- 29 Mayıs 2020
- 273
- 215
- 53
- 28
- Konu Sahibi lavinya5367
-
1 gün ara vererek evet canım deniyoruzEvettt. Devam ediyor musun denemelere?
Benimde aynı şekildeee gün aşırı yapıyoruzz, evet ilkk bizim de canım1 gün ara vererek evet canım deniyoruzsiz de denemeleri bırakmayın bu arada ilk bebiş denemesimi ? bu ay korunmayı bıraktı eşim ilk denemede olacak mı acep
Insallaahh olurBenimde aynı şekildeee gün aşırı yapıyoruzz, evet ilkk bizim de canım
Nasıl hissediyorsun canımInsallaahh olur
Kasık ağrım var bugün çok ve ara sıra açıl beyaz akıntı geliyor küloda sende durumlar nasıl canımNasıl hissediyorsun canım
Akıntım yok canım hafif kasık ağrıları var regl ağrısı gibi amaKasık ağrım var bugün çok ve ara sıra açıl beyaz akıntı geliyor küloda sende durumlar nasıl canım
Regline kaç gün kaldı benim 9Akıntım yok canım hafif kasık ağrıları var regl ağrısı gibi ama
Benim de 8 gün civarı canımmRegline kaç gün kaldı benim 9
Merhaba canım valla bilemiyorum ki tansiyonun falan düşmüş olabilir bebeğin yerleşmesi 5-7 gün arası diyorlar valla bende bi kasık ağrısı var adetime 9 gün kaldı ama hala emin değilim bebekten dolayıdır inşMerhabalar benimde bat 20 haziran gösteriyor ovulasyon dün idi gece değerlendirdik 2 saat sonrasında falan aşırı bel ağrısı ve çarpıntım oldu damarlarım patlicak gibi ama nedir necidir bilmiyorum sabah ağrı devam ediyo ve gaz sancısı oluştu.
Ay az kalmış dur bakalım regl gününü beklicem ben gecikme olursa test düşünüyorum, sen?Benim de 8 gün civarı canımm
Bende o civarlar yapıcamm canım, ne alemdesin?Ay az kalmış dur bakalım regl gününü beklicem ben gecikme olursa test düşünüyorum, sen?
İnşallah canım var mı belirtin?Merhaba kızlar
27 Mayıs yumurtlama gördüm 3.gün boyunca değerlendirme yaptık
Bat Salı günü yani 9 Haziran inşallah olmam
Belirtilerim yok ya kasık ağrım var ama adetime az kaldı 1 hafta o yüzdendir diyorum kuzumBende o civarlar yapıcamm canım, ne alemdesin?
Sağol canımm , bebeğine sağ salim kavuş insallahhkizlaaaarrr sansiniz bool olsun
Yok ya cıkmıyor aklından ama ben regl olucm diyorum artık baksana bi sürü belirtiyle millet adet oluyor yaniSalı günü memlekete geldim yarın dönücez. Burada zaman çabuk geçer dedim ama yine de aklıma sık sık geliyor. Pazartesi iş başı yapacağım bakalım belki o zaman zaman daha çabuk geçer. Bat 12 hazıran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?