Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evde var cnm ovu testi yapayimmi

aynı benim gibisin :) ben de böyleydim
canım yap istersen silik çıkar büyük ihtimalle ama
moralini bozma boşuna bende 8 gün kala çıktı o ihtimale karşı yap ama erken oldugunuda unutma tatlım

aynı benim gibisin :) ben de böyleydim
canım yap istersen silik çıkar büyük ihtimalle ama
moralini bozma boşuna bende 8 gün kala çıktı o ihtimale karşı yap ama erken oldugunuda unutma tatlım
Cnm yaptım şimdi böyle çıktı bnce yok bisy kismt napalim

Eklentiler

• 20170909_215926-1.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 50
Cnm bu ovu testiydi zatn ne bilim ınsallah vardır inan bebek hasreti var içimde bir an önce kavuşurum yavruma.Rabbim burdaki herkse hayırlı evlatlar nasip etsin insallah

canım bat 28 agustostu ben 20 sinde yaptıgım ovu testinin tekrar koyulaştıgını gördüm şüpheledindim hcg testi yaptım silik çizgiyi gördüm
Canım aklımı karıştırdın sen benim şimdi ya . Benimde bat 29 eylül ovulasyon testini yapıyorum 1 haftadır neredeyse. Dün akşamda yaptım ondan önceki akşamda yaptım koyuydu ama Cden koyu değildi. 22. gün döngüsündeyim. Test yanımda değil ama yarın atayım fotoğrafını.

canım bat 28 agustostu ben 20 sinde yaptıgım ovu testinin tekrar koyulaştıgını gördüm şüpheledindim hcg testi yaptım silik çizgiyi gördüm
Canım aklımı karıştırdın sen benim şimdi ya . Benimde bat 29 eylül ovulasyon testini yapıyorum 1 haftadır neredeyse. Dün akşamda yaptım ondan önceki akşamda yaptım koyuydu ama Cden koyu değildi. 22. gün döngüsündeyim. Test yanımda değil ama yarın atayım fotoğrafını.

Kızlar ben yeni katildim araniza size bi soru sormak istiyorum.ovulasyon testiyle hamile kalan var mi acaba aranizda.fotoda ovulasyon testini paylastim sizce ovulasyon donemindemiyim
Bence tam günü 2 koyulukta tam adetinin kaçıncı günü ne zaman test yapmaya başladınız adetlerin kaç günde bir

Benimde bu gün adet günüm ama daha bisey yok ama çok başim ağryo hep adetten önce ağrırdı baş ağrısı hamilelik belirtiside olabilir mi hala ümidim var belki bu ay hamile kalırim dye

canım geç gördüm mesajını
neler oldu

canım geç gördüm mesajını
neler oldu
Cevap verdiğin için sağol canım
Eve gidince baktım test bekledikçe bi kötü olmuş sanki çizgi o kadarda koyu değil gibime geldi.

Bi daha da test falan yapmadım. Adetimi bekliyorum artık.

Ben de cumartesi günü rahatsızlandım. Ateş mide bulantısı baş dönmesi gibi rahatsızlığım oldu. Acile gittik kan testi de yapıldı ama negatif 1.20 çıktı sonucum bu ayda olmamış

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var,şimdi ben pkoluyum 2 yıllık evliyim 3 Aydır bebiş istiyoruz her neyse iki Aydır da hasta olamadım soğan kürü yaptım 15 gün boyunca o Arada kaşık ağrısı bel ağrısı yaşadım fazlasıyla hasta olucam herhalde derken ovulasyon testi yapayım dedim 5li miratech aldım ve hepsini yaptım sizlerin de görmesi için atıcam .. testi yaptığım ilk gün koyu rengi gördüm akşamına ikinciyi yaptım biraz daha açıktı rengi ama bariz belliydi ertesi gün bir tane daha yaptım rengin biraz daha açıldığını gördüm akşamına tekrar yaptım iyice açılmıştı an itibari ile tekrar yaptım renk bir öncesi günden daha koyu ( aslına bakarsanız ben bu çizgileri de görebileceğimden pek emin değildim ama Allah'ımın bir mucizesi oldu galiba çoksevındım)... ben pek bişey anlamadım catladı mı catlayacak mı günleri de değerlendiriyoruz bu Arada gün aşırı bu aralar ama acaba boşa mı kürekcekıyoruz dedim ya adetlerim ınanılmaz düzensizbana şu testlerin anlamı nedir bi anlatabılırmısınız rica etsemmm
Bu arada rabbim bebiş isteyen herkese tez vakıtte versin sağlıcakla inşallahhh

Eklentiler

• image.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…