Evde var cnm ovu testi yapayimmi
Canm sende ovu testiyle mi hamile kaldin pekiöğrendim
Canm sende ovu testiyle mi hamile kaldin peki
Cnm yaptım şimdi böyle çıktı bnce yok bisy kismt napalimaynı benim gibisin :) ben de böyleydim
canım yap istersen silik çıkar büyük ihtimalle ama
moralini bozma boşuna bende 8 gün kala çıktı o ihtimale karşı yap ama erken oldugunuda unutma tatlım
Cnm yaptım şimdi böyle çıktı bnce yok bisy kismt napalim
0.1değeri kaç çıktı canım negatif dedin ya kanda
deger kaçtı?
Cnm bu ovu testiydi zatn ne bilim ınsallah vardır inan bebek hasreti var içimde bir an önce kavuşurum yavruma.Rabbim burdaki herkse hayırlı evlatlar nasip etsin insallah
İnsallah hamilesindir canım allah hepimize bu duyguyu yasatsinCnm bu ovu testiydi zatn ne bilim ınsallah vardır inan bebek hasreti var içimde bir an önce kavuşurum yavruma.Rabbim burdaki herkse hayırlı evlatlar nasip etsin insallah
Amin cnm inşallah Rabbim hepimize anneniligi yaşatsınİnsallah hamilesindir canım allah hepimize bu duyguyu yasatsin
Canım aklımı karıştırdın sen benim şimdi ya . Benimde bat 29 eylül ovulasyon testini yapıyorum 1 haftadır neredeyse. Dün akşamda yaptım ondan önceki akşamda yaptım koyuydu ama Cden koyu değildi. 22. gün döngüsündeyim. Test yanımda değil ama yarın atayım fotoğrafını.canım bat 28 agustostu ben 20 sinde yaptıgım ovu testinin tekrar koyulaştıgını gördüm şüpheledindim hcg testi yaptım silik çizgiyi gördüm
Canım aklımı karıştırdın sen benim şimdi ya . Benimde bat 29 eylül ovulasyon testini yapıyorum 1 haftadır neredeyse. Dün akşamda yaptım ondan önceki akşamda yaptım koyuydu ama Cden koyu değildi. 22. gün döngüsündeyim. Test yanımda değil ama yarın atayım fotoğrafını.canım bat 28 agustostu ben 20 sinde yaptıgım ovu testinin tekrar koyulaştıgını gördüm şüpheledindim hcg testi yaptım silik çizgiyi gördüm
Bence tam günü 2 koyulukta tam adetinin kaçıncı günü ne zaman test yapmaya başladınız adetlerin kaç günde birKızlar ben yeni katildim araniza size bi soru sormak istiyorum.ovulasyon testiyle hamile kalan var mi acaba aranizda.fotoda ovulasyon testini paylastim sizce ovulasyon donemindemiyim
Canım aklımı karıştırdın sen benim şimdi ya . Benimde bat 29 eylül ovulasyon testini yapıyorum 1 haftadır neredeyse. Dün akşamda yaptım ondan önceki akşamda yaptım koyuydu ama Cden koyu değildi. 22. gün döngüsündeyim. Test yanımda değil ama yarın atayım fotoğrafını.
Cevap verdiğin için sağol canımcanım geç gördüm mesajını
neler oldu
Valla canm dun test yaptim yoktu moralim bozuldu dun adetim 2 gun gecikmisti erken mi yapti sencecanım geç gördüm mesajını
neler oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?