gününde oldum ben de

Benimde düzensizdi canım .2 aydır klomen tedavisi görüyorum.O yüzden geçen ay tam gününde oldum ben de
Benm hep duzensiz ama herseyim normal cikiyor tiroitten dolayi duzensizliktr dediler tiroit ilaci kullaniyorum ama benm yumurtlamam 21. Gun oldu ilk kez bu ay ovi testi kullandim ve yumurtlamami ilk kez buldum simdi yumurtlamanin ustunden 14. Gun bugun anlamadigim konu benm batim bugun mu oluyor

Yani duzensiz dedigim birkac gun oynar asiri bir stres ya da tiroit duzenimde bozulma yoksa cok oynamaz

Benm hep duzensiz ama herseyim normal cikiyor tiroitten dolayi duzensizliktr dediler tiroit ilaci kullaniyorum ama benm yumurtlamam 21. Gun oldu ilk kez bu ay ovi testi kullandim ve yumurtlamami ilk kez buldum simdi yumurtlamanin ustunden 14. Gun bugun anlamadigim konu benm batim bugun mu oluyor
Ben de yumurtlamadan sonraki 14.günün Bat olması gerektiğini biliyorum.Test yaptın mı

Canm etiketleme yapamadim, ben bu sabah hasta oldum :110: insallah senin olur bu ay...artik diger aya deneyecegim..bir de sogan kuru uygulayacagim bu ay:eek:
Canım benim ben de duydum soğan kürünü Allahın izniyle çok yakında bebişlerimize kavuşuruz inşallah:KK200:

Meraba kızlar son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yok

D Durbidk canım ben dün ovulasyon yaptım pozitif çıktı bu sabah gebelik yaptım negatif çıktı

KIZLAR MERHABA
Ben adetin 13. Günü doktora gidip yumurtalıklarıma baktırdım ama doktor yumurta göremedi. Bana çatlamış bir sıvı gözüküyo dedi. Ama siz çalışmalara devam edin dedi. Ben şimdi anlamadım yumurtladımmı yumurtlamadımmı. Birde geçen ay kimyasal gebeliğim oldu. Bu ay yumurtlama akıntısıda olmadı daha bana yardımcı olurmusunuz

Meraba kızlar son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yok

Kimse yokmu kizlarrr son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yok

Back
X