Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim hiç akıntım olmuyo evlenmeden öncede olmazdı. Bu bi sorun mu sizce? Bir tek dün çok az geldi o kadar

İnşAllah kuzum inşAllah. Dua et bana olur mu? Sen ne durumdasın bata kaç gün var? İlk gebelik mi? Nedir durumların :)

Kuzumm ben 5 senelik evliyim, nisanda olumsuz tüp bebek yaşadım. Ama en başından beri doğal yoldan olacağını hissediyorum. Preseed adlı jeli kullandık bu ay. Bakalım hayırlısı artık :) Bat aslında 4 haziran ama yumurtlamam geç oldu 1 haziranda oldu. O yüzden 15 hazirana sarkar heralde :)

Anladım kuzucum, Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin ikimize de inşallah. Kaç yaşındasın canım :) Olursa inşAllah ilk bebeğin mi olucak :) Bir de döngünün kaçıncı günü yumurtladın canım geç dedin ya onu merak ettim

26 yaşımdayım 26.gün yumurtladım hahahaha ay bunu yeni farkettim :))) ilk olcak evet kuzum. Sen kaç yaşındasın :)

26 yaşımdayım 26.gün yumurtladım hahahaha ay bunu yeni farkettim :))) ilk olcak evet kuzum. Sen kaç yaşındasın :)

Bende 26 yaşındayım canım aynı yaştayız :) Ağustosta 3 sene olucak evliliğimin. Benimde ilk gebelik değil ama ilk bebek olucak inşAllah :) Bi düşüğüm var 9 ay önceden

Bende 26 yaşındayım canım aynı yaştayız :) Ağustosta 3 sene olucak evliliğimin. Benimde ilk gebelik değil ama ilk bebek olucak inşAllah :) Bi düşüğüm var 9 ay önceden

YAAA Rabbimmm hayırlısını versin canımmm benimmmm. İnşaAllah bu bayrama gebe oluruz :))

Kızlar günaydın bana kesin doğru gösteren ovulasyon testi markası söylemisiniz çoklu olsun bide gebelik testi markasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…