Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon hk yardımm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğrudur benim erken yumurtlamama yardımcı oldu masaj faydam dokunursa ne mutlu banadır diye tavsiyede bulundum. Sayfayı takip ederse çok daha güzel detaylı öğrenir bilgileri. Rabbim hepimize nasip etsin

Doğrudur benim erken yumurtlamama yardımcı oldu masaj faydam dokunursa ne mutlu banadır diye tavsiyede bulundum. Sayfayı takip ederse çok daha güzel detaylı öğrenir bilgileri. Rabbim hepimize nasip etsin
bilmeyen kişilere bende bu ablayı sayfasını sürekli öneriyorum .faydam dokunsun diye .Ama hormonlarını bilmeden karşıdakinin . bunu yap bunu kullan diyerek zan altında olmak istemem . sevgiler

Teşekkür ederim canım dikkat edeceğim

Daha yumurtlama olmamış canım devam et testlere ve masaja :) ama yumurtlama gördüğünde masajı bırakmalısın. T cizgisi c kadar koyu olmalı yada daha koyu
Bugün yakaladım yumurtlamayı

Eklentiler

• IMG_20210925_224610.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 111
yaa kızlar adet tarihim 23 Eylül, muhtemelen yumurtlamam 6 ekim. ama benim adetimin 10. günü yumurtam 25 mm olmuştu. sizce çatlamış mıdır yoksa 6 sında mı çatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…