EvT cnm ovulasyon dönemin desin bugün itibariyle başla bnce kaçıncı günun bugünKızlar ben yeni katildim araniza size bi soru sormak istiyorum.ovulasyon testiyle hamile kalan var mi acaba aranizda.fotoda ovulasyon testini paylastim sizce ovulasyon donemindemiyim
Canm daha bu gun ilE
EvT cnm ovulasyon dönemin desin bugün itibariyle başla bnce kaçıncı günun bugün
16.günüm bu gun canm :)değerlendirmek lazım ozamn sen kullandin mi canm daha onceE
EvT cnm ovulasyon dönemin desin bugün itibariyle başla bnce kaçıncı günun bugün
Tamam canm teşekkur ederimçalışmaları
Evt cnm bnde bu ay kullanmaya basladm bakalım inşallah denk gelmiştir 10 gün var adetime.bugün başla ve gün aşırı ilişkiye gir esinle hayırlısı olsun inşallahCanm daha bu gun il
16.günüm bu gun canm :)değerlendirmek lazım ozamn sen kullandin mi canm daha once
Bu arada cnm benimde 17.günüm bugün benim test 13.gün de köyü çıkmıştı 2.cizgiEvt cnm bnde bu ay kullanmaya basladm bakalım inşallah denk gelmiştir 10 gün var adetime.bugün başla ve gün aşırı ilişkiye gir esinle hayırlısı olsun inşallah
Cnm kaç gün kala öğrendin hamile olduğunukızlar ben ovu testiyle öğrendim gebeliğimi
Cnm kaç gün kala öğrendin hamile olduğunu
Canim bu kuzenimin ovu testleri adete 2 gun var. İki gün önce idrarda pozitif çıktı ama kanda negatif çıktı. Sence hamiş olma olasılığı var mıcanım bat 28 agustostu ben 20 sinde yaptıgım ovu testinin tekrar koyulaştıgını gördüm şüpheledindim hcg testi yaptım silik çizgiyi gördüm
Beni gaza getirdin cnm şimdi bende yapayım ama pek.umutlu değilim 3 tüp bebek denemesinden sonracanım bat 28 agustostu ben 20 sinde yaptıgım ovu testinin tekrar koyulaştıgını gördüm şüpheledindim hcg testi yaptım silik çizgiyi gördüm
Canim bu kuzenimin ovu testleri adete 2 gun var. İki gün önce idrarda pozitif çıktı ama kanda negatif çıktı. Sence hamiş olma olasılığı var mı Eki Görüntüle 2042544
Beni gaza getirdin cnm şimdi bende yapayım ama pek.umutlu değilim 3 tüp bebek denemesinden sonra
Cnm bugun 17 günüm belde ağrım var sık tuvalete çıkıyorm ve sol kasikta ağrım var niye bole oldum anlamadm bndeyap canım :) senin durum nedir şuan tam olarak?
Cnm bugun 17 günüm belde ağrım var sık tuvalete çıkıyorm ve sol kasikta ağrım var niye bole oldum anlamadm bnde
19 eylül batcanım bat nedir?
19 eylül bat
Evde var cnm ovu testi yapayimmicanım bence iki gün daha bekle
test negatif çıkarsa moralin bozulur
negatif çıkabilir çünkü daha erken
ama yok ben etkilenmem daha vaktim var diyosan yap şuan evde varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?