Canm 3. Gun yumurtlama olmus yumurtlama olduktan sonra catlama oluyor catlama olunca siliklesiyor test senin ki de ondan siliklesmistrKimse yok mu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm 3. Gun yumurtlama olmus yumurtlama olduktan sonra catlama oluyor catlama olunca siliklesiyor test senin ki de ondan siliklesmistrKimse yok mu![]()
Böyle olunca da şans düşüyor tabi??Canm 3. Gun yumurtlama olmus yumurtlama olduktan sonra catlama oluyor catlama olunca siliklesiyor test senin ki de ondan siliklesmistr
Ya tam bilmiyorum ama asil catlama olunca bebek olustugu icin siliklesince sans daha yuksek olmasi lazmBöyle olunca da şans düşüyor tabi??
Canım benim de aynı senin gibi 30-32 gün döngüm, 3 şubatta hastalandım ve dün akşam aynı koyulukta çift çizgiyi gördüm testte, bildiğim kadarıyla aynı renk hatta t nin c den daha koyu olması gerekli, o da hemen yumurtladığını göstermez 12 saat içinde yumurtlayacağını gösterirmişMerhaba kizlar benmde regl dongum 30 ile 32 arasi degisior bu ay bende ovulasyon testine basladim 4.unde hastalandim 1 haftaoncede ovulasyon testine basldim bugun ilk defa bole cikti yorumlarmisiniz silik gibi sanki Eki Görüntüle 2112964
Bence sen bugün de bi test yap aynı rengi yakalarsın bu gece ve önümüzdeki bikaç günü boş geçme inşallah olucakMerhaba kizlar benmde regl dongum 30 ile 32 arasi degisior bu ay bende ovulasyon testine basladim 4.unde hastalandim 1 haftaoncede ovulasyon testine basldim bugun ilk defa bole cikti yorumlarmisiniz silik gibi sanki Eki Görüntüle 2112964
Amin canim insallah. Yalniz esim sabah sperm testi verecek. Aksaminda iliski olsa olur mu ki yaMerhaba canim t cizgisi baya belorgin onumuzdeki 24 48 saat icinde iliski olmasi lazim.. herkesn dongusu farkli sen erken yumurtluor olabilirsin hadi insallh en kisa zamnda bebisiniz olur
Canim neden olmasin dene sen bugunu yarini insallh olurAmin canim insallah. Yalniz esim sabah sperm testi verecek. Aksaminda iliski olsa olur mu ki ya
T sanki biraz silik gibi yarin bence tam koyulasir gibi benimde dun oleydi bugun yaptgmda daha koyu cikti bugunu degerlendirdim yarinida degerlendiricemArkadaşlar sizce bu ovulasyon testi pozitif mi yoksa biraz daha koyulaşması mı lazım?Eki Görüntüle 2113426