Ovulasyon hakkında

svdsrkn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2020
12
5
1
39
Merhaba Herkese,
8 Eylülden bu yana ovulasyon yapıyorum ama ben tam koyuluk göremedim 16 Eylülde tam koyulaşmaya başladı derken 2 gündür silikleşti kafam çok karıştı yumurtlama ne zaman oldu devam etmelimiyim?16 Eylül yumurtlama tarihimmi saymalıyım?

Kullandığınız markayı değiştirin çubuk değil de kaset tipi olanlar iyi laboquick kullanmıştım ben. Bir de ilk idrardan sonra yaptırabilirsiniz testi ve yapmadan iki saat öncesinde sivi aliminizi azaltin

Ben laboquick'te tam pozitif göremeden böyle koyulaşıp silikleşiyordu ama yumurtluyormuşum. Yumurtlama belirtileriniz de varsa veya o koyulaşmadan sonra 10-15 gün sonra regl oluyorsanız onu yumurtlama sayabilirsiniz. Test markasını değiştirmek de bir yol olabilir. Ben innovita ile daha net sonuç almıştım. Bir ara bulunmuyordu, şimdi piyasada var mı bilmiyorum.

BU ŞEKİLDE TESTLERIM EN KOYU 16 SI OLDU BIRDAHA OLMADI DEVAM ETMELIMIYIM TESTE

Kullandığınız markayı değiştirin çubuk değil de kaset tipi olanlar iyi laboquick kullanmıştım ben. Bir de ilk idrardan sonra yaptırabilirsiniz testi ve yapmadan iki saat öncesinde sivi aliminizi azaltin

Bende aynı markayi kullandim hep ayni saatte yaptim 2 saat sivi almadan ama nedense denildiği gibi tam koyulasma olmadi sadece 16 si en koyu gunu gordum sonrada siliklesti resimde bakabilirsiniz.

Test ile ilk ayınızsa biraz daha yapın, tabloyu görün. Benim de buna benzer oluyordu. Sadece en koyu günden sonra silikleşme daha barizdi. Eğer içiniz rahat etmezse bir doktora gidip durumunuzu anlatın. 21. gün civarı progesteron testi isteyecektir, orda yumurtlayıp yumurtlamadığınız anlaşılır. Eğer düzenli adet görüyorsanız %85 düzenli yumurtluyorsunuzdur. Bunu bana doktorum söylemişti. Bol şans.

BAKALIM BU AYDA BEKLICEM OLMAZSA UZMANDAN YARDIM ALMAYI DUSUNUYORUM ADETIME 10 GUN VAR HAYIRLISI NEYSE O OLSUN
İnşallah vardır cnm bende ovulasyon testi yapıyorum benimde 9 gün var günüme hayırlı haber alırız inşallahhhhh Aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…