- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.885
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi marka kullaniyosunEki Görüntüle 2154558
pkos un eziyeti 13.gun bakalim nezaman koyulasacak yada dogru soru koyulasacakmi
predictor kullaniyorum neden sordunHangi marka kullaniyosun
Ya bende en iyisi hangisiyse onu kullanmak istiyorum fakat bu marka pahalı bayaapredictor kullaniyorum neden sordun
evet esim internetten kartla guvenmediginden bunu almak zorunda kaldim yoksa n11 de var hemde bolbol kullanirdimYa bende en iyisi hangisiyse onu kullanmak istiyorum fakat bu marka pahalı bayaa
16.gun bu şekilde çıkmıştı canım
Canım koyu ama sanki biraz daha koyu olması gerekiyor
cuma ben de kan vermeye karar verdim canım hayırlısı inşallah
acilden ver bir iki saate sonucu alırsın
beraber güzel haberler veririz inşallah
Canımm nasılsınnn var mı bi gelişme :) adet günün geçtimi ağrın sızın var mı de hele:)))))
yok tatlım kan negatif çıktı bata 7 kaldı
Hayırlısı olsun canımdaa daha erken bence amaaa inşaAllah adet gecikince çıkacak pozitifliğinnn :))
inşallah kuzum
şuan ovulasyon yapıyorum koyulaşacakmı diye
Bebde ovu. testi sipariş ettim bugün geldi bakalım koyumu olacak çok merak ediyorummm:)
yapınca at :)
Canım koyulaştı mı seninki
koyulaştı canım
Eki Görüntüle 2154813
kizlar sizce yarin yapmayip cumartesimi tekrarlasam testi bir fark gorebiliyormusunuz
ins. bu ay yumurtlama olur ilk defa deniyorum evlendigimden beri 12yildir korunmadigimiz halde klomen tedavisiz hamileligim olmuyor kendim normalde yumurtlayabiliyormuyum bilmiyorumKesinlikle yarın yap canım fark var. Yarın koyulaşabilir o