- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir gebenin günlüğü kesinlikle bn bu kez ordan alamadım stok bitmiştiMerhaba ovulasyon testini eczane den, mı alıyorsunuz instagram da cok fazla satan sayfalar var guvenirliği konusun da bilgisi olan var mı
N11 den aldım bunu eczane den alma pahalı oluyoMerhaba ovulasyon testini eczane den, mı alıyorsunuz instagram da cok fazla satan sayfalar var guvenirliği konusun da bilgisi olan var mı
ilk kez bir gebenin günlüğü sayfasından aldım ama çok memnunumMerhaba ovulasyon testini eczane den, mı alıyorsunuz instagram da cok fazla satan sayfalar var guvenirliği konusun da bilgisi olan var mı
iki defa yumurtlama olmamıştır da yumurtlaman 4 gün sürmüş olabilir ben de 3 gün üst üste ovulasyonda çift çizgi gördüm dördüncü gün çatladı. test yapmaya devam et günleri değerlendirmeye de devam etmelisin benceİyi akşamlar ben ovulasyon testi aldım 12.gunde testte çift çizgi yi gördüm ve değerlerdik sonra kadın doğuma gittiğim de dört gün sonra yumurtan çatlamamis dedi üç gün önce test yapmaya devam ediyorum iki defa yumurtlama olurm
Canım ben tek bir gün gördüm maalesef ben nöbet usulü çalışıyorum Hemşireyim yumurtlama gününü öncesi ve sonrasina dikkat ettim ama ins rabbim nasip etsiniki defa yumurtlama olmamıştır da yumurtlaman 4 gün sürmüş olabilir ben de 3 gün üst üste ovulasyonda çift çizgi gördüm dördüncü gün çatladı. test yapmaya devam et günleri değerlendirmeye de devam etmelisin bence
inşallah canım zaten çatlamadan önceyi değerlendirmek gerek diyorlar o yüzden olmuştur inşallahCanım ben tek bir gün gördüm maalesef ben nöbet usulü çalışıyorum Hemşireyim yumurtlama gününü öncesi ve sonrasina dikkat ettim ama ins rabbim nasip etsin
Değerlendir ama sanki yarın kaçıncı buKızlar sizce??
Bu ay ara ara yaptım yumurtlama göremedim kaçırmışta olabilirim. 25nci gün öylesine yaptım aslında ama en koyu gördüğüm bu suana kadar bende anlamadımDeğerlendir ama sanki yarın kaçıncı bu
Fotoyu bi kaç saat sonra çektim rengi biraz daha koyuydu açılmış.En alttaki bugün.adetime bir hafta kaldı.
yumurtlama günlerindesinizKızlar sizce??
Merhaba.Merhaba ovulasyon testini eczane den, mı alıyorsunuz instagram da cok fazla satan sayfalar var guvenirliği konusun da bilgisi olan var mı
Hamile olabilir misin test yap yoksa ikinci yumurtlamaEn alttaki bugün.adetime bir hafta kaldı.
Bugünde yapBu ay ara ara yaptım yumurtlama göremedim kaçırmışta olabilirim. 25nci gün öylesine yaptım aslında ama en koyu gördüğüm bu suana kadar bende anlamadım![]()
Daha bir hafta var canım çıkmaz kiHamile olabilir misin test yap yoksa ikinci yumurtlama