- 3 Nisan 2018
- 359
- 206
- 33
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lekelenmeden sonra bu şekilde asla çıkmaz hamilelikte ovulasyon bu şekilde cikarHamilesin kesinnnnn
Valla canım bat günü çok az kanamam oldu sonra hep kahve lekelenme şeklinde devam etti. Bugün son yumurtlamamdan sonraki 8. Gün Cuma kan vercem inşallah vardır bişilerAyyy hadi inşallah canım yaz mutlaka ama senin hamile olma ihtimalin çok yüksek kahve akintilar yerlesme kanamasi diye biliyorum
Bence var ağır bişey kaldırma canımValla canım bat günü çok az kanamam oldu sonra hep kahve lekelenme şeklinde devam etti. Bugün son yumurtlamamdan sonraki 8. Gün Cuma kan vercem inşallah vardır bişiler
Bence gebesin cnm gebelik durumu olmazsa saatler sonra bile çıkmıyo 2. Çizgi :)Kaç defa yaptım negatif cikiyo aradan zaman geçiyo saatler yani o zaman 2.cizgi cikiyo buda geçersiz zaten fos yani
Evde test yapsana canimBence var ağır bişey kaldırma canım
Kızlar r bende klomenin 2.gunundeyim bn de yine bu ay size katilcam. Nolur bana da dua ediinbu ay takip etcem duzenli
Ağzından bal damlıyoBence gebesin cnm gebelik durumu olmazsa saatler sonra bile çıkmıyo 2. Çizgi :)
Valla canım bat günü çok az kanamam oldu sonra hep kahve lekelenme şeklinde devam etti. Bugün son yumurtlamamdan sonraki 8. Gün Cuma kan vercem inşallah vardır bişiler
Kiste döndüğünü nasıl anlıyorsun canım.bazen bende düşünyorum ama dr. Muayenesine gitmedim hiç bu durum için.kizlar birsey soracagim benim gecen ay yumurtam catlamayip kiste donustu ve yarin 13.gunum testi deneyecegim bende ilk defa sormak istedigim kist ovu testinin sonucunu etkilermi
Evet bugünkü ovulasyon resmini atıyorum şimdi napim ben
Bu ay 2. Kez yumurtluyorum dunkude boyleydiBence değerlendirebilirsin canım
Bu ay 2. Kez yumurtluyorum dunkude boyleydi
21 mayıs ovulasyon testimAllah Allah, döngünün kaçıncı günleri yumurtladın bu ay?
gecen ay dr kontrolunde goruldu canim klomen catlatma ignesi yaptim ama catlamamisti kiste donusmusKiste döndüğünü nasıl anlıyorsun canım.bazen bende düşünyorum ama dr. Muayenesine gitmedim hiç bu durum için.