- 14 Kasım 2017
- 1.587
- 932
- 123
- 34
Sen kandan once tekrar idrar ypcan mimantıklı aslında çift çizgiyi ins gorururz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen kandan once tekrar idrar ypcan mimantıklı aslında çift çizgiyi ins gorururz
Evet yapicam canım pazartesi günüSen kandan once tekrar idrar ypcan mi
Direk kan ver daha iyi olmaz mi zaten herturlu yapacaksn testi bari garanti olsunEvet yapicam canım pazartesi günü
Bn çift çizgiyi görmek istiyorum ilk önce :)Direk kan ver daha iyi olmaz mi zaten herturlu yapacaksn testi bari garanti olsun
Ahahah iyi bakalim:) insallah gorursun canim. Goruruz insallahBn çift çizgiyi görmek istiyorum ilk önce :)
Inşallah canım :)Ahahah iyi bakalim:) insallah gorursun canim. Goruruz insallah
Kızlar bende bu ay ovulasyon testi kullandım adetime 4 gün var test yaptım sanırım hamileyimEki Görüntüle 2122331
Bu gebelik testi ama canım ovulasyon değil soylemeyi unitmusum ama dedigin gibi ovu testinide yaptım oda ikisi de koyuMerhabalar hamile olduğunuzu belirtmesi için her ikisinin de koyu çizgi olması gerekiyor diye biliyorum.Bu şekilde çıkması normal çünkü yumurtlama dönemi dışında zaten 2.çizgi hep sizin ki gibi silik çıkıyor.Reglinize yakın test yaptığınızda çift koyu çizgi çıkarsa hamile olduğunuzu gösteriyormuş yani.İnşallah Rabbim gönlünüze göre verir
Kardesim adeti 2 gun gecikti once ovu testi yaptik 2. Si birinciden daha koyuydu snra gebelk yaptik 2. Silik cikti bu seklde hamileyken ovu testinin nasi gosterdigini ogrenmis olduk .Merhabalar hamile olduğunuzu belirtmesi için her ikisinin de koyu çizgi olması gerekiyor diye biliyorum.Bu şekilde çıkması normal çünkü yumurtlama dönemi dışında zaten 2.çizgi hep sizin ki gibi silik çıkıyor.Reglinize yakın test yaptığınızda çift koyu çizgi çıkarsa hamile olduğunuzu gösteriyormuş yani.İnşallah Rabbim gönlünüze göre verir
Aaa oyle desenee. Hamilesin hayirli olsunBu gebelik testi ama canım ovulasyon değil soylemeyi unitmusum ama dedigin gibi ovu testinide yaptım oda ikisi de koyu
Bu gebelik testi ama canım ovulasyon değil soylemeyi unitmusum ama dedigin gibi ovu testinide yaptım oda ikisi de koyu
Ay ben hâlâ tam emin değilim ama adete 4 gün var.cunku Kasım'da da aynısı oldu ama adet olmustum kimyasal gecirdim inşallah rabbim nasip eder banada tüm isteyenlere de.Oooo süper o zaman ovulasyon testi yazmışsın yada ben öyle okudum pardon.Ay hadi hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kuzum
İnsallah oyleyimdirAaa oyle desenee. Hamilesin hayirli olsun
Ay ben hâlâ tam emin değilim ama adete 4 gün var.cunku Kasım'da da aynısı oldu ama adet olmustum kimyasal gecirdim inşallah rabbim nasip eder banada tüm isteyenlere de.
Fotoğraf yok canımKızlar adetim bugün bitti bu da ovulasyon testim ilk kez yaptım yorumlar mısınız
Şimdi yükledimFotoğraf yok canım
Kızlar adetim bugün bitti bu da ovulasyon testim ilk kez yaptım yorumlar mısınız