- 29 Mayıs 2020
- 273
- 215
- 53
- 28
- Konu Sahibi lavinya5367
-
Ay sen benden öncesindeee10 haziran bat
YaaBenimde ilk denemem bu ay ama bugün hafif akıntımdan kan geliyor ya adetim gelcek kesin olmadı
Henüz 3 aylık evliyim canım ilk ayı vajinismusla uğraştım 2 aydır da deniyoruz 2 aydır tüm belirtileri yaşadım ama sonucunda adetim geldi aile hekimine gidip kan testi vs yaptırmayı düşünüyorum enazından eksik vitamin falan varsa öğrenirim diye inşallah Allah kısmet eder ❤Ay sen benden öncesindeeeilk deneme mi ya ben ilk olduğu için midir nedir ya bebiş çıkmaz da adet olursammdiye biraz sıkılıyorum
Daha cok yeni evetHenüz 3 aylık evliyim canım ilk ayı vajinismusla uğraştım 2 aydır da deniyoruz 2 aydır tüm belirtileri yaşadım ama sonucunda adetim geldi aile hekimine gidip kan testi vs yaptırmayı düşünüyorum enazından eksik vitamin falan varsa öğrenirim diye inşallah Allah kısmet eder ❤
Hangi şehir bende Adanadan Hataya gelin geldim şuan 21 yaşındayımDaha cok yeni evet ☺ Çabuk atlatmış olmana sevindim canım ben de baska bi sehre gelin geldim 21 yasımda suan yasım 23 bakalım daha yeni basladık insallahh bebiş hemencik gelir
İzmirden Ankaraya geldim canım 2. Senem dolucak işte hala alışmaya çalışıyorum ikimizin de ailesi yok burdaHangi şehir bende Adanadan Hataya gelin geldim şuan 21 yaşındayım
Ben henüz yeniyim burda bizdede öyle eşimin işi burda diye ailesi burda değil bizimkilerde burda değilİzmirden Ankaraya geldim canım 2. Senem dolucak işte hala alışmaya çalışıyorum ikimizin de ailesi yok burda
Bana arkadaş olsun diye bebiş denemelerine basladık işte ilk ayımız insallah tutarBen henüz yeniyim burda bizdede öyle eşimin işi burda diye ailesi burda değil bizimkilerde burda değil
İnşallah canımBana arkadaş olsun diye bebiş denemelerine basladık işte ilk ayımız insallah tutar ❤
Ben de sizdenim kızlar, bu ay‘I ovulasyonla denedık bekliyorum bakalımİnşallah canım
Bat ne zaman ayy kendi heyecanım yetmiyo bide sizlere heyecanlanayımBen de sizdenim kızlar, bu ay‘I ovulasyonla denedık bekliyorum bakalım
Bat dediğiniz regl tarihi dimi?Bat ne zaman ayy kendi heyecanım yetmiyo bide sizlere heyecanlanayımhep dua ediyorum benim gibi bebiş isteyenleree
Evet canım bende burada öğrendimBat dediğiniz regl tarihi dimi?
5 haziranda beklıyorum. 9 mayısta görmüştüm en son
İnşlaaaahhhh hayırlısıyla olsun tabi. Bakalım kısmetEvet canım bende burada öğrendim
BAT: beklenen adet tarihi demekmiş ☺ Az kalmış insallah bebiş vardırr
Bendee adeti bekleyenlerdenimmm 13 hazirannı bekliyorummKızlar merhaba ilk denememizi gerçekleştirdik ovulasyonu değerlendirdik, çok heyecanlıyım 14 haziran bat Beklemedeyim hadi hep beraber bekleyelim herkes bat yazsın yorumlarda içimizi dökeliim ❤insan bu dönemde kimseyle bişey paylaşamıyor çünkü
Ayy canım ya aynı hemen hemen bat tarihimizz insallah olumlu olumsuz yazalımBendee adeti bekleyenlerdenimmm 13 hazirannı bekliyorumm
Evettt. Devam ediyor musun denemelere?Ayy canım ya aynı hemen hemen bat tarihimizz insallah olumlu olumsuz yazalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?