Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu ay akıntım hiç yok yumurtlamadım mı acaba ve adetim 14 gün önce bitti halaaa agrı var çıldıracagım :KK17:

Kızlar bende 28 gün de bir hasta oluyorum fakat 10.gün ovulasyon testi yaptım köyü cıktı ikiside yani 14.gün dedikleri doğru değil herkezde farklı

Merabaa ovulasyon testinde bu ay 2. Kez net çift çizgi gördüm ne demek bilen varmıı..

Selam kızlar Aranıza yeni katıldım. 10 aydık bebek istiyorum ama bir türlü tutmadı. Korunmayı bıraktıktan iki ay sonra doktora gittim hormon testi yaptı ve ultrasonla baktı herşey normal 1 seneye kadar yolu var dedi. Telefonuma oluvasyon uygulaması indirdim günleri hesaplıyor yumurtlama gününü kaçırmamak için ama doktorun dediği tarihle o uymuyor. Bu ay da internetten yumurtlama testi aldım çift çizgiyi 3gün boyunca yakaladım ama o tarih ne uygulamadaki tarihle de ne de doktorun hesapladığı tarihle uyuyor. Stres yapmama çalıştıkça çok stresleniyorum. Ne yapmam gerekiyor bilmiyor. Bütün bunların öncesinde de 15gün boyunca soğan kürü uyguladım ama bir işe yaramadı

Selam kızlar Aranıza yeni katıldım. 10 aydık bebek istiyorum ama bir türlü tutmadı. Korunmayı bıraktıktan iki ay sonra doktora gittim hormon testi yaptı ve ultrasonla baktı herşey normal 1 seneye kadar yolu var dedi. Telefonuma oluvasyon uygulaması indirdim günleri hesaplıyor yumurtlama gününü kaçırmamak için ama doktorun dediği tarihle o uymuyor. Bu ay da internetten yumurtlama testi aldım çift çizgiyi 3gün boyunca yakaladım ama o tarih ne uygulamadaki tarihle de ne de doktorun hesapladığı tarihle uyuyor. Stres yapmama çalıştıkça çok stresleniyorum. Ne yapmam gerekiyor bilmiyor. Bütün bunların öncesinde de 15gün boyunca soğan kürü uyguladım ama bir işe yaramadı
Benim telimdede uygulama var ama bu ay uygulamadan çok daha erken yumurtam oluştu bence sende ovulasyon testiyle ilerlemelisin hastalıgın bittikten snr hemen başla testleree..

benim adetim 4 aydır düzensiz doktora gittim pko insülin direnci falan çıktı diaformen verdiler diyete başladm 5 kilo verdm halada devam ediorm tarsual ile adet oldum bu ay hormonlara bakmak için bunu kullanmıştm. bi yandan soğan suyu içmeye başladım .. :KK43: şuan 8. gün ovulasyon testi t silik çıktı c kadar koyu olmadı. ama yinede değerlendirdik. kaçıncı gün çatladığını bilemedimiz için internnete kutu kutu test aldım. adet düzensiz olunca tutturmak zor olcak gibi :KK43: doktor adetn başladığı günden itibaren 10. günden sonra 1 er gün arayla ilişki yaşayın dedi. son on gün ve ilk on gün arssındaki ortadaki on gün önemliymiş biz 8. günden başladık hergün denemek daha mantıklı değil mni sizce

