- 14 Kasım 2017
- 1.587
- 932
- 123
- 34
Bendensin saglk olsn bosver
Malesef 12 güngecikmeyle bugün adet oldm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef 12 güngecikmeyle bugün adet oldm
Kızlar büyükler bu adet gecikmelerinin iyiye işaret olduğunu söylüyor iki aydır 1 hafta geç oluyorum Ablam çok iyi yakında haber gelir rahim kendini hazırlıyor diyor üzülmeyin her ay Yen’i umutlarMalesef 12 güngecikmeyle bugün adet oldm
Kızlar büyükler bu adet gecikmelerinin iyiye işaret olduğunu söylüyor iki aydır 1 hafta geç oluyorum Ablam çok iyi yakında haber gelir rahim kendini hazırlıyor diyor üzülmeyin her ay Yen’i umutlar
Bende yeni aldım netten laboquick canım yeni başlıcamMerhaba ovulasyon testi kullanan var mıdır aranızda yada marka önerebilecek doktor kontrollerinden sonra hiç bir sorun olmadığını öğrendim bende yumurta takibi yapmak istiyorum yardimci olabilecek birileri var mıdır?
O marka cok iyi bnee kullandmBende yeni aldım netten laboquick canım yeni başlıcam
Canım bildiğim kadarıyla engelliyormuş ama doktora gitmekte fayda varMerhaba ben yeni katıldım aranıza. Sormak istediğim idrar yolu enfeksiyonu gebeliğe engel mi acaba ?
Ovülasyon testiyle mi hamile kaldınızO marka cok iyi bnee kullandm
Teşekkür ederim. Kırmızı gördüm bugün malesefCanım bildiğim kadarıyla engelliyormuş ama doktora gitmekte fayda var
Üzüldüm canım çokTeşekkür ederim. Kırmızı gördüm bugün malesef![]()
Ay yok hamile kalmadim ama yumurtlamayi fala. Kesin gosteriyoyaniOvülasyon testiyle mi hamile kaldınız
Kızlar 13ünde yaptığım test bir gün sonra koyulaştı bence yumurtlamadım bir de siz bakıp yorumlar mısınız ?Eki Görüntüle 2125072
merhaba; benimde bugün koyu çizgi dünde koyuya çok yakındı ben dün akşamı değerlendirdim bu günüde değerlendiricem. yarın mı çatlıcak şimdi yumurtam. ya kusura bakma çok soru sordumMerhaba 13 martta cift cizgi çıkmış yani ertesi gün yunurtlayacaginiz anlamina geliyordu bu, umarım degerlendirmissinizdir :)
merhaba; benimde bugün koyu çizgi dünde koyuya çok yakındı ben dün akşamı değerlendirdim bu günüde değerlendiricem. yarın mı çatlıcak şimdi yumurtam. ya kusura bakma çok soru sordum![]()
inşallah :) hayırlı olsun :)Merhaba çift cizgi çıktıktan 48saat sonraydi sanirim yumurtlama oluyormus benim cuma cift cizgi çıkmışti ama cumartesi ilişki oldu ve tuttu :) sizinde gecmemis gününüz bol sans![]()