Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar büyükler bu adet gecikmelerinin iyiye işaret olduğunu söylüyor iki aydır 1 hafta geç oluyorum Ablam çok iyi yakında haber gelir rahim kendini hazırlıyor diyor üzülmeyin her ay Yen’i umutlar

2 aydır önce 1 gün, bu ayda da 2 gün gecikti. İnşallah öyledir :) her cümle insana umut oluyor :)

Merhaba ovulasyon testi kullanan var mıdır aranızda yada marka önerebilecek doktor kontrollerinden sonra hiç bir sorun olmadığını öğrendim bende yumurta takibi yapmak istiyorum yardimci olabilecek birileri var mıdır?

Merhaba ben yeni katıldım aranıza. Sormak istediğim idrar yolu enfeksiyonu gebeliğe engel mi acaba ?

kizlar normalde gecen adetim 25 ve 29 arasi gecen ay 25inde oldum ve 9unda yumurtladim galiba ayin 9unda sabah sag kasigimin yumurtalik tarafi bir kackere sancili bir sekilde agri vurdu resmen hareket edemedim oglen lavaboya gittigimde ise yumurta aki gibi beyaz bisey geldi ve yumurtlamisimdir diye aksam iliskiye hemen girdik kizlar sizce yumurtladimmi yoksa zaten yumurtlamistim arta kalanimiydi ooooooffffkafamdadelisorular

5 aydır ugraşıyorum artık boşverdim bu siteye bile girmek istemiyorum ama umut fakirin ekmegi dayanamıyorum :dua::rolleyes:

Kızlar 13ünde yaptığım test bir gün sonra koyulaştı bence yumurtlamadım bir de siz bakıp yorumlar mısınız ?
5DE76F49-E47C-4A7A-9190-F5790BAE8530.webp

Merhaba 13 martta cift cizgi çıkmış yani ertesi gün yunurtlayacaginiz anlamina geliyordu bu, umarım degerlendirmissinizdir :)
merhaba; benimde bugün koyu çizgi dünde koyuya çok yakındı ben dün akşamı değerlendirdim bu günüde değerlendiricem. yarın mı çatlıcak şimdi yumurtam. ya kusura bakma çok soru sordum :(

merhaba; benimde bugün koyu çizgi dünde koyuya çok yakındı ben dün akşamı değerlendirdim bu günüde değerlendiricem. yarın mı çatlıcak şimdi yumurtam. ya kusura bakma çok soru sordum :KK43:

Merhaba çift cizgi çıktıktan 48saat sonraydi sanirim yumurtlama oluyormus benim cuma cift cizgi çıkmışti ama cumartesi ilişki oldu ve tuttu :) sizinde gecmemis gününüz bol sans :D

kizlar gecen mesajimi atmistim mesjim yorum yapbilirmisiniz

Back
X