Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bn hiçbir şy hsstemiyorm ay içinde. sizce ymrtlama yok mu ? bralarda okuyorm hep agrı veya akıntı gibi semptomlar oluyormş
evet canm tam koyu olması lazımKızlar hafif silik olunca yumurtlama olmuyor degıl mi ?
biraz daha koyulasacak canm. bak bnmki böyleydiKızlar yorumunuz
Mrb ben aranızda yeniyim ve pkos hastası oldugumu öğrendim adetlerim düzensiz bir oglummvar kendiliğinden ilk geceden oldu ama ikinci bebis bizi 2 yıldir zorluyo yumurtlama probleminim var ve yakalayaamdigim için olmuyr. Luboquick diye ovilasyon testi aldım adetimin 7.ci gününden itibaren yapamaya başladım.hep silik 2 çizgi son 18 günümde kopkuyo çizgiyi gördüm inşallah ise yaramıştır bilmiyrum pekte anlamıyorum sizceee?
dünkü testten mi daha koyu yoksa pozitf çkan testten mi koyuSelam kızlar bende yeni katıldım aranıza Rabbim herkesin gönlünden geçen güzellikleri hayırlısı ile nasip etsin inşallah . Bu ay ovulasyon testi yapmaya başladım bende bugün 18. Günüm dün pozitif çıkmıştı değerlendirdik ama bugünkü testim dünden daha koyu bugünü de değerlendirmeli miyim sizce kararsız kaldım ne yapmalıyım? Fotoğraf yükleyemedim hata veriyor. Tecrübe sahibi arkadaşlarımdan yardım istiyorum
peki oluyor muymuş yumrtlamanBende hissetmiyorum. hiç anlamıyorum
Bence degerlenSelam kızlar bende yeni katıldım aranıza Rabbim herkesin gönlünden geçen güzellikleri hayırlısı ile nasip etsin inşallah . Bu ay ovulasyon testi yapmaya başladım bende bugün 18. Günüm dün pozitif çıkmıştı değerlendirdik ama bugünkü testim dünden daha koyu bugünü de değerlendirmeli miyim sizce kararsız kaldım ne yapmalıyım? Fotoğraf yükleyemedim hata veriyor. Tecrübe sahibi arkadaşlarımdan yardım istiyorum
Kızlar yorumunuz
peki hamılemısınbiraz daha koyulasacak canm. bak bnmki böyleydi
Regl döngümün 9. Günü başlamıştım teste ilk koyu pozitifi dün gördüm yani 17. Günde bugün yaptım ve dünden daha koyuydu t çizgisidünkü testten mi daha koyu yoksa pozitf çkan testten mi koyu
degerlen[/QUOTE koyu çizgi silikleşene kadar mı yapmam gerekecek canm
sen yne de degerlendir canm istersenRegl döngümün 9. Günü başlamıştım teste ilk koyu pozitifi dün gördüm yani 17. Günde bugün yaptım ve dünden daha koyuydu t çizgisi
batı bekliyom bkalım. bnm de dün böyleydiCanım
peki hamılemısın
Tamam canm inşaallah cevap verdiğin için teşekkür ederimsen yne de degerlendir canm istersen
rica ederm cnm hayrlı haberlerini bekliyrzTamam canm inşaallah cevap verdiğin için teşekkür ederim
İnşallah canım isteyen herkese aratmadan versin Rabbimrica ederm cnm hayrlı haberlerini bekliyrz