Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm test yaptin mi? Yapmadiysan test yap yoksa beklemekten baska caren yok malesef kiKimse yokmu kizlarrr son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yok
Doktor 10 gün bekle dedi kaç gün gecikmişim ben peki bazıları 5 4 3 diyo kafam karistiCanm test yaptin mi? Yapmadiysan test yap yoksa beklemekten baska caren yok malesef ki
Eki Görüntüle 2118657 Kizlar bugun erken gebelik testi yaptim reglime daha 3 gun var sonuc su sekild
merhaba canm bugunde normal testlerden yaptim o da hic bise cikmadigebesiniz ne mutlu size..bnimde kopkoyu tek çizgi çıktı maşallah. mutlaka kan testi yaptırın
Canim
merhaba canm bugunde normal testlerden yaptim o da hic bise cikmadiEki Görüntüle 2119472
Evet bugun regl olmam lazm ama bir belirti yok sanirim persembe veya cuma gitmeyi dusunuyorum kan testi icinbat geçtikten bir gün sonra kanda gebelik testi yaptırın mutlaka.. eğer değer yüksekse günaşırı tekrar kan testi.. doktorunuz sizi yönlendirir. B-HCG günaşırı ikiye katlayarak yükselir ..
Cnm yBu fotoğrafta ki koyu çizgili olan da dün yaptığım.Silik çizgi olan da evvelki gün yaptığım.
Cnm y
Dun yumurtlama gununmus iste bugn de cift ciktiyds yumurtlaman devam ediyor anlamindsdir diyetahmn ediyorum.dahaiyi bilen varda aydinlatsin bizi
Demek ki 2 gunde catliyomus.ya bnde adetim gecikinceyaptimovu testi gebelik tespiiti icin hic iki tane koyu cizgi cikmadi sence o ne anlamageliyoDoktorumdan öğrendim yumurta 24-48 saat arası çatlarmış ve benim henüz çatlamamış o yüzden çift koyu çizgi çıkıyormuş bugün ve yarını da değerlendir dedi doktorum ama yarın silik çıkar ikinci çizgin dedi
Demek ki 2 gunde catliyomus.ya bnde adetim gecikinceyaptimovu testi gebelik tespiiti icin hic iki tane koyu cizgi cikmadi sence o ne anlamageliyo
Demek ki 2 gunde catliyomus.ya bnde adetim gecikinceyaptimovu testi gebelik tespiiti icin hic iki tane koyu cizgi cikmadi sence o ne anlamageliyo
Ya bilyo msn ik igun once iki cizgi koyu cikmisti bugun 2. Yokgibi resmen adetim 5 gun gecti ama gebelikte tek cizgi bu nedemek olyo yani adetim gectigi halde tekrar yumurtladgm anlamina mi gelyo iyi ce kafam karsitiEğer reglin düzenli oluyorsa reglinin başladığı günü 1 sayarak 11.gün teste başlamalısın 2 koyu çizgi gördüğüm gün ve ardından gelen 2 gün daha birlikte olmalısın eşinle yani benim doktorumun dediği buydu ve eğer ki testle bu ay tutmazsa gebelik önümüzde ki ay reglden 3-4 gün Sonra gün aşırı birlikte olun dedi.
Ya bilyo msn ik igun once iki cizgi koyu cikmisti bugun 2. Yokgibi resmen adetim 5 gun gecti ama gebelikte tek cizgi bu nedemek olyo yani adetim gectigi halde tekrar yumurtladgm anlamina mi gelyo iyi ce kafam karsiti
Oyle mii . artik oyle yapcam bekliyorm pazartesinr kdrgelmezsevericem kan . cok tesekkur ederim:) kendi olaylarimz da acemilesiyoruz birilerimdem guzel seyler duyma ihtiyacina giriyoruz:)1 ay da sadece 1 defa yumurtlama oluşuyor 2.kez olması imkansız kuzum bence sen yarın da olmazsan kan testi yaptır daha garanti olsun