Ben laboquick'te tam pozitif göremeden böyle koyulaşıp silikleşiyordu ama yumurtluyormuşum. Yumurtlama belirtileriniz de varsa veya o koyulaşmadan sonra 10-15 gün sonra regl oluyorsanız onu yumurtlama sayabilirsiniz. Test markasını değiştirmek de bir yol olabilir. Ben innovita ile daha net sonuç almıştım. Bir ara bulunmuyordu, şimdi piyasada var mı bilmiyorum.
Pco var galiba bu kaset testler pek iş görmez. İlk ayınız ise regle kadar devam edin.Eki Görüntüle 2694097
BU ŞEKİLDE TESTLERIM EN KOYU 16 SI OLDU BIRDAHA OLMADI DEVAM ETMELIMIYIM TESTE
Kullandığınız markayı değiştirin çubuk değil de kaset tipi olanlar iyi laboquick kullanmıştım ben. Bir de ilk idrardan sonra yaptırabilirsiniz testi ve yapmadan iki saat öncesinde sivi aliminizi azaltin
Pco var galiba bu kaset testler pek iş görmez. İlk ayınız ise regle kadar devam edin.
Düzenli adet olanları da var galiba genel olarak lh yüksekliği de denebilir.Pco adet duzensizligimiydi eger oyleyse bende oyle bir durum yok yillardir duzenli adet olurum
Düzenli adet olanları da var galiba genel olarak lh yüksekliği de denebilir.
Öğleden sonra yapmayı deneyin yukarıdaki görünüşe göre ayin 15 ila 16 si gibi ovulasyonunuzBende aynı markayi kullandim hep ayni saatte yaptim 2 saat sivi almadan ama nedense denildiği gibi tam koyulasma olmadi sadece 16 si en koyu gunu gordum sonrada siliklesti resimde bakabilirsiniz.Eki Görüntüle 2694102
pco olduğu zaman da test nasıl oluyor kiPco var galiba bu kaset testler pek iş görmez. İlk ayınız ise regle kadar devam edin.
Çok pik oluyo ya da ikinci çizginin koyuluğu hep aynı seyrediyo. Normalde yumurtlamaya doğru koyulaşır pik olur sonra silikleşir düzenli.pco olduğu zaman da test nasıl oluyor ki
İnşallah vardır cnm bende ovulasyon testi yapıyorum benimde 9 gün var günüme hayırlı haber alırız inşallahhhhhBAKALIM BU AYDA BEKLICEM OLMAZSA UZMANDAN YARDIM ALMAYI DUSUNUYORUM ADETIME 10 GUN VAR HAYIRLISI NEYSE O OLSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?