Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon hk yardımm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sedose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2021
1.533
2.257
83
30
Merhaba kızlar. Ben bu ay ovülasyon testi yapıyorum ilk kez. Ayın 19 unda çizgi koyulaştı ama diğeri kadar koyu değildi. Sonra hep silik oldu. Takvime göre bugün yumurtlama günüm ama yine silik. Sıvı alımına hep dikkat ediyorum ama niye böyle oluyor acaba, soldaki test bugüne ait

Eklentiler

• IMG_20210922_163653.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 189
  • IMG_20210921_162136.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 165
Canım henüz yumurtlama olmamış t cizgisi c kadar koyu yada daha koyu olması gerekiyor

Laboquick markaysa iyi değil benim de öyle oldu busefer farklı aldım ayni idrarla ikisini denedim yumurtlama gösteri Laboquick testi 19 gibi yani bu testlerde silik gösteriyor yumurtlamayi benim kini oyle gösterdi

Laboquick markaysa iyi değil benim de öyle oldu busefer farklı aldım ayni idrarla ikisini denedim yumurtlama gösteri Laboquick testi 19 gibi yani bu testlerde silik gösteriyor yumurtlamayi benim kini oyle gösterdi
Hmm olabilir dediğiniz gibi bugün yine hafif koyu çıktı sabah akşam tekrarladım silikti kafam iyice karıştı

Sizce pik mi yardımcı olur musunuz ?

Eklentiler

• IMG_20210923_215338.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 129
Bugün böyle çıktı sanırım bugün olur yumurtlamam

Eklentiler

• IMG_20210924_133436.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 104
  • IMG_20210924_133401.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 83
Bu arada youtube'da ebru Ceylan'ın yumurtlama masajları var kesinlikle tavsiye ederim ben iki gün yaptım üçüncü gün yumurtlama gördüm faydasnı gören çok var tavsiye ederim
Bugün böyle çıktı sanırım bugün olur yumurtlama dimi

Eklentiler

• IMG_20210924_133440.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_20210924_133401.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 77
Bugün böyle çıktı sanırım bugün olur yumurtlama dimi
Daha yumurtlama olmamış canım devam et testlere ve masaja :) ama yumurtlama gördüğünde masajı bırakmalısın. T cizgisi c kadar koyu olmalı yada daha koyu

CANIM VERİLEN BBİLGİLERE KARIŞMAK İSTEMEM AMA MASAJI ÖYLE KAFANA GÖRE YAPMA EBRU CEYLAN O MASAJI DOĞAL OLARAK YUMURTLAYAMAYAN VS. OLANLARA YAPTIRIYOR. VE BAZI MASAJ ADETLİ İKEN BAZILARI HEMEN BİTESİYE FALAN DURUMA GÖRE DEĞİŞİYOR . BELKİDE SE DOĞAL OLARAK HER AY YUMURTASI BÜYÜYEN BİRİSİSİN BİLMEDEN BÖYLE ŞEYLERE GİRİŞME . BU AY PİK GÖRENE KADAR HER GÜN 1 TANE TEST YAP BAKTIN PİK OLMADI BİR DAHA Kİ AY DENERSİN MASAJI .HENÜZ YUMURTLAMAN OLMAMIŞ AMA YAKIN GİBİ Bİ KAÇ GÜNE OLURSUN . İNSTAGRAM birgebeningünlüğü SAYFASINI TAKİP ET YETERİNCE BİLGİ EDİNİRSİN.

Canım çok haklısın ama kafama göre bilgi vermedim ebru abla illa bizzat msjlaştım ovulasyon testini ondan aldıgımda bana Youtube'dan yumurtlama masajını yapabileceğimi söyledi yumurtanın güzel büyümesi kaliteli olması için bende o yüzden söyledim. Benimde yumurtlamama gibi bir sorunum yok bu arada

Canım aynı sayfayı bende takip ediyorum 2 yıldır ve ebru hanım la bende mesajlaştım defalarca . masajı bende ilk defa bu ay yaptım ilacı bırakıp bedne yumurtlama ilaç sız büyümüyor . Fakat bilgi eksikliği var yanlış anlama . diyelim ki senin yada bu arkadaşın yumurtası her ay doğal olarak ço güzel büyüyor ve kaliteli . sende daha çok büyüsün diye masaj yaparsan ne olur yumurtan gereğinden fazla büyür ve kiste dönüşür o ay çöp. ve 4-5 tane masaj çeşiti var kim bilir kız hangisini yapıyor. Evet ben yapıyorum ama benim yumurtam ilaçsız büyümüyor sebebim var yani işe yaradımı yaradı gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…