Eklentiler

• 20180321_221826.webp
    20180321_221826.webp
    3 KB · Görüntüleme: 56
benim adetim 4 aydır düzensiz doktora gittim pko insülin direnci falan çıktı diaformen verdiler diyete başladm 5 kilo verdm halada devam ediorm tarsual ile adet oldum bu ay hormonlara bakmak için bunu kullanmıştm. bi yandan soğan suyu içmeye başladım .. :KK43: şuan 8. gün ovulasyon testi t silik çıktı c kadar koyu olmadı. ama yinede değerlendirdik. kaçıncı gün çatladığını bilemedimiz için internnete kutu kutu test aldım. adet düzensiz olunca tutturmak zor olcak gibi :KK43: doktor adetn başladığı günden itibaren 10. günden sonra 1 er gün arayla ilişki yaşayın dedi. son on gün ve ilk on gün arssındaki ortadaki on gün önemliymiş biz 8. günden başladık hergün denemek daha mantıklı değil mni sizce
Hergün denersen hem sen hem spermler yorulur verimli olmaZ sperm vücut da en az 48 saat canlı durabiliyor o yüzden gün aşırı daha sağlıklı. Ama ovulasyon testinde çift koyu çizgi yakaladıktan 3 gün boyunca düzenli hergün birliktelik olur canım

Herkese merhaba ben de yeni üyeyim ilk defa bu ay ovulasyon testi kullanıyorum. Fotoğraf yüklemeyi beceremedim.:110: Sunucu tarafından işlenememektedir diyor.

26 sinin sabahi catlamis olabilir. Cunku birden siliklesmiyor test.

Çok teşekkür ederim cevabın için :KK52:
Lh’ın yavaş yavaş yükselip alçaldığını okumuştum. Pik dündü. Dünü değerlendirdik. Kalite açısından bugün boş olmalı diye düşünüyorum ama bi yandan da acaba kaçar mı diye de tedirginim. :KK56: Ne yapacağımı bilemeyince bir bilene danışayım dedim.

Çok teşekkür ederim cevabın için :KK52:
Lh’ın yavaş yavaş yükselip alçaldığını okumuştum. Pik dündü. Dünü değerlendirdik. Kalite açısından bugün boş olmalı diye düşünüyorum ama bi yandan da acaba kaçar mı diye de tedirginim. :KK56: Ne yapacağımı bilemeyince bir bilene danışayım dedim.
Genelde degerlendiriyorlar. Ama spermlerin zaten 3 gun yaşam sureleri var. Eger esinin sperm kalitesinde bi problem yoksa denemeyebilirsin. Ama 3 gun sonra keşke 1 gün sonrayida degerlendirseydim diyeceksen dene bence ama stressiz hicbirsey düşünme cocuk icin degilde bugunde birbirinize özel vakit amacli birlikte olun ciddi manada stres olunca tutmuyor hic dusunmeyin:KK39:

kızlar bir şey soracam benim dün yumurtlama günümdü ovülasyon testi yaptım çift çizgiyi görüp değerlendirdim..ama hiç ağrım hiç şişkinliğim sızım yok bu normal mi?sizce

kızlar bir şey soracam benim dün yumurtlama günümdü ovülasyon testi yaptım çift çizgiyi görüp değerlendirdim..ama hiç ağrım hiç şişkinliğim sızım yok bu normal mi?sizce
Normal canım herkes de ağrı sızı olacak diye bi kaide yok strese sokma kendini bu aralar temizlik falan da yapma inşallah bebeğim tutunur sana

Mrb ben aranızda yeniyim ve pkos hastası oldugumu öğrendim adetlerim düzensiz bir oglummvar kendiliğinden ilk geceden oldu ama ikinci bebis bizi 2 yıldir zorluyo yumurtlama probleminim var ve yakalayaamdigim için olmuyr. Luboquick diye ovilasyon testi aldım adetimin 7.ci gününden itibaren yapamaya başladım.hep silik 2 çizgi son 18 günümde kopkuyo çizgiyi gördüm inşallah ise yaramıştır bilmiyrum pekte anlamıyorum sizceee?

adetten sonra 10 gündür yapıyorm hep silik çizgi çıkıyor. doktor 10. günden sonra gün aşırı deneyin dedi. ama çizgi yok. adetim zaten benm 2 3 aydır çok düzensiz.s nasıl ayarlıcam bilmiyorm soğan suyu içiyorum faydasınıda görürüm inşallahh :(

Back
X