Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba kizlar ben ovulasyon testiyle takip etmiyorum ama akintiyla takip ediyorum her ay yumurta kivaminda akintim 1 defa gelirdi ona gore davranirdim ama bu ay 3 gundur yumurta kivaminda akintim var o yuzden kafam karisti simdi ben hangi gun yumurtlamis oluyorum yarimlarinizi bekliyorum

Merhaba kizlar benmde regl dongum 30 ile 32 arasi degisior bu ay bende ovulasyon testine basladim 4.unde hastalandim 1 haftaoncede ovulasyon testine basldim bugun ilk defa bole cikti yorumlarmisiniz silik gibi sanki
1518970750112.webp

Kızlar ben dün akşam ovulasyon testinde aynı koyulukta çift çizgiyi yakaladım ve dün geceyi değerlendirdik, bazıları aynı renk çıkan günü değil de ertesi iki günü değerlendirmiş doğrusunu bilen var mı?

Merhaba kizlar benmde regl dongum 30 ile 32 arasi degisior bu ay bende ovulasyon testine basladim 4.unde hastalandim 1 haftaoncede ovulasyon testine basldim bugun ilk defa bole cikti yorumlarmisiniz silik gibi sanki Eki Görüntüle 2112964
Canım benim de aynı senin gibi 30-32 gün döngüm, 3 şubatta hastalandım ve dün akşam aynı koyulukta çift çizgiyi gördüm testte, bildiğim kadarıyla aynı renk hatta t nin c den daha koyu olması gerekli, o da hemen yumurtladığını göstermez 12 saat içinde yumurtlayacağını gösterirmiş

Merhaba kizlar benmde regl dongum 30 ile 32 arasi degisior bu ay bende ovulasyon testine basladim 4.unde hastalandim 1 haftaoncede ovulasyon testine basldim bugun ilk defa bole cikti yorumlarmisiniz silik gibi sanki Eki Görüntüle 2112964
Bence sen bugün de bi test yap aynı rengi yakalarsın bu gece ve önümüzdeki bikaç günü boş geçme inşallah olucak

21713E2F-83AA-4487-BA81-969681901000.webp
Dünki testte aynı koyulukta çıktı bu sabah T daha koyu, hangi günleri değerlendirmem gerek şimdi kafam karıştı kızlar

Evet canm smdi yaptim sanirim ikiside ayni koyulukta

Eklentiler

• 1519036648628.webp
    1519036648628.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 62
Bence onumuzdeki 24 ile 48 saat arasini degerlendir canm benm yaptgm ovulasyn testinn arkasnda ole yazior coft cozgiyi yakalayinca bu saatler araliklarnda iliski olsn yazior

Kizlar 10. Gunum. Bu ayki ilk ovulasyon testim. Dunden beri akinti geliyor seffaf ve iki parmak arasnda uzayan. Sizce ne zaman degerlendirmem gerekir? Yumurtlama icim erken degl mi 10.gun sizce??

Eklentiler

• 20180219_190522.webp
    20180219_190522.webp
    7 KB · Görüntüleme: 88
Merhaba canim t cizgisi baya belorgin onumuzdeki 24 48 saat icinde iliski olmasi lazim.. herkesn dongusu farkli sen erken yumurtluor olabilirsin hadi insallh en kisa zamnda bebisiniz olur

Merhaba canim t cizgisi baya belorgin onumuzdeki 24 48 saat icinde iliski olmasi lazim.. herkesn dongusu farkli sen erken yumurtluor olabilirsin hadi insallh en kisa zamnda bebisiniz olur
Amin canim insallah. Yalniz esim sabah sperm testi verecek. Aksaminda iliski olsa olur mu ki ya

Kizlar telas yapmayin emin olun cift cizgiyi goreceksiniz benm de sizin gibiydi cift cizgiyi gayet net gordum ayrica birsey dikkatimi cekti benm ovulasyon oldugu gin asiri bir siskinligim ve kasik agrim vardi ben daha onceki aylarda test yapmadigim icin bilmiyordum gunumu boyle siskinlik ve agri olan gunler kendimi kotu hisseder ve ozellikle o 2 gun iliski istemezdim meger o gunler yumurtluyormusum aslinda belirtileri o kadar net ki cift cizgiyu gordugunuz gun kendinizi dinleyin anlayacaksinz ne demek istedigimi

Yaaa suan beni anlatmissin evet agri var ozellikle iliski esnasinda bi agri isteksizlik karin sisligi benimde bugun ole cift cizgiyi yakaldm bugun denedik yarinda deniycem bakalm nasip Allah nasip ederde bizde bebislerimoze kavusuruz

Arkadaşlar sizce bu ovulasyon testi pozitif mi yoksa biraz daha koyulaşması mı lazım?
03623246-5D28-401B-BC3E-D2F98AA37C83.webp

Back
X