Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yapmadın mi canım bazı yazılarda gebelikte ovulasyon testinin pozitif gösterdiği yaziyordu bir gebelik testi yap istersenKızlar selam, regl dönemim gecikti kasıklarımda bacaklarımda ağrı var dünde tekrardan yumurtlama mı oluyor diye ovulasyon testi yaptım koyuya yakın çıktı başına böyle bir durum gelen varmı.?
Kizlar benim adete 8 gun var daha, ama dayanamadim test yaptim cok silik 2 ci cizgi cikti. Yarin tekrar yapicam.
Evet kuzum hamileyim, kan da vermistim pozitiff cikti, pazartesi dr a gidicem, adet de olmadim.Sen hamilesin bence
Evet kuzum hamileyim, kan da vermistim pozitiff cikti, pazartesi dr a gidicem, adet de olmadim.
Evet ama dün koyu çıkmıştı dün bgnde silik çıktı ovulasyon testi sanırım 2. Kez yumurtladımmı yada psikolojikmisir bilemedimTest yapmadın mi canım bazı yazılarda gebelikte ovulasyon testinin pozitif gösterdiği yaziyordu bir gebelik testi yap istersen
Kuzum sen mutlaka bu gun yarin degerlendir, yarin da yap testi bence catlamis yumurtan, agrin sancin var mi? Akinti falan?Eki Görüntüle 2173205
Yarın daha mi koyu olur en alttaki bugün akşam bir üstündeki bugün sabah. Yardımcı olurmusunuz
Kuzum sen mutlaka bu gun yarin degerlendir, yarin da yap testi bence catlamis yumurtan, agrin sancin var mi? Akinti falan?
Hayır yok agrimda yok acaba yarın daha mi koyu çıkacak. Hiç birini eşit renkte görmedim aslında. Bide 5 dakika 'dan sonrada koyulaşıyor sanki.
Takvimin diye uygulama kullanıyorum orada pazar günü yazıyor. Tam yumurtlama günümde değerlendirmek istiyorum da
Ama kuzum sperm cok kalinca da kalitesiz oluyor, 2 gunden fazla kalmamasi lazim, sen bu gun itibarile her gun degerlendir derim, ben oyle yaptim.Hayır yok agrimda yok acaba yarın daha mi koyu çıkacak. Hiç birini eşit renkte görmedim aslında. Bide 5 dakika 'dan sonrada koyulaşıyor sanki.
Takvimin diye uygulama kullanıyorum orada pazar günü yazıyor. Tam yumurtlama günümde değerlendirmek istiyorum da
Cok tesekkürler yükledim yorumlarınızı bekliyorum.resmi telefonunda kırparsan yüklenecektir
O kadar heyecanlıyım ki şuan kimse bilmiyor :)bayağı belirgin bence kan testi yaptırın :)