Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Omur3510

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2017
66
45
8
34
Kızlar ben yeni katildim araniza size bi soru sormak istiyorum.ovulasyon testiyle hamile kalan var mi acaba aranizda.fotoda ovulasyon testini paylastim sizce ovulasyon donemindemiyim

Eklentiler

• 20170909_141346.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 97
E
Kızlar ben yeni katildim araniza size bi soru sormak istiyorum.ovulasyon testiyle hamile kalan var mi acaba aranizda.fotoda ovulasyon testini paylastim sizce ovulasyon donemindemiyim
EvT cnm ovulasyon dönemin desin bugün itibariyle başla bnce kaçıncı günun bugün

canım kaçırma sakın 24-36 saat içinde çatlicaksın :)
çalışmaları aksatma

Canm daha bu gun il

16.günüm bu gun canm :)değerlendirmek lazım ozamn sen kullandin mi canm daha once
Evt cnm bnde bu ay kullanmaya basladm bakalım inşallah denk gelmiştir 10 gün var adetime.bugün başla ve gün aşırı ilişkiye gir esinle hayırlısı olsun inşallah

Evt cnm bnde bu ay kullanmaya basladm bakalım inşallah denk gelmiştir 10 gün var adetime.bugün başla ve gün aşırı ilişkiye gir esinle hayırlısı olsun inşallah
Bu arada cnm benimde 17.günüm bugün benim test 13.gün de köyü çıkmıştı 2.cizgi

kızlar ben ovu testiyle öğrendim gebeliğimi

canım bat 28 agustostu ben 20 sinde yaptıgım ovu testinin tekrar koyulaştıgını gördüm şüpheledindim hcg testi yaptım silik çizgiyi gördüm
Canim bu kuzenimin ovu testleri adete 2 gun var. İki gün önce idrarda pozitif çıktı ama kanda negatif çıktı. Sence hamiş olma olasılığı var mı

canım bat 28 agustostu ben 20 sinde yaptıgım ovu testinin tekrar koyulaştıgını gördüm şüpheledindim hcg testi yaptım silik çizgiyi gördüm
Beni gaza getirdin cnm şimdi bende yapayım ama pek.umutlu değilim 3 tüp bebek denemesinden sonra

İnsallah canm bnde 1 senelik evliyim 4 aydr istyrz ama olmuyo bide bunu denemek istedim insallah allah isteyen herkese nasip etdin insallah

canım bence iki gün daha bekle
test negatif çıkarsa moralin bozulur
negatif çıkabilir çünkü daha erken
ama yok ben etkilenmem daha vaktim var diyosan yap şuan evde varmı?
Evde var cnm ovu testi yapayimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…